Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van jogom tönkretenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom tönkretenni egy házasságot?

Figyelt kérdés
A kedves nejem megcsalt egy házas emberrel. Nem tudok dönteni, hogy a másik fél hölgy tagját értesítsem-e a történtekről. Én mindenképpen szeretnék tudni a kialakult helyzetről fordított esetben, de nem tudom, mások is így vannak-e vele.
2012. szept. 11. 22:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
100%
Nem Te tennéd tönkre a másik pár házasságát, hanem a kedves férj, teszi azt. Igen, elmondanám. És én nem az illetőre haragunék, aki a hírt hozta, hanem a férjemre, megszakítanám vele a kapcsolatot.
2012. szept. 12. 08:59
 32/72 anonim ***** válasza:
100%
Én is az igazság és őszinteség pártján állok minden helyzetben. Ez alól a te eseted sem lenne kivétel. Jó volna, ha tudnád bizonyítani, és akkor kész tények elé állíthatnád a nőt. De szerintem azért mindenkit megingatna még egy idegen vallomása is, hiába tagadna a férj. Én biztos nem maradnék szótlan, persze ez én vagyok.
2012. szept. 12. 09:49
 33/72 anonim ***** válasza:
7%
válj el és ennyi. nincs több tennivaló.
2012. szept. 12. 10:16
 34/72 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező!Szerintem elég nyílván való a válaszokból,mert végig olvastam hogy a 90%-a elmondaná!Te is tedd ezt mert az a 2 ember aki félre kefélt ő már tönkre tette a házasságot,tehát neked már nincs mit tönkre tenned.
2012. szept. 12. 10:36
 35/72 anonim ***** válasza:
100%
Joga van tudni kivel él együtt. Mond el.
2012. szept. 12. 10:57
 36/72 anonim ***** válasza:
100%
Már eleve nem te tetted tönkre.
2012. szept. 12. 11:08
 37/72 anonim ***** válasza:
11%
Érdekes dolog. Ilyet, a nejemnek is mondtak. Na meg, hogy kivel, mikor. Melóból hazaérve, nevetve ujságolta, volt itt egy hibbant pasi, aki szerint, te megcsalsz engem. Szerintem, ha elmondod, azt bizonyítsd is be. Személy szerint én nem mondanám el. Persze függ, botrányt, válást akarsz. Fátylat borítani rá.
2012. szept. 12. 12:33
 38/72 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy nem vagyunk egyformák,de én bizony szolnék a másik félnek.

Szegénynek joga lenne tudni,hogy egy fac kalappal él.

2012. szept. 12. 14:02
 39/72 anonim ***** válasza:
100%

Rossz a kérdés! Nyilván senkinek nincs joga tönkretenni egy házasságot, csakhogy ezt a házasságot nem te fogod tönkretenni! Már megtette a feleséged és a nő férje.

Egyébként egyetértek veled, én is tudni akarnám ha velem történne ez, úgyhogy természetesen leleplezném a románcot. Viszont elképzelhető, hogy ha nem tudod bizonyítani, akkor nem fog hinni neked.

2012. szept. 12. 14:12
 40/72 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen.Én tegnap tudtam meg hogy megcsaltak,és igen jobb igy még ha fáj is.
2012. szept. 12. 14:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!