Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Vagy váljak el?
Mit jelent pontosan az, hogy nem működik a szex? Milyen gyakran vagytok együtt?
Először is le kell vele ülnöd, és nagyon komolyan, nem elviccelve elmagyarázni neki, hogy ezen változtatni kell, különben rámegy a házasságotok, mert te így nem vagy boldog. Ha szeret téged, akkor hajlandó lesz változtatni - kettesben maradni néhanapján, programokat csinálni, esténként összebújni.
egyetértek az előzőekkel. elválni szerintem nem kell emiatt, főleg, hogy ott van a pici. talán nem adtad megfelelően tudtára, hogy neked hiányzik a szex. elmondhatnád neki, hogy nem elég, és frusztrált vagy. elmehetnétek tanácsadásra,ott elég jó terápiás megoldásokat szoktak javasolni. és próbálj a kedvében járni. elég keveset tudok rólatok, de lehet szürke az élete. nincsenek programjaitok, és neki is kéne talán valami hobby vagy 4 órás állás, hogy legyen önértékelése. talán csak belefásult a gyereknevelésbe.
biztos meg lehet oldani, csak nem egyszerű.
de mielőtt beadod a keresetet, beszéljetek már erről rendesen...
Elég tág fogalom, hogy nem működik a szex. Mégis milyen időközönként vagytok együtt, és az együttlétek milyenek?
Mindenképp beszéld meg vele, hogy ezen változtatni kell, mert így neked nem jó. Megbeszélés nélkül tényleg válás lesz a vége.
nem tehet róla a feleséged!ha jól számolom akkor a terhessége óta nem megy neki.ő vagyok és nekem is van 2 gyerekem és nekem se ment terhességeim alatt,mert már akkor is az az ösztön volt bennem hogy féltettem a babát.engedtem ugyan a férjemnek de én nem igazán tudtam élvezni.
terhesség után viszont nekem ugyanúgy volt kedvem hozzá.úgyhogy ehhez nem tudok hozzászolni miért lehet.
de próbáld meg felkelteni a vágyat benne.nem kicsi már a gyerek.hagyjátok nagyira és irány romantikázni!!!meg kényeztesd,simogasd ,csókolgasd,hosszú előjáték amitől ő is beindul!!!!extrém helyek való szexelés vagy kocsiban az erdőben stb....
emiatt nem szabad elválni ,mindent meg kell próbálni!!!
amit még hozzátennék (3. vagyok) hogy egy nőnek nem az ágyban kezdődik az előjáték. lehet többet figyelhetnél rá. többet passzolhatnátok le a gyereket a nagyszülőkhöz, barátokhoz.
ha anyagilag megteheted, vegyél ki egy nap szabit, beszéld le a gyerekkérdést, és vidd el hosszúhétvégére egy wellnessbe.
próbálj neki meglepetéseket okozni. pl csak úgy hazaállítani egy virággal. nem kell egy csokor, valami egyszál is megteszi. légy figyelmesebb.
illetve megpróbálhatnád, hogy érdekesebbnek tűnj számára. talán neked is jó lenne valami hobbi, olyan, ami nem szólít el túl sokat otthonról, de azért eljárni valamit tenni. illetve ha konditerembe kezdenél járni, vagy új frizurád lenne, stb...
nem szabad könnyen feladni, fel lehet egy nő érdeklődését kelteni. talán finoman a tudtára dod ezzel, hogy nem vagy te rossz pasi, érdekes vagy és kondizol, elkezdesz izmosodni, hátha feltámad benne az ösztön, hogy az enyém!
6. vagyok.
ha havi 2 tényleg nem sok.de legalább azok jók?vagy csak muszájból csinálja?
ha legalább az a kettő jo akkor szerintem nincs gond,csak másak az igényeitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!