Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom tönkretenni egy házasságot?
Nézd... ez egy olyan helyzet, hogy én is szeretnék tudni róla természetesen, de ha váratlanul betoppanna egy férfi, hogy "Helo a férjeddel csalt a nejem x ideig", akkor azért elég kellemetlenül érezném magam. Egyrészt mivan ha a férjem tagad? Kinek hiszek? Egy vad idegennek, vagy a férjemnek?
Szerintem ez olyan kétes állapotot hozna, amivel abszolút nem biztos, hogy eléred a kívánt hatást, ellenben igencsak belemászol egy házasságba. Nincs jó megoldás, de én kimaradnék belőle.
Nem azért , hogy "legyen még egy ember, akinek rossz"! Azért, hogy legyen még egy ember, aki tisztán látja a házasságát és kapja meg azt a lehetőséget, hogy megszüntesse a háromszöget vagy eldöntse , meg akar-e bocsájtani!
Bár így tényleg érdekes lenne oda állítani! Valahogy esetleg más módon nem tudsz a dolgokra világítani náluk?
ma 22:37
Ezt a hülyeséget már ne is haragudj...szerintem ha veled lenne ez akkor te is tudni szsretnéd.Mivel jobb az hogy hazugságban él valaki és megcsalja a másikat?Az helyén való nem igaz??
Én engem nem érdekelne a házasságot nem te fogod tönkre tenni kérdező,hanem az a kettő már megtette aki félre b@szott!!Még jó hogy elmondanám!!Van kedve valakinek is kedve hazugságban élni?Első sorban bizonyítékot szsreznék hogy ne én legyek a végén a sze@r keverő és ahogy ez megvan egyből kitálalnék!Ennyi!Lehet a piros kézre ráfeküdni!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!