Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudja eldönteni a férjem, hogy együtt maradjunk vagy sem. Mit tegyek?
Igazad van 41 valóban vannak az embereknek rossz tulajdonságai- nekem is van, és talán nem is olyan könnyű elviselni a másiknak.De azért csak egy bizonyos határig szabad eltűrni- a hazugságot, a szélhámosságot nem szabad. Akkor mi értelme a házasságnak? a közös életnek a közös ágynak?
Vagy ha azt mondom holtomiglan jóban- rosszban, akkor azt nagyon komolyan veszem és elvárom a másiktól. Olyat nem tudok elfogadni hogy mindenkire hallgatok, csak arra nem akivel élünk. -akkor mi értelme van az egésznek?
Azt kérdezted hogy jöttem rá hogy van valaki rajtam kívül- részben gyanús lett, hogy egyedül járkálok telket nézni. aztán gyanús lett hogy érdekes módon egy régi barátnőmmel olyan gyakran összefutunk. A postás megjegyezte-- "igazán örülök hogy a férje kezdi megszokni a pesti légkört-- Miből gondolja kérdeztem? Hát épp most láttam bemenni a sarki presszóba.
Soha nem szeretett presszóba járni, mert ott nem árulnak fröccsöt!
Aztán egyszer elakartam vinni éjszaka szórakozni, hogy jól érezze magát.Direkt jól öltöztem a hajam is klassz lett de ő inkább lefeküdt aludni-- így elmentem egyedül a Nagymező utcai éjszakai lokálba- igaz szóltam a portásnak ha jön valaki ziláltan, nyakkendő nélkül akkor engedje be a férjem lesz az, nyakkendője nálam van.
Ilyet se tett azelőtt. Aztán moziba mentünk a férjem vette a jegyet -- merő udvariasságból a munkatársnőmnek is vett akivel kétszer összefutottunk.
aztán egyszer amikor elment utána mentem és megfigyeltem hol is fog kikötni. Annál a háznál landolt, ahol a munkatársnőm lakott-- rájuk is kopogtam, és úgy nyakon vágtam a csajt, hogy átrepült a szoba másik sarkába. Aztán eljöttem.A férjemet figyelmeztettem amikor már az ház alapot készítettük, hogy ne menj el váratlanul, mert csalódni fogsz. Olyan nővel kezdtél, akinek minden nadrág kell. Nem hitte el. Amikor én elküldtem, akkor állítólag odament váratlanul és rosszkor". Így jutott albérletbe több évre, mert én sokáig nem bocsátottam meg.
43as! Nem tudom ezt miből szűrted le. A kérdés nem is ez v,h én mit akarok. Nyilván bennem is felmerültek bizonytalanságok,de itt nem azon v a hangsúly,h én mit tegyek.
Túl vunk a hvégén,sokkal előbbre nem jutottunk,de v némi fejlődés...
S úgy látom kérdező, hogy itt nem Te vagy az aki bizonytalan, mert Te ahogy írod mindent megpróbáltál, -hanem a férjed az aki nem tudja akar-e Téged vagy nem.
Ez viszont sokkal nagyobb probléma. Ha annyira nem biztos az érzelmeiben irántad-- akkor szerintem az lenne a legjobb, ha külön mennétek egy próba időre. Egy pontosan meghatározott időre -1/2évre vagy 1 évre.
Miért is mondom azt kiemelve hogy pontosan meghatározni az időt. Azért, hogy még véletlenül se legyen köztetek testi kapcsolat-- mert esetleg az csak azért jönne létre az Ő részéről,-- mert úgy látom a leírásaidból hogy TE szereted-- mert nincs Senki KÉZNÉL és a hormonjai működnek. S azt a látszatot keltené benned, hogy valóban kellesz neki.
Ezt pedig nem szabad neki megengedni. Keressen mást tanulja meg mi a különbség egy szerető feleség és egy futó kaland között.Nem árt ha kissé megtépázzák a férfiúi hiúságát, amikor már gyereketek is van és most jut eszébe, hogy talán más után kellene néznie-- engedd hadd menjen-- de ki ne mutasd azt, hogy fáj neked!!
mit nem értettél benne 46-s? Egy férfinek szüksége van a szexre sokkal jobban, mint egy nőnek, akkor is ha egyedül él-- tehát sokkal hamarabb kezd el kajtatni az után a bizonyos után, mint egy nő. A nők zömmel válogatósabbak és meggondoltabbak különösen ha már gyereke is van-- tehát legfeljebb csak álmodozik róla majd szépen elalszik.
