Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem hajlandó együttműködni, elkényelmesedett. Már nem is foglalkozik velem. Hiába mondtam el neki szó szerint a problémát, kérem a segítségét, figyelmét. Szeretem, de van ennek így értelme?
"csak itt vannak sikerei"
szorongás, önbizalomhiány, kisebbségi komplexus...., úgy tudnál ezen javitani szerintem, hogyha megpróbálnád növelni az önbizalmát." Szerinte csak gyereket akarok, nem Őt." próbáld éreztetni vele hogy te őt szereted és nem arra kell h gyereked legyen. próbáld erősiteni benne azt amikben ő jó, mi az ami miatt beleszerettél, mik azok amiket jól csinál.
itt az a kérdés hogy mennyire szereted őt, mit áldozol érte, mert ha már igy is te csinálsz mindent akkor teljesen érthető hogy erre már nincs energiád és igazából ez nem is a te dolgod, ezt neki kellene megoldania saját magában..de ha ő erre nem jön rá akkor megpróbálhatsz segiteni neki.
sok sikert
úristen, én is egy überkocka vagyok de egy nő sokkal jobban érdekelne... hagyd a Skyrim elvette a lelkét...
F18
Próbáltam már vele megbeszélni többször is. Átmeneti javulás szokott lenni, de ennyi. A saját barátja szerint sose fogja a játékot abbahagyni, és javulni se fog a dolog. Az anyja szerint az apja is ilyen volt(játék nélkül). Ezért váltak el. Elég türelmes ember vagyok, és ha valakit megszeretek, akkor a végsőkig kitartok mellette. Már mondtam neki, hogy költözzön el, és szakítsunk. Akkor nagyon kiborult. Félek attól, hogy nem engem szeret, hanem a helyzetet, amibe általam belekerült. Ha ez tényleg így van, akkor nem akarok harcolni. De ott van a DE és a talán mégse...
Kitaláltam jutalmazási módszereket a háztartásra, nem segített. Szoktam dicsérgetni az utóbbi időben. Én is ettől várok javulást. A másik, amit szeretnék kipróbálni,- csak nehezen rávehető a kimozdulásra- hogy elmegyünk különböző helyekre, ahol tudom, hogy jól érezné magát, és megmutatom, hogy velem a valódi világ sokkal szebb, mint a barátaival a virtuális. Csak sajnos elég provokatív személyiség, és nehéz vita nélkül beszélni vele:). Én pedig könnyem felhúzható vagyok. Ezen is dolgozom. Remélem elérek valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!