Férjem szeretné ha otthon maradnék és nem dolgoznék inkább a háztartást vezetném. De én nem akarok otthon maradni. Ebből mindig veszekedés van. Mit tegyek?
Semmiképpen NE menj ebbe bele! Pláne, ha nem vagy ilyen beállítottságú. A férjednek meg kell értenie, hogy Téged nem elégít ki az otthonlét és a házimunka, hanem Te is szeretnél a munkában is érvényesülni, és a házimunkából így neki is ki kell vennie a részét.
Ha a férjednek tényleg annyi pénze van, hogy eltartana Téged, akkor válasszátok azt a megoldást, hogy Te elmégy dolgozni, és egy bejárónőnek fizettek.
Ja, biztos azért, mert nem tetszik a pasinak, hogy nem várja otthon 3 fogásos vacsora, tiptop lakás, mert a felesége dolgozni mer, amiben elfárad, neki meg persze derogál a porszívót otthon megfogni.
A pasinak fel kéne fogni, hogy nem mindenki csak a pénzért dolgozik, sok ember örömét is leli a munkájában, így ő hiába gazdag, a kérdező nem fog neki otthon maradni háziszolgának.
Ezért vetettem fel a bejárónő ötletét, ha már annyi pénze van a kedves férjnek. (KOmolyan, én hamarabb válnék el, mint hogy az otthonmaradó feleség szerepébe belemenjek!!!)
30/N
Az én párom is "őrjöng" mikor azt mondom, hogy dolgozni akarok. Én 3 hónapja vagyok itthon, nincs semmi meló, csak esetleg pár hónap múlva, de már megbolondulok. De ezt nem érti meg.
De ha sikerül a munka, akkor megyek dolgozni, ha tetszik neki, ha nem. Majd rájön, hogy jól jön az a kicsi is, amit majd keresni fogok.
Nekem volt egy ido amikor szerettem volna HTB lenni, foleg h sogornom is az, es nalunk is megszuletett a baba, igy anyai osztonok jottek eloterbe. Aztan szepen lassan rajottem ahogy a pici nagyobb lett h ezt a szerepet nem nekem talaltak ki. bar mar nem hajt a heti 5 napos munka, en inkabb ennek egy kombinaciojat szeretnem elerni, h kb heti 3 nap melo a tobbi otthon. Csak nekem jo allasom van, igy eleg nehez feladni egy bizonytalanert.
Masreszt mikor ferjem neha megkerdezi h vettem vmit es ugy h nem vitattam meg vele, akkor tudom azt mondani van keresetem sot tobb mint az ove.
Sogornom nem egyszer megkapja tesomtol, h neki az a dolga h fozzon mosson, takaritson, ezert van eltartva. ez olyan rabszolga szerep es megalazo. De neki meg jo mert o utal dolgozni... Igaz nem tudnak annyi mindent anyagilag megengedni.
Ha te nem vagy az a szolgalos tipus akkor ne hagyd magad rabeszelni h legyel HTB.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!