Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A nők miért gondolják, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért gondolják, hogy attól jó a házasságuk, ha vezetik a háztartást?

Figyelt kérdés
Sok "megcsalt, elhagyott" típusú kérdésnél olvasom, hogy nem értik miért, hiszen ők főztek, mostak, vasaltak. Ebből számomra az jön le, hogy ennyivel elégedettnek és boldognak kellene lennie a férfinak - és az elhagyott hölgyek értetlenül állnak azelőtt, hogy ilyen tökéletes feleség mellől miért lépett le a pasi.
2012. máj. 11. 09:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Aki megcsalja a feleségét, az nem azért teszi, mert esetleg sok a koszos edény, vagy ilyesmi. Belefásultak a kapcsolatba, az esetleges problémába, vagy egyszerűen már semmit nem jelent nekik a párjuk emberileg sem. Ez a véleményem. És azok a nők, akik azt hiszik, hogy ez közrejátszik a megcsalásban, az téved. Csak e mögé menekülnek, ezzel nyugtatják magukat.
2012. máj. 11. 09:24
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdést tettél fel,özönleni fognak rá a válaszok.
2012. máj. 11. 09:26
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Valószínűleg az adott nő eleve egy háztartási alkalmazott volt a férj részéről és nem társ. Tudod, mikor az ember dolgozik, aztán hazamegy és főzni, mosni, vasalni kell kettő vagy több emberre a másik házastárs segítsége nélkül, akkor az embernek már nincs ereje a szexhez, beszélgetni stb. Ha jó kapcsolatot akar a férj, akkor mondjuk elmosogat vacsi után, a szennyesét nem szétdobálja, hanem a kosárba teszi és nem morzsál mindenhova, hanem asztal és tányér fölött eszik.
2012. máj. 11. 09:28
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Ha valaki nem tartja tisztán a lakását, annak elnézi a férj, ha jó az ágyban. Gyerek koromban megkérdeztem az anyukámat, hogy a szomszéd Kati néniék miért nem veszekednek a Gyuszi bácsival, pedig ragadni lehetett mindenhez náluk , nálunk meg olyan tisztaság volt, hogy a földről lehetett enni. Anyukám azt mondta: az ágyban minden eldől. Ezt most is látom, újra egy szomszédomnál.
2012. máj. 11. 09:40
 5/21 anonim ***** válasza:
68%

4-es

A nők általában szeretik a rendet, a férfiak meg a szexet. Akkor miért ne lehetne egymáson segíteniük? Ha összejötteak az elvileg abból az okból volt, hogy szeretik és elfogadják egymást. Ebben az esetben az egyik segít a másiknak és viszont.

2012. máj. 11. 09:44
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert elhiszik, hogy ez a fő szerepük, pedig a férfinak társ kell, nem házvezetőnő. Én nem vagyok nagy rendmániás, néha napokig halomba állnak a ruhák szanaszét a hálószobában, férjemet pedig nem érdekli, tudja, hogy előbb-utóbb elrakodok, ha ráérek. Nálunk mindig az együtt töltött idő a legfontosabb. Sokszor együtt állunk neki rendet rakni, hogy minél előbb végezzünk, hogy aztán egymásnak szentelhessük az időt. A főzés is gyakran közös program nálunk, mivel szeretünk enni és új ételeket kipróbálni.

Szerintem ha a nők nem áldozatkén éreznék magukat és ki tudnának lépni a szerepükből, a háztartást nem kötelességként fognák fel, hanem csak egy teendőnek, jobban tudnának koncentrálni a kapcsolat lényegére.

2012. máj. 11. 09:45
 7/21 anonim ***** válasza:
87%

Na nehogymár még a nők legyenek ebben hibásak!

Én több kérdésnél leírtam, hogy nőként nem szeretek sőt utálok főzni, és elvárom, hogy a párom mindenből kivegye a részét (mint ahogy ez így is van), mert a nő nem házicseléd - úgy lepontoztak, mint a huzat!

Most akkor mi a jó?

Nem a nőket kell kioktatni, hogy ne foglalkozzanak túl sokat a háztartással, hanem a férfiakat, hogy ők is vegyék ki a részüket.

2012. máj. 11. 09:50
 8/21 claidheamohmor ***** válasza:
70%

Hatos! Nálad a pont! Hetes, te meg mit hisztizel :D?

Ez a "nehogy már a nő legyen hibás", ez úgy módosul, hogy nem csak a nő a hibás, hanem azok az igénytelenebb férfiak, akik egyedül a farkukat sem találják meg, de elvárják, hogy hogy ki legyen nyalva a seggük. Ennek ellenére nőismerőseim zöme igenis saját magát hozza ilyen helyzetbe, mert hol van az megírva, hogy kötelező rabszolgaként kiszolgálni a párodat? És az ilyesmi a már kapcsolat elején kezdődik, legfeljebb a nő 10-15 év után fárad bele annyira, hogy szóvá is tegye! A másik oldalról meg sok férfi megérzi, hogy csak kilóra van meg a nő mellett, mert a nő nem is szereti, csak kell neki valaki, hogy ne legyen egyedül. Az érzelmek hiányát meg házimunkával kompenzálja (és ez a nő választása). Én férfi vagyok, főzök magamra, kimosom a gatyámat magamnak, stb., nem kell nekem ehhez rabszolga; egy társ kell, aki szeret - talán ezért találtam olyan nehezen párt :)

2012. máj. 11. 10:05
 9/21 claidheamohmor ***** válasza:
100%
ui.: juszt se pontoztalak le :D
2012. máj. 11. 10:06
 10/21 claidheamohmor ***** válasza:
100%
ui.2.: és nyilván valóban kölcsönösségi alapon kéne hogy működjön minden. Semmit nem várok el, amit én ne csinálnék meg, és viszont. Na.
2012. máj. 11. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!