Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért gondolják, hogy attól jó a házasságuk, ha vezetik a háztartást?
4-es
A nők általában szeretik a rendet, a férfiak meg a szexet. Akkor miért ne lehetne egymáson segíteniük? Ha összejötteak az elvileg abból az okból volt, hogy szeretik és elfogadják egymást. Ebben az esetben az egyik segít a másiknak és viszont.
Mert elhiszik, hogy ez a fő szerepük, pedig a férfinak társ kell, nem házvezetőnő. Én nem vagyok nagy rendmániás, néha napokig halomba állnak a ruhák szanaszét a hálószobában, férjemet pedig nem érdekli, tudja, hogy előbb-utóbb elrakodok, ha ráérek. Nálunk mindig az együtt töltött idő a legfontosabb. Sokszor együtt állunk neki rendet rakni, hogy minél előbb végezzünk, hogy aztán egymásnak szentelhessük az időt. A főzés is gyakran közös program nálunk, mivel szeretünk enni és új ételeket kipróbálni.
Szerintem ha a nők nem áldozatkén éreznék magukat és ki tudnának lépni a szerepükből, a háztartást nem kötelességként fognák fel, hanem csak egy teendőnek, jobban tudnának koncentrálni a kapcsolat lényegére.
Na nehogymár még a nők legyenek ebben hibásak!
Én több kérdésnél leírtam, hogy nőként nem szeretek sőt utálok főzni, és elvárom, hogy a párom mindenből kivegye a részét (mint ahogy ez így is van), mert a nő nem házicseléd - úgy lepontoztak, mint a huzat!
Most akkor mi a jó?
Nem a nőket kell kioktatni, hogy ne foglalkozzanak túl sokat a háztartással, hanem a férfiakat, hogy ők is vegyék ki a részüket.
Hatos! Nálad a pont! Hetes, te meg mit hisztizel :D?
Ez a "nehogy már a nő legyen hibás", ez úgy módosul, hogy nem csak a nő a hibás, hanem azok az igénytelenebb férfiak, akik egyedül a farkukat sem találják meg, de elvárják, hogy hogy ki legyen nyalva a seggük. Ennek ellenére nőismerőseim zöme igenis saját magát hozza ilyen helyzetbe, mert hol van az megírva, hogy kötelező rabszolgaként kiszolgálni a párodat? És az ilyesmi a már kapcsolat elején kezdődik, legfeljebb a nő 10-15 év után fárad bele annyira, hogy szóvá is tegye! A másik oldalról meg sok férfi megérzi, hogy csak kilóra van meg a nő mellett, mert a nő nem is szereti, csak kell neki valaki, hogy ne legyen egyedül. Az érzelmek hiányát meg házimunkával kompenzálja (és ez a nő választása). Én férfi vagyok, főzök magamra, kimosom a gatyámat magamnak, stb., nem kell nekem ehhez rabszolga; egy társ kell, aki szeret - talán ezért találtam olyan nehezen párt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!