A férfikat viszont zavarja a hormonjuk a vadászatra, és ha nem akad senki a horgára, akkor ha túl éhes és a Mmarcsa" nem elégíti ki, bizony vissza kulloghat nyálát csorgatva a régihez, valamilyen ürüggyel aztán ott felejti magát-- de nem azért mert valóban a feleségét választotta.S ezt a játékot eljátszhatja párszor.
A feleségnek csalódást és fájdalmat okozva ismételten. Sok ilyen esetről meséltek nők, a munkám közben. klinikán dolgoztam- azt hiszem már említettem-- szóval sok sok tragédiát végig hallgattam.
Ezért írtam azt, hogy a mosolyszünet az valóban szünet is legyen!
tudod kérdező a férfiak nem mindig tudják, mert olykor a szabadság illúziója jobban vonzza őket ott nincs kötelesség és ugyan azok a napok minden áldott nap.
Ilyen értelemben általában nagyon különböznek a nők és férfiak- különösen ha van már gyerek. A férfi hiába az intelligens faj de a legtöbbje még ma is hímszarvas típus.- közönséges hím. S ha egy párszor pofán csördítik őket, na akkor térnek észhez és jönnek rá hova is tartoznak...
Melletted férfi lett és megnőtt a szarva. Vagy letöröd a szarvát és elküldöd menjen ahová akar, vagy megvárod amíg más töri le.
egy a lényeg Te ne törj össze ebben a játszmában, mert van gyereked. Az én lányom összetört, depressziós lett, majd alkoholista és azóta eltelt 8 év és teljesen szétesett akkor itt felejtette a két unokámat és azóta mi neveljük őket ma az egyik 12 a másik 18 éves fiúk. Legszívesebben agyon csapnám a szülőket. Hiába szeretem őket, a lelkük mélyén csak nagyi vagyok a fájdalmat nem tudom kitörölni belőlük- különösen nem, az anya okozta fájdalmat. Amíg anya volt, túl jó anya volt, és ez még nagyobb sebet ütött bennük.
A 12-es vagyok.
Kedves Kérdező !
Elnézést kérek, nem volt időm gép közelbe jönni.
Örülök, hogy találtál az általam leírtakban olyat, ami megfontoltál, megfogadtál.
Igen gyakran tényleg egyszerűen hozzáállásbeli probléma van.
Sőt, igen gyakran csak a hangsúly, hangsúlyozásban van a bibi.
Ezt például megint csak érdemes mindenkinek végig gondolni.
Egy egyszerű kérdez-felelek szitu is vitává fajulhat miatta.
Buta példa: TV-t néznek, úr kimegy, visszatér, mintha nem az a csatorna lenne (lehet reklám van vagy valami) (de nem biztos benne), rákérdez:
- eltetted másikra ?
És erre most sorolhatnám a ROSSZ női válaszokat (mert sértésnek, gyanúsítgatásnak, támadásnak veszik pl), hogy
- miért tettem volna el ?
- hozzá sem nyúltam !
- mivaaan ?
- heee ?
- hagyjál már !
- ...
Negatív válaszok.
Míg helyette az egyértelmű (és akár pozitív) válasszal nem lenne semmi gond:
- á, reklám van
- dehogy uracskám (kedvesség mindennek az alapja !)
vagy ha tényleg áttette, akkor nem kell ám azt sem szégyellni, sunyizni, meg semmi, le lehet azt is kedvesen kezelni:
- á, csak egy pillanatra
- jaa, át, csak a reklám idejére
- nem lenne baj, ha inkább ezt néznénk MACIKÁM? (igen, a férfiak is szeretik ha cirógatják, becézik őket. Bevallani nem fogjuk soha :D )
Apró dolgok.
A férfiakban az a gáz, hogy ha van egy gond, egy ideig próbálják uralni, aztán átmennek lesz.rom módba.
És itt kezdődik a gond, mert ebből jön az utálat és az ELHIDEGÜLÉS. Ezt kell oldani.
Hofi nagyon jól mondta: úgy van vele, mint a húzódozó nővel: a végén már nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!