Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van jogom tönkretenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom tönkretenni egy házasságot?

Figyelt kérdés
A kedves nejem megcsalt egy házas emberrel. Nem tudok dönteni, hogy a másik fél hölgy tagját értesítsem-e a történtekről. Én mindenképpen szeretnék tudni a kialakult helyzetről fordított esetben, de nem tudom, mások is így vannak-e vele.
2012. szept. 11. 22:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
79%

Nézd... ez egy olyan helyzet, hogy én is szeretnék tudni róla természetesen, de ha váratlanul betoppanna egy férfi, hogy "Helo a férjeddel csalt a nejem x ideig", akkor azért elég kellemetlenül érezném magam. Egyrészt mivan ha a férjem tagad? Kinek hiszek? Egy vad idegennek, vagy a férjemnek?

Szerintem ez olyan kétes állapotot hozna, amivel abszolút nem biztos, hogy eléred a kívánt hatást, ellenben igencsak belemászol egy házasságba. Nincs jó megoldás, de én kimaradnék belőle.

2012. szept. 11. 22:28
 2/72 anonim ***** válasza:
66%
Ne értesítsd!!!!!úgysem hinné el neked,ha mégis Te lennél az első számú akit okolna mindenki ha szétmennének.sajnálatos hogy így történt,de ha már Te tudod milyen sz..r érzés hagyd hogy erre a másik fél is egyedül jöjjön rá!
2012. szept. 11. 22:30
 3/72 anonim ***** válasza:
53%
Nincs. Ne szóljál neki, felesleges
2012. szept. 11. 22:32
 4/72 anonim ***** válasza:
87%
Egyrészt érdekes helyzet lenne, talán el sem hinné. Másrészt lehet, hogy hasonló helyzetben azt kívánná, bárcsak azt tanácsolnák neked, hogy szólj, hogy ne éljen hazugságban még évekig... Próbálj a megérzésedre hallgatni, ne másokra és ne arra, hogy neked hogyan lenne jó. Nem könnyű. :S
2012. szept. 11. 22:35
 5/72 anonim ***** válasza:
0%
Hogy legyen még egy embernek rossz, ha már neked?
2012. szept. 11. 22:37
 6/72 anonim ***** válasza:
96%
"vétkesek közt cinkos aki néma" by Babits M.
2012. szept. 11. 22:37
 7/72 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a válaszokat, egy megjegyzést szeretnék tenni. Nem bosszúvágy vezérel és célom sincs a dologgal. A motivációm egyedül az idealizmus. Magamból kiindulva gondolom, hogy értesíteni kéne a hölgyet, de nem vagyok olyan egoista, hogy azt feltételezzem, mindenki hasonlóképp gondolkodik. Ez talán egy "mikro-közvélemény-kutatás" azt kiderítvén, az emberek a rózsaszín illúziót vagy a tiszta valóságot akarják-e megélni.
2012. szept. 11. 22:44
 8/72 anonim ***** válasza:
91%

Nem azért , hogy "legyen még egy ember, akinek rossz"! Azért, hogy legyen még egy ember, aki tisztán látja a házasságát és kapja meg azt a lehetőséget, hogy megszüntesse a háromszöget vagy eldöntse , meg akar-e bocsájtani!

Bár így tényleg érdekes lenne oda állítani! Valahogy esetleg más módon nem tudsz a dolgokra világítani náluk?

2012. szept. 11. 22:47
 9/72 anonim ***** válasza:
92%

ma 22:37

Ezt a hülyeséget már ne is haragudj...szerintem ha veled lenne ez akkor te is tudni szsretnéd.Mivel jobb az hogy hazugságban él valaki és megcsalja a másikat?Az helyén való nem igaz??

Én engem nem érdekelne a házasságot nem te fogod tönkre tenni kérdező,hanem az a kettő már megtette aki félre b@szott!!Még jó hogy elmondanám!!Van kedve valakinek is kedve hazugságban élni?Első sorban bizonyítékot szsreznék hogy ne én legyek a végén a sze@r keverő és ahogy ez megvan egyből kitálalnék!Ennyi!Lehet a piros kézre ráfeküdni!:D

2012. szept. 11. 22:48
 10/72 anonim ***** válasza:
10%
Hát nem is tudom... ha idejönne egy ember és azt mondaná, hogy a feleségem megcsal, elkeserednék, de nem a feleségemre haragudnék, hanem a rókalelkű sakálra, aki a hírt hozta.
2012. szept. 11. 22:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!