Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Vagy váljak el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vagy váljak el?

Figyelt kérdés
Hét éve vagyunk együtt a feleségemmel eböl 4év házasság és van 1 2éves gyerek.Nagyon szeretem mind ketöjüket. De kb 3 éve nem müködik a sex. Prábáltam megbeszélni vele. de szerinte nincs semmi baj. Nemtudja miért de nem kivánja.nem csal meg ez biztos.Vagyis edig biztos voltam.Nem akarom elvesziteni de félek h az lesz a vége.És gyakran megfordul a fejembe a válás mert nekem ez nemjó igy.Segitsetek Mit tehetnék? vagy kezdjek uj életet?

2012. nov. 2. 10:36
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Anyésomékal élünk sajnos. de már nrm sokáig.de mtam h napal menjük el valahová kettesben de mindég kibujt alóla.
2012. nov. 2. 11:37
 22/42 anonim ***** válasza:
60%

És mit mond, szeret még téged? Megkérdezted tőled? bár az is igaz, hogy lehet hogy nem meri bevallani hogy nem.

Én azt tudom mondani, hogy én amikor szexuálisan kezdtem elhúzódni valakitől, az azért volt, mert kedztem rájönni hogy bakot lőttem vele. Persze ha már gyerek van, akkor a nő is próbálja magát megerőszakolni hogy de hát mégiscsak jó, de nem lehet mindig.

Abba meg ne ringasd magad, hogy jó neki az a kettő. lehet hogy eljátssza, de valószínűleg azt sem akarná. legalábbis szerintem. mert ha az valóban jó lenne, akkot többször is kívánná.

Tényleg próbáld meg utoljára,hogy nagyira hagyni a gyereket, és elmenni akár egy napra is valami kellemes romantikus helyre. ahol nem szexuálisan közeledsz hozzá, hanem csak úgy, hogy érezteted vele hogy szereted. Aztán meglátod este hagyja-e magát. Ha nem, akkor kérdezz rá hogy szeret-e még téged, vagy kiábrándult. és figyeld hogy valóban igazat mond-e. Aztán dönts.

Én megértem hogy neked hiányzik valami a kapcsolatból. Sok pasi ezért kezd szeretőhöz járni. Csak a gyerek és a pénz miatt nem válnak el. aztán ha felnő a gyerek, egyből lelépnek. Nos nem tudom nálatok mi az ami megoldható, de ha valóban nem változik a helyzet, és úgy érzed nem szeret igazán a feleséged, akkor nyugodtan kezdj új életet. Sajnálom hogy így alakult.

34/N

2012. nov. 2. 11:42
 23/42 anonim ***** válasza:

6 vagyok.

na ha anyósékkal laktok akkor pláne nem gond kire hagyni a gyereket.

ha nem akar menni csald el valahogy.találj ki valamit amire nem fogja azt mondani hogy nem megy és persze akkor máshol kössetek ki.egy eldugott helyen vagy erdő vagy bárhol és ess neki.

mondjuk nem igazán értem a feleséged ha nap közben akarná, de lemenni nem hajlandó.meg szerintem nem lehet minden este kifogás hogy ő fáradt!!!

nekem 2 gyerek van (4 éves és 4hónapos) ,tehát akicsihez éjszaka is kelni kell,plusz a háztartás (mert anyós nem sok mindenbe segít) és mégse utasítom vissza a férjem.

úgyhogy a fáradtság csak kifogás.ülj le beszélgess el komolyan a feleségeddel mi lehet a baja mert lehet komoly dolog áll a háttéreben.

2012. nov. 2. 11:45
 24/42 anonim ***** válasza:

Beszled ra a feleseged beszeljen valakivel baratno vedono stb Lehet gondjai vannak valamivel Szivessen meghallgatnam a masik oldalt is.

Kozvetito kell kozetek aki segit ha nem tudtok oszinten kommunikalni es nyiltan beszelni a szexrol.

2012. nov. 2. 11:45
 25/42 A kérdező kommentje:
Azt monja h szeret.Én nagyon szeretem. De nem akorom leélni az életement igy. ha tudnám h a gyerek velem maradna biztosan válnék. hiába szeretem az élet rövid ahoz h sok öröm kimaradjon az életemböl
2012. nov. 2. 11:47
 26/42 anonim ***** válasza:

előző vagyok. szóval próbáltál már sokszor programot csinálni de nem akarta. Hát akkor rossz hírem van. A feleséged már nem szeret. És ezt nem lehet párterápiával meg akármivel helyre hozni. Nem te tehetsz róla, így alakult.

