Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom tönkretenni egy házasságot?
Nyilván vannak bizonyítékaid, hisz te is megtudtad valahogy a dolgot, sőt azt is, hogy ki a férfi és, hogy házas is!
Én elmondanám és tudni is akarnám, ha konkrét viszonyt folytattak a hátam mögött. Ha nem most, lebukik később, mással akár.
Mindenkinek jár az igazság, aztán később esetleg a másik nő eldöntheti, hogy válik vagy együtt marad egy ilyen emberrel! Ez már az ő választása!
A Párom annak idején így tudta meg, hogy a felesége félremegy...egy nő kereste meg, akinek a férjével kevert.
Így nem pazarolt még több időt egy halott kapcsolatra. Én is örülnék, ha tudnám.
24N
A kérdésdre válaszolva, szigorúan racionalistán azt mondom: nincs. Nincs joga senkinek sem tönkretenni mások házasságát, még annak sem, aki maga érdeket volna ebben.
Az a gáz, hogy egy ilyen kérdésben, amkit felírtál, már benne van a bosszúvágy, úgyhogy a további magyarázkodás csak énvédelem. Te csak idealista vagy...a fenét! Egy valódi idealistát nem érdekel az, hogy megcsalja-e a felesége, vagy sem, mert ha rájön, egyszerűen szakít és ennyi. Eszében sincsen az, hogy bosszúért lihegve elrohanjon és a másik házasságba bedobja a követ.
A saját példám csak példa: én fülig szerelmes kis hülyeként megtettem ezt, a huszonéveim elején. Nem egészen ez volt a szitu, de hasonló: a pasit a csaj ott csalta, és annyi fickóval, akivel nem szégyellte, a pasi viszont ott hazudott a csajnak (mint utóbb kiderült) az előző kapcsolatairól, ahol nem szégyellt.
Én akartam az Igazság Bajnoka lenni, hogy majd én megmondom a srácnak és az dobni fogja a csajt és engem választ. Hát nem. rajtam csattant mindkét fél pofonja. Megérdemeltem, jó lecke volt. Te ne kövesd el ezt a hibát.
"Egy nő egyedül tevékenykedik otthon, s közben kopogtatnak a bejárati ajtón. Kinyitja, a küszöbön egy férfi áll és kérdezi:
- Bocsánat, de van önnek pinája?
Az asszony felháborodottan a férfi arcába csapja az ajtót. A következő nap újra kopogtatás, ugyanaz a férfi áll az ajtóban s kérdezi:
- Bocsánat, de van önnek pinája?
A nő megint felháborodottan becsapja az ajtót. Aznap este elmondja a férjének a történteket. A férj így szól:
- Hagyd csak rám, kedvesem. Holnap kiveszek egy nap szabadságot és itthon maradok veled. Majd elrejtőzöm az ajtó mögé, és mikor kérdez olyan piszkos módon, csak mond neki hogy "Igen, van". Aztán én majd elintézem a szemetet.
Eljött a másnap. Férj otthon van a feleségével, s a várt kopogtatás nem is késik. A férj gyorsan az ajtó mögé bújik, a feleség kinyitja az ajtót. A rejtélyes férfi az megint, a szokásos kérdésével:
- Van önnek pinája?
Felkészülve, a nő rávágja:
- Igen, van! És?
- Kérem, rá tudná venni a kedves férjét hogy az önét használja a feleségemé helyett?"
Komolyra fordítva a szót, te ezen a házasságon tönkretenni semmit nem tudsz. Azt már megtette az a másik férfi.
Ha ismerősöm lenne a másik nő, akkor én lehet, hogy elmondanám. Más helyzet ez, mintha kívülálló lennék, itt személyesen én is részese vagyok az ügynek, ugyanúgy, ahogyan ő. Ha pedig ismerem is a hölgyet, nagyjából tudom, hogy hogy áll a házasságához meg az adott kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!