Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom tönkretenni egy házasságot?
Én nem olvastam, hogy a megcsalás "szexuális" lenne. Lehet akár lelki is... Itt mindenki csak a testi megcsalásról vitatkozik, pedig a lelki sokkal rosszabb.
De a kérdés nem erről szólt, hanem arról, szóljon-e a kérdező a felszarvazott feleségnek.
Ugyan nem a kérdéshez tartozik, de többen azon vitatkoznak, hogy a megcsalás a nő hibája.
Szeretném felhívni a figyelmet arra a tényre, hogy egy megcsalásnak mindig vannak előzményei.
Tudjuk azt, hogy előtte milyen kapcsolat volt a kérdező és neje között? Tudjuk azt, hogy a kérdezúő korábban szintén csalta-e a feleségét? NEM.
Csak annyit tudunk, hogy egy feleség félrelépett és a férj kikérte a véleményünket, szóljon-e a felszarvazott asszonynak. Csak erre kell válaszolni és nem megitélni mások feleségét hiányos információk alapján.
Nagyon szépek az elvek, amiket itt sokan hangoztatnak, de az élet éppen attól szép, mert minden helyzet más és mindenki másként értékeli.
És most a kérdésre válaszolok: én vagy a feleségemtől szeretnék tudni egy ilyen esetről, vagy egy közeli családtagtól - esetleg baráttól.
Engem ne keressen fel egy vadidegen, mert úgy sem hinnék neki. Bízom benne (és lehet, szentimentális vagyok), hogy előbb vagy utóbb mindenki lebukik és szint vall, a végtelenségig ezt nem lehet csinálni.
Megjegyzem: én még senkit nem csaltam meg, meg utólag már vallotta be volt élettárs, hogy voltak kicsapongásai.
Köszönöm, a válaszokat. Leírom a fejleményeket, hátha lesz olyan, akinek valamiben segít ha elolvassa. Tehát végül nem írtam e-mailt a hölgynek, cserébe kértem 2 óra őszinteséget, amely idő alatt néhány dologra fény derült.
Mint kiderült a multinacionális vállalatok nem kedvelik a családos embereket (akkor sem ha azzal hirdeti magát a cég, hogy családbarát munkahely...). Ennek okán az ún. csapatépítő tréningek alatt erős ösztönzést adnak az alkalmazottaknak, hogy igyekezzenek az irodai feszültséget egymás közt levezetni (igen, úgy). Ezáltal nyernek sok lojális dolgozót, hiszen nem csak a szakmai életük, hanem az érzelmi és szexuális életük egy része is a munkahelyhez kötődik.
Nem régen elvesztettünk egy kisbabát. Valószínűleg ebben is benne van a multi légköre, hiszen amikor kiderült, hogy gyereket várunk, erősödött a feszültség körülöttünk, olyan apropóból, hogy mi lesz így a kedves nejem szakmai előremenetével... Nos a gyerek elvesztése olyan érzelmi állapotot eredményezett, hogy a tréning alatt a kedves kollégák tudták annyira adni az ívet, hogy ez lett belőle.
Én még egyszer köszönöm a válaszokat. A fentieket azért írtam le, mert láttam sokan elkezdtek moralizálni és ha már így adódott, akkor legyen eggyel tisztább a kép. Illetve köszönöm, de nem kérek sem szimpátiát, sem antipátiát senkitől. Mondjuk úgy, lezárom a kérdést.
Tehát most te végül is a munkahelyét tartod a felelősnek ezért? Ne haragudj, de ez butaság. Ilyen alapon minden munkahelyen ez megy. Pl. egy egyszerű gyárban, ahol dolgoztam: az előremenetelért a férjes asszonykák is a nagygórék k*rvái lettek. Ja, most jöttem rá, hogy csupán csapatépítő tréning gyanánt szopták le a vén f*szt az emeleti kihalt folyosón. Jó tudni!
Ha neked ez magyarázat... Viseld büszkén a szarvaidat!
Utolso: te nagyon rossz es buta ember vagy a kommented alapjan.
Hogy lehet mar ilyet mondani?
Jo hogy a gyermek nem szuletett meg???
Ha a szulok terroristak lennenek, vagy elmebeteg eroszaktevok, meg akkor sem lenne jogod helyeselni egy gyermek elvesztesere.
Itt egy norol van szo, aki valamilyen oknal fogva nem tul rozsas korulmenyek kozott hazassagtorest kovetett el. A ferj ismeri ot, a hazassagukat, az egyutt toltott eveket, o tudja eldonteni azt, hogy erdemes-e a kapcsolatuk folytatasra, vagy sem. Az o dolga.
De egy megcsalas miatt egy gyermek elveszteset szerencsesnek talalni???
Eszem megall...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!