Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem 45 én 26. nagyon szeretem de ő magával foglalkozik velünk nem. Váljak? Bővebben lent
Nagyon szeretem a férjem.két gyönyörű kislányunk van ezzel nem is lenne gond...de ő csak magára gondol nem mutatja ki az érzéseit nem járunk el folyton dolgozik (itthoni vállalkozásunk van állandóan szerel vagy a garázsban van) ha épp nem is szerel lent ül a garázsban.nem járunk el mert nincs pénz rá de (napi cigi és sör szükségleteit fedezi)
engem teljesen lekötnek a gyerekek 4,5 éves másik 11hónapos.max egy órára megyek el bevásárolni gyerekeket akkor is húzom magammal.tervezett gyerekek voltak.
elegem van semmit nem segít soha még egy pelenkát sem cserélt ki vagy fürdetett volna.nincsenek közös programjaink.mikor itt vannak a sógornőmék teljesen az ellentéteink.mindent közösen csinálnak látszik h szeretik egymást stb....mi meg max sex közbe pusziljuk meg egymást.nem visszük a gyereket halowen felvonulásra mert semmi közünk amerikához...stb régen más volt...tudom h szeret de én ezt nem bírom tovább!!!úgy élek mint egy 60éves nő!vágyom a szeretetre,a megértésre hogy valaki úgy tekintsen rám h én vagyok neki a világ.kényeztessen stb.fenyegettem válással...azt mondta jó.de máanap röhög rajtam .
ki mit tenne a helyembe????
Idősebben lett a legkisebb gyerekem. Eszembe nem jutott, hogy ne pelenkázzam.
A férjed a szokásos hallgatag paraszt, érzelem nuku, kommunikáció nuku, a jószág rendben legyen....
Jó hülye, egyik kihagyott pillant sem jön vissza!
A gyed maximuma jóval 80.000 Ft felett van, én is 110.000-et kapok.
Kérdező! Van neked egyáltalán valami jó ebben a kapcsolatban? Mert úgy veszem észre, hogy semmi.
Ezért kellene a nőnek egy korosztályból választania...
szerintem a korkülönbség a probléma a férjed már kezd elöregesedni te pedig most kezdesz nőként kiteljesedni..
Ezt mondom úgy hogy én 27 vagyok tehát egyidősek vagyunk szinte :) a tőlem idősebb pasikkal mindig kijöttek ugyanezek a problémák, hál istennek most velem egyidős párom van és tök jól megértjük egymást...szerintem keress egy korban hozzád közelebb álló partnert. tudod mit mondanak? : "30 fölött az ember már nem változik"
Kedves kérdező.Nálunk is dettó ez a helyzet.Az én párom 14 évvel idősebb tőlem.Én is huszonéves vagyok.Nálunk is kezdenek kijönni a korosztálybeli problémák.
Ő sem segít a gyerek körüli dolgokban,egyszer nem pelenkázta még,mondván ő azt nem bírná megcsinálni,nem etette,nem fürdette,nem altatta.Ha megkérdem miért nem,a válasza:"az a te dolgod,azért vagy"
Nem érti meg hogy én is elfáradok a nap végére.
De mikor itthon van én is próbálok a kedvében járni.Csinálom a kávéját,az ebédjét is ágyba viszem neki,ugyan úgy mint a vacsorát.Ha kérte megmasszíroztam a lábát,de ha én kértem ilyesmit azt már nem.stb stb.Apró dolgok ezek,de gyerek mellett és házimunka mellett ebben is elfárad az ember.
És mikor itthon van számítógépezik.Nem foglalkozik a gyerekkel,és velem sem.Esténként úgy kell megkérnem rá hogy vigyázzon már addig amíg megcsinálom a vacsorát.
Én is kezdem magamat sokkal idősebbnek érezni.Pedig a huszas éveim elején járok.
Már nincs köztünk se gyengédség,se érzelem.A gyerek az ami összetart bennünket.
Én is mondtam már neki a válást,sosem vett komolyan.
Kinevetett,és annyit mondott gyerekbeszéd.Sokszor használja a gyerek szót rám,amivel tudja hogy kihoz a sodromból.Úgy kezel néha mintha a lánya lennék,és ez nagyon zavar.
Beszélni ugye nem lehet vele,mert csak a maga igazát hajtja,ha leírom neki,arra is tud olyan választ adni hogy én jöjjek ki belőle rosszul.
Az önbizalmamat próbálja teljesen lerombolni.Azt is megkaptam már tőle hogy nélküle nem tudnék létezni,nem tudnám magamat fenntartani.
Én is gondolkodom a váláson,mert nem vagyok már boldog.
Bocsi a hosszú írásért,de teljes mértékben megértelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!