Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van jogom tönkretenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom tönkretenni egy házasságot?

Figyelt kérdés
A kedves nejem megcsalt egy házas emberrel. Nem tudok dönteni, hogy a másik fél hölgy tagját értesítsem-e a történtekről. Én mindenképpen szeretnék tudni a kialakult helyzetről fordított esetben, de nem tudom, mások is így vannak-e vele.
2012. szept. 11. 22:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
46%

ma 09:43

Ja és még annyi hogy nem kell itt szépíteni,ha tetszik ha nem,igen a megcsalás a feleség hibája,hiszen ő engedi magának bedugni egy idegen ember farkát!!Ez független attól hogy a férfi is hibás e,de nem a férfi az aki félre dugott hanem a nő.Ez csak a gyenge jellemek magyarázkodása mint amilyen te is vagy!

2012. szept. 14. 10:02
 52/72 anonim ***** válasza:
41%
Hogy ide hogy jön az én gyenge vagy erős jellemem, nem tudom. Valami sértőt akartál mondani? Eseteleg mondhatod, hogy pedofil vagyok vagy hullákat erőszakolok... jó ötlet?
2012. szept. 14. 10:11
 53/72 anonim ***** válasza:
100%
A házasság tönkremenetele kettőjük hibája. A MEGCSALÁS a NŐ HIBÁJA! Attól, hogy nem jó a házasságom, még nem kötök ki más ágyában. Vagyok annyira korrekt, hogy jelzem a páromnak, hogy nincs minden rendben, ha pedig mással akarok lenni, akkor kilépek a házasságomból.
2012. szept. 14. 10:17
 54/72 anonim ***** válasza:

ma 10:11

Kérlek szépen úgy jön ide a gyenge jellem hogy nincs benne tartás és suák módon félre kefél és nincs pofája odaállni és elmondani az esetleges problémát,vagy egyáltalán bevallani hogy éppen félre kúrt!Hát csupán ennyi kedves válaszoló!

2012. szept. 14. 11:29
 55/72 anonim ***** válasza:
69%

ma 10:11

A gyenge jellem alatt azt értem hogy te is díjazod a megcsalást és teljesen normálisnak veszed a leírtak alapján.És még azt akarod kitűntetni aki félrekefélt.Persze még gratuljunk is neki nem?

Valóban egyre nagyon az állatkert...

2012. szept. 14. 11:31
 56/72 anonim ***** válasza:
64%
80%-os! Gondolom, egy megrögzött feministához van szerencsénk. Persze, nyilvánvaló hogy még a felszavazott férj a bűnös, mert nem elégítette ki a neje igényeit. Biztos akkor is ezt mondanád, ha egy férj lépne félre, veszem azt a tiéd. Törnéd magad, hogy a szerető helyett téged válasszon, sőt elnézést kérnél tőle, hogy megcsalt. Nem, akkor ő volna a mocskos hűtlen disznó. De mivel itt nő a csalfa, neki ki kell nyalni a valagát, meg az érzelmi okokat keresni. Szerintem a hűtlenségre nincs mentség. Nem félrek*rni kell, hanem megbeszélni.
2012. szept. 14. 11:35
 57/72 anonim ***** válasza:
32%
Valami dereng... csak magam elé képzelem a válaszolókat. Valakivel lefeküdni gyenge jellem? Az erős jellem meg szemellenzőt felcsatol, jobbra sem néz, balra sem néz, megy haza, viszi haza méhét vagy magvát házi szolgálatra. Mert ő erős, még ezt is kibírja, hogy csak otthon. Vagy hogy is van ez? Az otthoni szexhez kell a lelkierő, meg a jellem? A nemeslelkűek csak otthon oldják meg a gatyakorcot. A gyengék meg néha azért többet akarnak és kapnak. Jó, majd megemésztem. Mindig tanul az ember.
2012. szept. 14. 11:47
 58/72 anonim ***** válasza:
57! Nagyon nem érted. Valószínűleg azért gyenge jellem, mert annyi BÁTORSÁGA nincs hogy a férje elé álljon, hogy neki ez nem jó!
2012. szept. 14. 11:51
 59/72 anonim ***** válasza:
58-as, széles ismeretségi köröm, korom és tapasztalatom arra tanít, hogy az emberek elvárják egymástól, hogy a rossz híreket ne közöljék velük. Sokszor hallottam, hogy "nem baj, csak meg ne tudjam" stb. Ezért azt gondolom, hogy hazamenni és azzal hencegni, hogy most hágtam a pagonyban, csak arra való, hogy tönkre akarom zúzni társam szívét, vagy nyitott házasságban élünk és ez ezel jár. Ekkor azt mondják itt, hogy gyenge jellem ez, nem bátor. Mert nem küldte padlóra a nejét egyetlen kaján benyögéssel. Mert kíméletes volt, mert nem akarta tönkretenni egy, két, három stb. ember életét. Tehát a jellemes, a bátor, az nem szarakodik, hazajön és borít! Házat, életet, sorsokat, mindent. Értem, köszönöm!
2012. szept. 14. 12:05
 60/72 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el még egyszer amit írtam!! Szó sem volt arról, hogy vallja be hogy megcsalta. Én azt mondta, mondja azt hogy nem működik a kapcsolat, majd ezután feküdjön le mással. Úgy látom te mindenkit félreértettél.
2012. szept. 14. 13:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!