Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tudja eldönteni a férjem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudja eldönteni a férjem, hogy együtt maradjunk vagy sem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
58%
Te mit szeretnél?
2012. aug. 13. 12:53
 2/69 anonim ***** válasza:
61%
Döntsd el te. Hagyd el. Ő is azt akarja, csak alapvetően a pasik gyávák.
2012. aug. 13. 12:55
 3/69 anonim ***** válasza:
81%
Ez kettőtök döntése, nem egy emberé.
2012. aug. 13. 12:56
 4/69 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #3

Az esküvőhöz, összeköltözéshez, eljegyzéshez, stb. kell két ember döntése, mert az nem elég, ha csak az egyik akarja.

A szétváláshoz elég egy ember is.

Vagy hogyan gondoltad? A férj menni akar, de ha a feleség nem akarja, akkor ott kell maradnia kényszerből?

2012. aug. 13. 13:02
 5/69 anonim ***** válasza:
Miért,történt valami ami miatt felmerült a gondolat,hogy talán külön utakon folytatjátok tovább az életeteket? Gondolom... hiszen az ember nem szokott csak úgy elbizonytalanodni.Talán ha egy kicsit több információval szolgálnál könnyebb lenne segiteni.
2012. aug. 13. 13:03
 6/69 anonim ***** válasza:
Részleteket nem irtál. De ha a férjed ezen gondolkodik az már gáz. Te tudod mik az okok, a kapcsolat rendbehozható -e, ha nem akkor lépj.
2012. aug. 13. 13:04
 7/69 A kérdező kommentje:

Az igazság az,h én sem tudom mi lenne jobb. Viszont hajlandó lennék a gyerek miatt még 1 esélyt adni kettőnknek.

Volt 1 vitánk,hitelt akart felvenni motorra. Csúnyán összevesztünk, megmtam neki,ha megveszi, elköltözhet. Nem vette meg. Viszont most felhozott olyan régi sérelmeket,amit már megbeszéltünk. Nem tudom mit akar,de legalább már döntse el. Elfogadom bármi is az.

2012. aug. 13. 13:52
 8/69 anonim válasza:
szerintem ha menni akar had menjen ha hiányzol neki visszajön .
2012. aug. 14. 06:37
 9/69 A kérdező kommentje:
Ha elmegy, ne jöjjön vissza. Döntse el,h mit akar. A lényeg,h döntsön! Mert ennél nincs szarabb,mint ami most van.
2012. aug. 14. 06:49
 10/69 anonim válasza:
Ti már rég nem szeretitek egymást, legalábbis te már biztos, hogy nem szereted a férjed, felesleges esélyeket adni, mert a vége úgy is válás lesz, csak úgy látom nem te akarod ezt kimondani, várod, hogy ezt ő tegye meg.
2012. aug. 14. 07:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!