De hogy ezt azért tisztázzátok, tényleg kettesben őszintén kérdezz rá. Hogy ugye az a baj, hogy már nem szeretsz. És szerintem el fogja sírni magát. De legalább akkor tiszta lesz a helyzet. elköltözöl. és békén hagyjátok egymást. egyébként még akkor sincs minden veszve. Lehet hogy elkezdesz neki hiányozni, és hogy már nem erőlteted a dolgot, lehet hogy megint beléd szeret. Tudom ez furcsán hangozhat, de a nők már csak ilyenek :)

És ne sutyiba kezdd el az új barátnőt keresni, hanem előtte mindenképpen kell vele beszélni.

Nem rossz ember a feleséged, csak ő se tudja hogy mi legyen, és biztos sajnálja, de valami nincs rendben és ő is tudja.

sok sikert!

2012. nov. 2. 11:47
 27/42 anonim ***** válasza:

6 vagyok újra :)

hát csak a ygerek miatt együtt maradni nincs értelme.

öntsetek tiszta vizet a pohárba!!!!

így tényleg nem lehet élni,a szex hozzá tartozik egy kapcsolathoz,de szerintem itt már tényleg nem ez a fő probléma.

esetleg mond neki hogy próbáljátok meg egy ideig külön.hátha így hiányozni fogsz és rájön hogy szeret.

2012. nov. 2. 11:53
 28/42 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek a választ.27 vagyok ö 25.csak sajnos a gyereknélkül nem tudom elképzelni a jövöt.Nem vagyok gazdag. de házaságunk elöt volt mit a tejbe apritani.de megismerkedésünkor nem volt semmim.nem tom hova tegyem
2012. nov. 2. 12:06
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
14-es vagyok. Nem gondolod, hogy az egész dolog forrása a hétköznapjaitokban keresendő? Egy ilyen dolgot egy napi kiruccanással nem lehet megoldani, én nagyon is megértelek téged, hogy neked mi hiányzik, de lehet, hogy te tehetsz tudatlanul is róla, hogy nem kapod meg. Azon nem gondolkoztál el esetleg, hogy neki mi hiányzik? Légy nyugodt, hogy neki is van hiányérzete és azt kellene megtudd, hogy mi az ami neki hiányzik, mert lehet (szerintem biztos), hogy pont az a megoldás kulcsa. Az élet nem csak szexből áll, természetes, hogy most amig fiatal vagy van itt az ideje és azt is nagyon jól értem, hogy a szervezetedben és lelkedben ennek a hiánya mit vált ki benned, de gondolj a másik oldalra is (lehet, hogy Ő még jobban szenved mint te, mivel neki mástéren van hiányérzete ami miatt nem érez vágyat a szex után, még akkor se ha nagyon szeret téged). A legkönnyebb út a megfutamodás a megfutamodás a gondok elől. Próbálj meg mindenképp beszélni vele és inkább mond el őszintén, hogy te ezt igy nem birod és mondja meg Ő akkor, hogy most mi legyen. Légy türelmes vele, mert nem mindenki tudd könnyen megnyilni és elmondani ami fáj neki, vagy ami miatt nem kivánja a szexet. Az se jó, hogy két generáció van egy fedél alatt. Nem csinálhatsz azt és akkor amikor akarsz és az is lehet, hogy az is egy kiváltó ok bizonyos szempontból. Ne haragudj, egyesek itt egyből válást mondanak neked (persze egyeseknek ez könnyebb, mint szembenézni a dolgokkal), azt mondják ha már nem kiván szexuálisan akkor nem szeret. Tévedés, egy nőnél nagyon sok oka lehet annak, hogy nem kivánja a szexet, ha pedig igazán szereted akkor tud meg, hogy mi az. Ez az én tanácsom, te azt csinálsz amit jónak látsz.
2012. nov. 2. 12:16
 30/42 A kérdező kommentje:
Ha 2 év alat nem tuduk oravasolni a problémát akkor ezek után sikerülni fog?
2012. nov. 2. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!