Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne értelme a kapcsolatnak? Többi lent.
Szerintetek lenne értelme egy távkapcsolatnak? kb. csak hétvégén tudnánk találkozni...
Szeretjük egymást, nyáron ismerkedtünk meg, azóta minden nap beszélünk!
megbízunk egymásban, tök jókat dumálunk... most hogy így felfedtük érzéseinket, felmerült hogy találkozzuk, és próbáljuk meg..de én félek hogy nem kellenék neki, vagy a távkapcs nem menne..:// mit tegyek?
Élőben láttad már?
Hány km?
Hány év?
Igen láttam...
kb 60-70km :///
17F 16L
Ha
1) meg tudnátok bízni egymásban
és
2) elégedettek lennétek, úgy hogy csak hetente találkoztok
= igen
A kérdésekre a választ csak Ti tudjátok.
:O
szinte ugyan az a szitu mint amiben én vagyok, csak 2 évvel idősebb vagyok.
próbáljátok meg :'))
17:43
de félek és nemtudom miéért:(
Ha nem volt még ilyenben részed, akkor nem fogod tudni, hogy milyen egy távkapcsolat és neked/nektek menne e.
Én is voltam ilyen helyzetben, nekem nem működött, mert szükségem van rá, hogy ha nem is találkozok a párommal minden nap, akkor is tudjam, hogy 30-60 percen belül azért elérjük egymást, ha úgy van. Az egyik fiú barátom viszont 4 éve van úgy távkapcsolatban a barátnőjével, hogy több mint 300 km a távolság köztük, ennek ellenére nagyon jól megvannak.
A két példát csak azért hoztam, mert kétesélyes a dolog, de mindenképpen érdemes belevágnotok szerintem. Sose lehet tudni mi fog kisülni belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!