Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom tönkretenni egy házasságot?
Hvaloban a tonkretetel lenne a cel, akkor neked kellene elmondanod. Ha nem ezt szeretned, akkor viszont a ferjet kellene ertesiteni, hogy vagy o mossa ki a kakis gatyat, vagy te teregetsz.
Ha o vall, akkor megvan eselyuk. Ha te mondom el, akkor lehet, hogy a no nem hinne el elsore, de gondolkodna rajta, szamon kerne es ugyis kiderulne.
Én szeretnék tudni róla. De sok ember nem szereti az őszinteséget, tudok sok olyanról, akik szerepet játszanak, és nagyon kényelmetlenül élik meg, ha valaki beléjük lát. Ezek egy életen át képesek önmaguknak hazudni: ez a típusú ember nem akar szembenézni soha az igazsággal.
Csak egy példa: sok ismerősöm veszíti el a gyerekét mostanában hosszabb-rövidebb időre, vagy akár örökre is azzal, hogy a gyerek külföldre megy tanulni, dolgozni.
Egy kolléganőmtől mást se hallottunk, csak hogy mennyire dicsekszik, amiért a lánya a férjével Norvégiába költözött, hogy megcsinálták a szerencséjüket, stb...Állandóan egyfajta eufóriában beszélt róluk, arról is, hogy az első unokája kint fog megszületni. Soha egyetlen őszinte mondatot nem hallottam tőle, hogy milyen iszonyú, hogy az unokája nélküle fog felnőni, hogy rá mint nagymamára nem lesz szükség. Annyi energiáját felemésztette ez a happy stílus, hogy a norvégiai hazautazása után összeroppant, a vérnyomása az egekben van állandóan. Próbálta előadni a happy nagyit, de aztán csak kiderülgettek a dolgok, hogy a lánya azt se engedte, hogy kézbe vegye a kisbabát, stb...
Nem értem, miért jobb neki színészkedni? Megmondtam neki, hogy természetes, hogy ki van borulva és nem lenne szabad palástolnia a problémáit. Olyan furán nézett rám. Ő azt akarta, hogy irigyeljék. És én kimondtam, hogy mennyire nyomorult. Azt hiszem nem örült.
De jelzem: van olyan is, mint én.
Ja, és ha szólsz neki, ne névtelenül tedd. Egy ismerősöm névtelen levelet kapott. Ennek semmi értelme. A srác kimagyarázta magát, pontosabban én se tudom, hogy ártatlan-e és valaki csak szórakozik vagy tényleg megcsalta és igazat állít a levél írója.
Borzalmas érzés, hogy már én sem tudok úgy nézni erre a srácra, hogy biztos legyek benne, őszinte. Hát még akkor a barátnője.
Jegyesek, az esküvőt tervezgetik. És most lehet, hogy valaki tönkretette őket. Jobb lenne tudni, ki és mire alapozva állít olyan dolgokat, akkor kiderülne az igazság. De így nincs semmi más, csak a kétely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!