Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után az apukák miért gondolják hogy onnantól csak az anyának kell nevelni a gyereket?
Egy kérdésen húztam fel magam,ahol a legtöbben lehurrogták a gyermekeit egyedül nevelő anyukát hogy számít a gyerektartásra mert szüksége van rá.
Amikor a férfi elhagyja a családját amit ő is akart,akkor miért gondolja hogy már az anya dolga eltartani a gyerekeket?
Havi 10-20ezer ft egy gyerekre????felháborító!!
Nekünk most csak a bölcsöde 14ezer ft pedig még támogatás is van rá!!
20: "Én meg éppen olyanokat ismerek, ahol az anyukának az a baja, hogy az apa nem törödik velük, mert naponta 14-15 órát dolgozik utána meg alszik. Az, hogy ezt azért csinálja, mert különben nem tudnának megélni, nem tudja felfogni."
Én meg azért váltam el, mert a napi munka után (én tartottam el a családot, különben éhen haltunk volna) még rám maradt a gyereknevelés, a házimunka (mert az női munka) és az összes szerelés (férfi munka, de a férjem nem értett hozzá). Közben amit hazahozott pénz az zsebpénz volt és magára költötte egy az egyben. Na és??? Van ilyen is meg olyan is amit írtál, de azért nagy általánosságban az elvált nőknek baromira nem könnyű és nem viccből dobják a férjet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!