Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Vagy váljak el?
Ez csak tőletek függ, hogy mennyire akarjátok. Még több idő után is lehet, csak akarni kell. Ezért irtam, hogy mond el neki őszintén, hogy mit érzel és, hogy ez igy nem mehet tovább. Gondold meg, hogy pont 3 éve nem müködik a szex, kb.pont attól a pillanattól ahogy terhesen maradt.
Valaki tett volt a válasszába egy linket, olvasd el, mert érdekes amit ott ir. Egy 2 éves gyermekkel sok gond van, estére nagyon fáradt is lehet, azonkivül ott vannak anyósodék és pluszba az Ő lelki problémája amiről tudatosan Ő nem is biztos, hogy kimondottan tud. Gondolom Ő se hagyna ott téged azért, mert beteg vagy és sajnos a lelkiek is betegségek amit ha nem orvosolunk akkor kijön fizikálisan is.
6-os vagyok.
azt hiszem tényleg el kell komolyan beszélgetnetek!mond el téged mi bánt,hogy úgy érzed már nem szeret stb...
utána hátha ő is könnyebben megnyílik feléd.
de ne úgy beszélj vele hogy őt hibáztatod mindenért.
remélem elmondja mi bántja őt igazán és megtudjátok oldani a dolgot.
szerintem még ma beszéljétek meg,mondjuk este mikor a gyerek elalszik.
majd írd meg mit mondott neked a kedvesed!!!
egyik előző vagyok. én mondtam hogy szerintem már nem szeret téged a feleséged. Változatlanul ez a véleményem. Csak nem meri megmondani, mert fél elválni, mert ott a gyerek. Ez nem az ő hibája és nem is a tied. Ez van.
Szóval ahogy az előző mondja, amikor nyugi van és nem zavar meg senki akkor tedd fel neki a kérdést, hogy te úgy érzed már nem szeret téged, és hogy így van-e és hogy mi legyen, mert kár egymást fárasztanotok, jobb az egyenes út. Ha végre sikerül ezt kinyögnie, neki is könnyebb lesz.
Szerintem meg szeret a feleséged. Elhiszem, hogy rossz, hogy nem olyan és annyi a szex mint volt, de ha Te emiatt elhagynád én azt kérdőjelezem meg, hogy tényleg olyan nagyon szereted-e, mint ahogy írod. Ez kétoldalú. Te a szexet hiányolod, ő pedig talán a lelki részét. Az, hogy mondod, hogy szereted, kevés. Mutasd ki. Nekem is 2 éves a kislányom, és este nem a szex, ami az eszembe jut.
Nem tudom, mennyit segítesz a háztartásban, vagy a gyerek körül. Néha van ideje magára? Nem arra gondolok, hogy elmegy-e otthonról, hanem pl. újság olvasás, fürdés nem 2 percbe, stb.
Ha tényleg szereted, ne hagyd ott, hanem próbálj rájönni, hogy benne mi változott meg.
Jó, de mi az, hogy megbeszéltétek?
Így egyenesen: hogy ez neked túl kevés, hiába elég neki, de inkább elválsz és keresel valakit, akivel a te igényeid szerint, - amiket ezek szerint ő is ismer - fog menni a dolog.
Erre mit mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!