Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Vagy váljak el?
szerepekkel sok nonek gondja van
A szex reggeli puszival kezdodik. Talan a tv elott is lehet osszebujva ulni vagy egymas labat masszirozni.
ha a gyerekek felebred sajnos nagyon unnepronto tud lenni (sajat tapasztalat ) mi ilyenkor ujra kezdjuk az ,,egeszet ,,beszelgetunk. Van meg egy szabaly nalunk a haloban tilos a gyerekjatek gyerekruha stb es tilos a gyerekrol valo beeszelgetes
A haloszoba a mi szentelyunk kettonk birodalma gyertyak teszik hangulatossa ill letakart kislampa.
Anyanak lenni nagyon furcsa dolog tobb szerepunk van es neha nehez elvalasztani oket de tudatossan kell ismerni a szerepeket es nem szabad osszemosni oket akkor kicsit konnyebb.
6-os vagyok.
ebbe az önbizalom hiányba tényleg van valami!
éreztesd vele hogy attól hogy anya attól még egy csinos és kívánatos nő!!!
dícsérgesd sokat,néha ha elmész mellette a házba öleld meg,csókold meg,bókolj vagy huncutkodj vele.
nekünk sokszor szokott olyan lenni a férjemmel hogy egész nap huncutkodunk egymással,felizgatjuk a másikat (szenvedélyes csókok,intim helyeken megérintjük egymást stb...) és olyankor este olyan jó hogy beteljesedik !!!
na nekem már csak elég róla beszélni és tuti rámásznék a férjemre ha itthon lenne. :)
Nagyon sok minden függ attól is, hogy milyen köztetek a kapcsolat, hogy viselkedsz te vele stb. Egy nőt nem elég szeretni, egy nővel mindig éreztetni kell, hogy Ő nagyon fontos számodra, de nem csak otthon a négy fal közt, hanem mások elött is. Egy egyszeri romantikusnak itélt vacsora mit sem old meg ebből, ha a hétköznapok nem olyanok. Nem tudom, hogy milyen a kapcsolatotok a szexen kivül, mivel nem irtad le, de tud meg, hogy a szex nemkivánása egyrészt a hétköznapokban kereshető.
Ahoz, hogy a nőnek kedve legyen a szexhez egyszer jól kell éreznie magát (lelkileg), ami viszont elég nehéz a mai világban, de a nehézségek ellenére azért egymás életét megszépithetjük.
Jó tanács férfiaknak: A nő testéhez a lelkén keresztül visz az út
Jó tanács nőknek: A férfi lelkéhez a testén keresztül visz az út.:)
6-os vagyok.
miért ne lehetne nappal?
ha mondjuk délbe elalszik a gyerek,vagy csak egy órára elviszitek nagyihoz és máris meg van nappal is rá az idő!!!
Biztos, hogy nem a válás a megoldás. Ha a gyerkőc még pici, biztos alszik nappal pár órát.
A válaszaidból azt látom, hogy kedvetek van egymáshoz napközben, azonban az este a kiszemelt pillanat. Miért? Estére a feleséged már borzasztó fáradt. Lehet, hogy csak ennyi. Amúgy szerintem kapd el napközben amikor a kicsi alszik, és légy határozott pasi. /persze csak ha ez bejön neki./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!