Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mucuska73 kérdése:
Help me holnap lennénk 4 hónaposak a barátommal de 1 hónapja nem láttam és kb 5 km választ el minket. Ha én nem keresem ő nem keres. Max 3-4 nap után van értelme ennek a kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 14:21
1/10 anonim válasza:
ne szerencsétlenkedjetek már : ) Minket 60 km választ el,mégis igyekszünk megoldani ezt az egészet,minden hétvégén látjuk egymást,egész nap beszélgetünk. Nehogy már az az 5km legyen a kifogás,mit meg nem adnék én,hogy csak annyi legyen közöttünk..
Amúgy,szerintem ülj le,beszéld meg vele. Értelmes emberek vagytok, szerintem a kommunikáció a párkapcsolat alapja : )
sok sikert.
2/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem érdekled a barátodat.
5km-t még biciklivel is meg tudna tenni ha látni akarna.
3/10 anonim válasza:
nemhogy a kapcsolatnak, de még a kérdésnek sincs értelme...
5/10 anonim válasza:
Azigen... Azt az 5 km-t naponta legyaloglom. De tényleg. Ez még kifogásnak is gyenge. Ha nem keresed (magamból kiindulva) arra gondolhat, hogy nem érdekel téged. Nem adtál rá okot, hogy így érezzen? (Flegma viselkedés, stb.)
6/10 anonim válasza:
nem érdekled a pasit,keress egy jobbat
7/10 anonim válasza:
5km? neviccelj már nekem egy 80km-es távkapcsom volt 5 hónapig tartott nehogymár ne tudnátok talizni gyalog elmennél ló&asz aza 5km
8/10 anonim válasza:
Áh 1hónapja nem láttad és nem keres...felejtsd el!
9/10 anonim válasza:
Bocs, hogy ezt mondom, de itt már nincs kapcsolat, amiről beszélni lehetne...
23L
10/10 anonim válasza:
az az 5 km tényleg semmi.. nyugodt tempoval biciklivel 10 perc alatt meg van szoval ez nem lehet kifogás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!