Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudja eldönteni a férjem, hogy együtt maradjunk vagy sem. Mit tegyek?
Gondolom az akkori Utolsó előttinek szántad a kommented,mert Ő volt az,aki kiemelte,hogy EGY balhé...
Mert az számomra is nyilvánvaló volt,ha a férjednek azon kell gondolkodnia,mi legyen Veletek,akkor nem csak ez az egy piszlicsáré dolog áll mögötte.
Most mit mondjak,hogy Neked falra hányt borsó volt az,ami Nekem a "biblia"?Sajnos van ez így,hogy az ember süket fülekre talál és meg kell mondjam nem jó érzés,amikor Nálatok úgy látom még egy gyerek is van.Tényleg nem tudom mit mondjak,talán avval megerősítenélek abban,hogy igazunk van a 12-essel,ha elmondom, Nálunk sem 1 dolog miatt alakult a válság? Válság:) milyen szép szó,benne van a megoldás= változás.Semmi egyéb.Változtatnod kell a hozzáállásodon is,ha érzel Magadban erőt,akaratot a házasságod megmentéséhez.
Nem tudom használt e Neked ez a válaszom,csak remélni tudom,mert általában az a tapasztalatom,hogy hiába beszélek tovább azoknak az Embereknek,Nőknek,akiknek az első reakciójuk nem az elgondolkodás...Utána ha 100szor mondok/mondanánk el valamit is falra hányt borsó lenne.Úgyhogy vedd úgy kaptál még 1 esélyt Tőlem,hogy megértsd a lényeget:),ha ezután sem látok változást Rajtad,akkor azt mondom segíteni csak azon lehet,aki Maga is akarja,másképp nem tudok/tudunk.Gondolkodj el ezeken a dolgokon légyszives.Ne vonzd be a rosszat! Mindig a nehezebb út a jó!:) Kitartás!
Szia.
Ha csak a motor lenne, akkor vegyen egy használtat. Nem egyből egy újat, drágán, hitelre. Ha ez csak kifogás, és legszívesebben örülnél, ha ennyivel megszabadulnál tőle akkor egyértelmű a válasz. Vegye csak meg az új motort és éljen vele ezentúl.
De abba gondolj bele, hogy ha együtt maradsz vele és együtt öregedtek meg... És majd akkor vágjátok egymás fejéhez, hogy leéltetek egy életet úgy, hogy igazán egyikőtök sem akarta. Na, az lesz az übergáz. Az ember csak akkor éljen valakivel, ha szereti, imádja stb. Különben szánalmas az egész. Zárójelben hozzáteszem, hogy én húsz éve élek együtt a párommal és én, speciel még legalább ennyit szeretnék vele leélni. Mondjuk ő nem akar "motort" venni ;-). Egyelőre!
Abban egyet értek Én is a 24-essel,hogy nem kell mindenáron a gyerekért együtt maradni,ez nagy hülyeség.Én is szinte könyörögtem "gyerekként" hogy váljanak el,persze akkor hiába voltam 8 éves,régen nem voltam már gyerek,pont miattuk,elég hamar felnőttem.El is váltak akkor...
Tehát még mielőtt félreértene bárki is,nem azt mondtam,hogy a gyerek miatt akkor is tartsák egyben a családot,ha az már valójában nem is egy család,mert az tényleg csak rosszabb a gyereknek is.
Csak az a bökkenő,hogy Én itt nem azt látom,hogy menthetetlen lenne ez az egész kapcsolat.Persze ez a Kérdező mai kommentjéből lesz számomra majd teljesen világos.
Én még reménykedem benne.:) 70%-os Te feladtad?Mondjuk megérteném,ha így tennél.Én is mint fentebb írtam már csak 1 esélyt adok a dolognak...
Várom a fejleményeket,gondolataidat Kérdező!
Azok alapján amit leírtál, a férjed nagyon felelőtlen ember.El kellene gondolkodnod,hogy miért engedtél neki eddig,és miért jutottatok el idáig,hogy ennyi a hiteletek(bár nem tudom a körülményeket).
(Ha elváltok, akkor sem lesz motorja,mert a gyerektartásra fog elmenni a pénze...)
Kérdés:szereted -e eléggé, javítható-e a kapcsolat,meg tud-e változni(van-e olyan intelligens,hogy felmérje,itt már nem csak róla van szó),illetve te tudsz-e változni,a vele szemben elkövetett hibáidat levetkőzni.
Én nem ítéllek el semmiért,de tény, hogy te is sokat hibáztál,amikkel szerintem tisztában vagy.Abban semmi kivetnivalód nincs, ha megkérdezed a világhálót,mert rengeteg új szemlélettel lehet itt találkozni. Még akkor is ha valaki olyan ÉRZÉKETLENÜL BUNKÓ MINT 12-ES.
Bár sok igazságot mond,nem értek vele egyet abban, h egy nőnek mindig kedvesnek kell lenni,és mosolyogni.Nem kell mindig megfelelni,és a dolgok nem működhetnek tökéletesen.De úgy látszik őt erre nem tanította meg még az anyukája,sem az élet.
A legjobb védekezés a támadás 27-es!Bocsánat de nem értem miért kell itt avval foglalkozni kinek milyen a stílusa,mert itt nem erről van szó.Egyébként ha Rám mondják/mondták eddig,hogy bunkó vagyok,akkor csak mosolyogtam,mint ahogy most is mosolyt csalt az arcomra,mert amúgy igaz.:)De amikor a leg"bunkóbb" vagyok,akkor azt általában a legjobb szándékkal teszem és a legőszintébben,nem tudom mi kivetni való van ebben!?
S ha egy Nő képes arra,hogy felülemelkedjen és legjobb fegyverét használja, okosan, illetve tudja használni,akkor nem értem miért kell lebeszélni róla.Igenis mosolyogjon a világra,a férjére MINDIG!Mert ha már csak erre törekszik is jó úton halad,hogy egyre többet tegye...
Annyira egyértelmű a válasz!!!! Azonnal hagyd el! Vegetálós kapcsolat ha húzzátok még kicsit, mint a rétestésztát nem lesz jobb. Dönts Te helyette.
Aztán ki tudja pár hónap különélés után akár rá is jöhettek, hogy egymás nélkül nem élet az élet...
"Hogy értsd a pohár víz mit ér,
ahhoz hőség kell, sivatag kell.
Hogy lásd egy napod mennyit ér,
néha látnod kell az élet hogyan fogy el..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!