Miért gondolják azt sokan, hogy egy 22 éves nőnek korai összeköltözni a párjával, és háztartást vezetnie?
Honnan veszed, hogy sokan így gondolják? Az én környezetemben ez tök normális, 22 évesen egy lány már elég érett és komoly gondolkodású ahhoz, hogy képes legyen megállni a helyét ilyen területen is. Mondjuk azért segítség sosem árt :)
23/N
szerintem nem korai, jövő ilyenkor én is a páromnál leszek, pont 22 leszek:D
Együtt vagyunk több mint 4 éve, nem értem mire kéne várjunk. Az összeköltözés számomra nem teher, hanem öröm. Szívesen főzök és mosok a páromra, mindent megosztunk, segít nekem a házimunkában. Attól mert összeköltözünk még nem leszek háziszolga, nem fejeződik be az élet.
21-L
Ezt én is megkaptam már, de hülyeségekkel nem foglalkozok :) Elvégre mi az, hogy még élnem kellene?! Miért, tán most halott vagyok? :D Legyél boldog a szerelmeddel, és csak magatokkal törődj.
23/N
Ahány ember, annyiféle, és sokaknak van az a késztetése, hogy a saját életvitelére térítsen, hát ezért. :)
Nem kell számításba venni ezeket a térítéseket, mert az iylen ember a legtöbbször a saját életével nincsenek is megelégedve, osztán akkor még toboroznak is...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!