Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tudja eldönteni a férjem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudja eldönteni a férjem, hogy együtt maradjunk vagy sem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok.

Ha attól tartasz, hogy megcsal, annak igen könnyű utánajárni.

1:Mikor, 2:hol, 3:kivel, 4:hogy tartják a kapcsolatot ?

1: végiggondolod, mikor nem volt időben otthon, vagy ment el nélküled szórakozni

2: mit adott be mesét, hogy hol volt? Ha olyan helyen ahol más közös ismerős is, akkor azzal leülsz beszélgetni, és mikor már beszéltek úgy 10 perce úgy totál mellékesen rákérdezel, hogy jól érezte-e párod azon a bulin magát.

3: a kivel egy igen könnyen kitalálható dolog. Baráti társaságból valaki, vagy munkahelyről általában.

4: ha rendszeres a kapcsolatuk, akkor tartaniuk kell egymással a kapcsolatot. Telefon híváslista, kimenő-bejövő hívások, SMS-ek, email fiókjában levelek, skype-msn chat.

Amelyiket legjobban rejtegeti előled, az a nyerő. Könnyű kitalálni.

Ha ez a gond, akkor ahogy már másnak is írtam, végig kell gondolnod, hogy ez csak kicsapongás, feszültség levezetés nála, vagy jellemhiba.

Sok buta lány dől be az ilyen kúróbogár Stohlbuciknak, Dajcstomiknak, meg hiszi el nekik, hogy ez volt az utolsó.

NEM! Ezek nem bírnak magukkal, szoknyavadászok.

Vagy elfogadod, hogy meghág mindent ami mozog, de akkor is hozzád tér haza minden este, vagy kidobod.

Ha nem jellemhiba, csak van egy darab kacér lány aki elcsavarta a fejét, akkor érdemes, ha szereted akkor KELL harcolni érte.

Ésszel. Ha kicsapod a balhét, azzal a csaj karjaiba üldözöd.

Viszont ha nem megcsalás van a háttérben, akkor az ami nyomassza nyomja rá a bélyegét a mindennapjaitokra.

És egyedül nem tudja megoldani, igaz barátja (nem haver, meg ismerős, hanem igazi barát) meg okos ezek szerint nincs aki eléggé törődne vele és kidumálná vele a gondjait. Van amit a pár nem tud kezelni, még ha képzett is ilyen téren.

Marad párterápia.

2012. aug. 30. 09:57
 62/69 Szabolcs_'981 válasza:
Ne haragudjatok, főleg a kérdező, de ahogy olvasom ezeket a kommenteket rájövök, hogy egy olyan emberhez ragaszkodsz, aki nagyon nem érdemel meg. Ez a kapcsolat nem jó, te pedig még fiatal vagy és lehetsz még boldog valaki mással önfeledten,(de lehet hogy még egyedül is) ahelyett, hogy ennyi energiát fektetsz bele ebbe a pusztuló valamibe. Ha a másik fél nem tesz semmit, bele fogsz rokkanni lelkileg és fizikailag egyaránt. ÉLJ! Nem kell olyasmihez ragaszkodni ami nem jó, bár tudom hogy nagyon nehéz elveszíteni valakit, de tudni kell elengedni, nekem is nehéz volt ezt a képességet megtanulni, de már jól ismerem. Lehet megmagyarázni, hogy dehát ő nem csal meg, de ő még biztos szeret, meg csak rossz időszakot élünk meg, de nem érzem hogy ezt ő is meg akarná oldani. Rontsd el a kapcsolatot és figyeld meg mit lép ha annyira tudni akarod mennyit számítasz neki. Menj el bulizni, legyél távolságtartó figyelmetlen és egyedül is boldog. Egyébként is meg kell tanulnod (és mindenkinek) egyedül is boldognak lenni közben pedig kiderülhet mi a helyzet és akár mehet is amerre akar. Bocs a stílusért de nem tudok köntörfalazni.
2012. aug. 31. 07:02
 63/69 A kérdező kommentje:
62! Nem v bántó a stílusod,és sokszor én is ezt tenném legszívesebben. DE van egy gyerekünk! Ha nem lenne már rég nem lennék vele! Nagyon sz...!
2012. aug. 31. 12:55
 64/69 A kérdező kommentje:
12! Még mindíg az a baja,h anno aláírattam vele a lakásom papírját,h neki ahhoz nincs köze. Sztem nem olyan gáz a mai világban.
2012. aug. 31. 23:15
 65/69 A kérdező kommentje:

Nem jött válasz,ezért írok. Az utolsó írásom egy kissé félreérthető volt. Ezt nem én mondom,ezek az ő szavai,én ilyet sosem éreztettem volna vele,és nem is tettem!

A barátaim is visszaigazolták ezt és ők sem értették,h miért csak most érzi így,amikor közben jó pár év eltelt.

Szabolcs! Neked van igazad,több hónapja van valakije! Kész,vége! Nem csinálom tovább. Ezt a gombócot már nem bírom lenyelni! Igaz nem lehet túl komoly,a lány még nagyon fiatal,még iskolás!

2012. okt. 2. 06:57
 66/69 anonim ***** válasza:

Hát ez tiszta gyász :( Sajnálom, Kérdező. Miért kell bizonyos embereknek ennyire féregnek lenni, hogy nem bírják bevallani, ha van valakijük, ehelyett pazarolják a másik idejét, és elveszik tőle a boldogság esélyét? Persze, a kényelem miatt.

Eldobom az agyam.

2012. dec. 13. 07:31
 67/69 A kérdező kommentje:

Otthagytam.

És most nagyon boldog vagyok!!!! Soha nem gondoltam volna,h ennyire felszabadult leszek,inkább pont az ellenkezőjét gondoltam,h begubózok és depis leszek. De szerencsére nem így történt! :)

2012. dec. 22. 20:50
 68/69 anonim ***** válasza:
55 vagyok. Mi újság? Hogy telt a Karácsony?
2013. jan. 11. 15:50
 69/69 A kérdező kommentje:

Szia 55!

Köszönöm,h érdeklődsz! Jól teltek az ünnepek,minden ok. Tényleg jól érzem magam,nem is gondoltam volna. Karácsonykor eljött egy barátnőm,így akkor sem voltunk "egyedül". :-)

2013. jan. 16. 06:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!