Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Vagy váljak el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vagy váljak el?

Figyelt kérdés
Hét éve vagyunk együtt a feleségemmel eböl 4év házasság és van 1 2éves gyerek.Nagyon szeretem mind ketöjüket. De kb 3 éve nem müködik a sex. Prábáltam megbeszélni vele. de szerinte nincs semmi baj. Nemtudja miért de nem kivánja.nem csal meg ez biztos.Vagyis edig biztos voltam.Nem akarom elvesziteni de félek h az lesz a vége.És gyakran megfordul a fejembe a válás mert nekem ez nemjó igy.Segitsetek Mit tehetnék? vagy kezdjek uj életet?

2012. nov. 2. 10:36
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
vagy ha esetleg maradt rajta felesleg és nem elégedett magával, az is okozhatja. találhatnátok közös sportot akkor, akármit, és együtt eljárhattok. illetve be lehet akár egy főzőtanfolyamra is együtt iratkozni, ami diétás ételeket tanít megfőzni.
2012. nov. 2. 11:06
 12/42 anonim ***** válasza:
100%

[link]

szerepekkel sok nonek gondja van

A szex reggeli puszival kezdodik. Talan a tv elott is lehet osszebujva ulni vagy egymas labat masszirozni.

ha a gyerekek felebred sajnos nagyon unnepronto tud lenni (sajat tapasztalat ) mi ilyenkor ujra kezdjuk az ,,egeszet ,,beszelgetunk. Van meg egy szabaly nalunk a haloban tilos a gyerekjatek gyerekruha stb es tilos a gyerekrol valo beeszelgetes

A haloszoba a mi szentelyunk kettonk birodalma gyertyak teszik hangulatossa ill letakart kislampa.

Anyanak lenni nagyon furcsa dolog tobb szerepunk van es neha nehez elvalasztani oket de tudatossan kell ismerni a szerepeket es nem szabad osszemosni oket akkor kicsit konnyebb.

2012. nov. 2. 11:10
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok.

ebbe az önbizalom hiányba tényleg van valami!

éreztesd vele hogy attól hogy anya attól még egy csinos és kívánatos nő!!!

dícsérgesd sokat,néha ha elmész mellette a házba öleld meg,csókold meg,bókolj vagy huncutkodj vele.

nekünk sokszor szokott olyan lenni a férjemmel hogy egész nap huncutkodunk egymással,felizgatjuk a másikat (szenvedélyes csókok,intim helyeken megérintjük egymást stb...) és olyankor este olyan jó hogy beteljesedik !!!

na nekem már csak elég róla beszélni és tuti rámásznék a férjemre ha itthon lenne. :)

2012. nov. 2. 11:11
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok minden függ attól is, hogy milyen köztetek a kapcsolat, hogy viselkedsz te vele stb. Egy nőt nem elég szeretni, egy nővel mindig éreztetni kell, hogy Ő nagyon fontos számodra, de nem csak otthon a négy fal közt, hanem mások elött is. Egy egyszeri romantikusnak itélt vacsora mit sem old meg ebből, ha a hétköznapok nem olyanok. Nem tudom, hogy milyen a kapcsolatotok a szexen kivül, mivel nem irtad le, de tud meg, hogy a szex nemkivánása egyrészt a hétköznapokban kereshető.

Ahoz, hogy a nőnek kedve legyen a szexhez egyszer jól kell éreznie magát (lelkileg), ami viszont elég nehéz a mai világban, de a nehézségek ellenére azért egymás életét megszépithetjük.

Jó tanács férfiaknak: A nő testéhez a lelkén keresztül visz az út

Jó tanács nőknek: A férfi lelkéhez a testén keresztül visz az út.:)

2012. nov. 2. 11:22
 15/42 anonim ***** válasza:
igaza van az utolsónak. azért is írtam, hogy egy nőnek nem az ágyban kezdődik az előjáték. inkább agyban. ha a férjem hülyeségeket mond, vagy tesz, nekem sincs kedvem a szexhez, hiába csókol jól. nekünk az egész nap számít, vagy hét úgy globálisan.
2012. nov. 2. 11:25
 16/42 A kérdező kommentje:
Az van h ezt próbáltam. van simogatás szenvedélyes csók meg minden de ha eljön az este minden elmulik.Napal ok h ö is akarja de nem lehet majd este. de este semmi
2012. nov. 2. 11:28
 17/42 anonim ***** válasza:
3 év elég sok idő ahhoz, hogy biztos lehess benne, nem a szex a probléma a házasságotokban, hanem valami más. Egy nőnek a szexhez lélek is kell, ha az nincs rendben, a szex sem lesz. Párterápia sokat segíthet, főleg, ha beszélgetéssel nem sikerült eddig megtalálni az okot.
2012. nov. 2. 11:29
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok.

miért ne lehetne nappal?

ha mondjuk délbe elalszik a gyerek,vagy csak egy órára elviszitek nagyihoz és máris meg van nappal is rá az idő!!!

2012. nov. 2. 11:30
 19/42 anonim ***** válasza:
az nem lehet, hogy szimplán túlterhelt és fáradt estére? ezen a részén nem lehet segíteni? hogy látod, lehet fáradt?
2012. nov. 2. 11:35
 20/42 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem a válás a megoldás. Ha a gyerkőc még pici, biztos alszik nappal pár órát.

A válaszaidból azt látom, hogy kedvetek van egymáshoz napközben, azonban az este a kiszemelt pillanat. Miért? Estére a feleséged már borzasztó fáradt. Lehet, hogy csak ennyi. Amúgy szerintem kapd el napközben amikor a kicsi alszik, és légy határozott pasi. /persze csak ha ez bejön neki./

2012. nov. 2. 11:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!