Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek még értelme?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, a bnőm 22. Már Több mint 3 éve vunk együtt, többször próbáltunk már együtt élni de sose sikerült. Eleinte anyáméknál éltünk, de a sok vita miatt inkább vissza ment vidékre. Aztán 2 hónap után albérletbe folytattuk, de ott egymással vitáztunk állandóan, ott is anyámékból kifolyólag. Aztán pár hónap múlva ismét anyáméknál éltünk, de újból viták vannak. Állandóan vívódnom kell anyám meg ő közte és nem tudom kinek van itt igaza egyáltalán. Anyám nem egy egyszerű eset, de engem nem tud befolyásolni, szóval sose volt még olyan, hogy én anyámra hallgattam volna és ezt a bnőm is tudja. Bnőm állandóan a családomat ócsárolja, nagyon ocsmány szavakkal és én ezt nem bírom elviselni, ha van igaza ha nem. Már oda jutottunk el, hogy fizikailag is bántalmaz, tele vagyok marásokkal, ütés nyomokkal. Eleinte nem viszonoztam a bántalmazásait, mert nőt sose volnék képes megütni. De az utóbbi esetekbe annak érdekébe, hogy hátha befejezi már viszonoztam; de szinte mindíg megkönnyeztem. Ő azzal magyarázza a tetteit, hogy anyám már kikészítette. Én annak tudom be, hogy nem normális és túl reagál mindent.

Kíváncsi lennék, hogy szerintetek ezen tömör ismeretek alapján, érdemes-e így egy kapcsolatot folytatni, mert még valami oknál fogva mindíg kitartunk egymás mellett, de én menekülni szeretnék; csak nagyon nehéz és nem tudom miért.

2012. ápr. 2. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Nehéz menekülni, mert a megszokás nagy úr. Szerintem szüneteltetni kellene a kapcsolatotokat egy kis időre, minimum egy hónapra. Ez éppen elég idő ahhoz, hogy letisztuljanak a fejekben a dolgok, és mindenki eldöntse mit érez a másik iránt, és hogy akarja-e még folytatni. Ha igy megy tovább mindenképpen szakitás lesz a vége, ez szinte 100%. Ez egy nem normális kapcsolat. Ütlegelés oda-vissza, család ócsárolása, ez nem elfogadható. Hol itt a szerelem? Szerintem már sehol.
2012. ápr. 2. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Menekülj, mihelyst tudsz! Ismerősök között volt ilyen kapcsolat. Nem éri meg így folytatni.
2012. ápr. 2. 11:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek nincs sok értelme, csak szenvedtek mindketten. A megszokás miatt nehéz, de hidd el, okosabb, ha véget vetsz ennek, főleg, hogy írtad, te menekülni szeretnél. Tedd ezt, te sem érzed jól magad ebben a kapcsolatban, mért kéne erőltetni?
2012. ápr. 2. 11:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Uhh én is ismerek ilyet :/ Az exem és az előttem lévő barátnője. Na azok ütötték egymást. Szerintem ez nem normális dolog. Ők is vagy 3x szakítottak majd összejöttek... a megszokás.

De jövőt nem lehet ilyenekkel tervezni, szerintem inkább most lépj le, mint évek múlva, még van esélyed normális nőt találni. Én is utálom az anyósomat, mégsem szekálom vele a férjemet pedig ő aztán minden ocsmányságot elhord rólam. Csak egyszerűen nem veszek róla tudomást. Szóval nehogy elhidd, hogy anyukád készítette ki, ez nem igaz.

24/N

2012. ápr. 2. 11:33
 5/6 A kérdező kommentje:

Tökéletesen igazatok van...

Az az igazság, hogy most kapnánk egy lakást az önkormányzattól és ő teljesen bele élte magát, tervezgetne mindent, gyereket akar stb. Az anyagi helyzetünk abszolút nem engedné meg most a gyerekvállalást, de ő ezen is kiborul és csíp, mar, hogy biztos anyám miatt nem akarom stb.stb. Ilyenkor hallgatom a sírást, hogy ennyit se vagyok képes neki megadni, pedig a korában már mindenkinek van két gyereke is.:D Szerintem ez a gondolkodás tök gáz, az egész gáz, de ennek ellenére még is megszakad a szívem, ahogy látom a szobámban a még itthagyott cuccait. Nem érdemli meg, mert nagyon csúnya dolgokat mond anyámra meg a nővéremre, bátyámra stb. Akik biztos tettek ezért valamit, de akkor is a családomat képezik, nem kéne ilyeneket hangoztatnia előttem ha szeretne... Ennek ellenére én vagyok a hibás, mert mer engem zavarni...

Egyébként nagyon alpári módon beszél amikor ideges, kb. mint a legutcsó cigányok...

2012. ápr. 2. 11:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Jobb, ha elfelejted őt, a leírtak alapján nem túl felnőttes az életfelfogása és a viselkedése. Még megbánhatod, ha vele maradsz és ha netán gyereketek is lesz. Ebbe semmiképp ne menj bele, gondolj bele, ha veled és a család tagjaiddal így bánik, akkor a gyerekével hogy fog? Nem biztos, hogy jó anya lesz, ha ilyen marad.
2012. ápr. 2. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!