Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már megfordult a fejemben a szakítás, akkor már tényleg semmi értelme a kapcsolatnak?
7 hónapja vagyunk együtt, és mostanában elég stresszes az életem. Ezért sokszor összeveszünk, ráadásul más városban tanulunk így ritkán tudunk találkozni. Nagyon szeretem őt és át akarom vészelni ezt az időszakot, amikor nem csak vele, hanem mindenkivel sokat kötözködöm, és leginkább magammal van bajom. Mélyebb pillanataimban eszembe jut h szakítanom kéne vele, mert nálam jobbat érdemelne, olyan szörnyen tudok viselkedni. Meg h akkor lehet h könnyebb lenne, mert ez a távkapcsolat sok nehézséggel jár. máskor azt gondolom h bármit megér a kapcsolatunk és túléljük ezt az egy évet így. Szerelmes vagyok belé. Szerintetek már rég rossz ha belegondolok a szakításba?
21L
Ha szakítanál, akkor okoznál neki igazán nagy fájdalmat. Ő szeret téged...ha te is szereted akkor ne gondolkozz ilyeneken. Egyébként nem baj hogy ilyesmi megfordult a fejedben.
Hidd el nem gondolja úgy hogy jobbat érdemel nálad.
Ha nem volt összeveszés
nem kell szakítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!