Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tudja eldönteni a férjem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudja eldönteni a férjem, hogy együtt maradjunk vagy sem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:

Szia!:) Nagyon örülök a válaszodnak!:) Gondolom nagy kő esett le a szívedről,mikor végre kinyögte,hogy oké!?:) Sajnálom,hogy a 70%-os "12-es" eltűnt,de gondolom azért Nálatok is nagyban köszönhető a javulás annak,amit Ő leírt,talán valahol legbelül érezted Te is,hogy igaza van és visszafogtad Magad a Férjeddel szembeni támadó pozíciódról.

Örülök,hogy ilyen látványos eredménye lett,és kitartást a szintentartáshoz illetve remélem ilyen jól alakul a hétvége is.A mostani kommenteddel teljesen egyetértek Én sem tudom min kell ilyenkor egyáltalán gondolkozniuk,de szerintem ez is ilyen "pasidolog" illetve az Ő agyuk működése,ami ugye másmilyen mint Nekünk Nőké,tehát erről majd remélem más nyilatkozik.:)

Mivel Én is ebben a helyzetben vagyok,tudom milyen nehéz egy ilyen szituban létezni egyáltalán...Mikor úgy ahogy mondod Nekem ezen nem kéne 1 perc gondolkodási idő sem...Na de Mi ugye mások vagyunk,Nők... Gondolom Én.

Szóval a mostani tanácsom az,vigyázz Rá ezen a hétvégén (is) mint a hímestojásra,nehogy elbizonytalanítsd a nagy nehezen kinyögött "folytassuk" mondatból és nehogy újra át kelljen élned/élnetek egy ilyen hetet.Gondolj arra micsoda megkönnyebbülés volt,hogy kimondta amire úgy vártál!:) Majd írj!:) Minden jót!:)

2012. aug. 17. 15:32
 32/69 A kérdező kommentje:
Szia "utolsó"! Köszi a bátorítást! Egyébként nem mta ki,h oké. De úgy próbál viselkedni! Nem értem ,h miért nem lehet ilyeneket kimondani. Amikor még anno udvarolt,és akkor v 1 vitánk,annyira tudott beszélni! Eltelt 7 év és nekem kell figyelnem minden rezdülését,h rájöjjek mit akar! Természetesen nem mindig sikerül a mindennapi életben ez nem megy! Ezt csak a 12es miatt írtam,m nem csak mi,nők változunk!!!! Ja,és persze,h akkor mosolygósak vunk,mikor naponta kapjuk a bókokat,aztán meg azt sem veszik észre, ha a hosszú hajunkat csutka rövidre vágatjuk! Ezt csak azért írtam le,m a pasik mindíg ezzel a "mosolygós,vidám..."dumával jönnek,
2012. aug. 18. 07:10
 33/69 A kérdező kommentje:
Egyébként jól esik,h figyelsz! Köszi,h írtál! Jelentkezem még,de nem igérem,h minden nap. Puszi,minden jót neked is!
2012. aug. 18. 07:14
 34/69 anonim ***** válasza:
Sajnos a kommunikáció hiánya Nálunk is megvan már,elvileg erre is a kedvesség lenne a megoldás,mert meghozza a kedvét a társalgáshoz,de tudom hidd el mit érzel,Nekem sem könnyű...Oké,majd jössz.
2012. aug. 18. 10:00
 35/69 Szabolcs_'981 válasza:

én tudom mit akar: motort

egyébként meg még nem nőtt fel a feladathoz, ezt tényleg meg kell beszélnetek, de úgy hogy megoldásra törekedjetek ne pedig ordibálásra (tapasztalat, csak mi megbeszéltük.)

Gondoljátok végig miért akartok együttmaradni vagy miért nem. Ha csak a gyerek miatt akkor ne, mert egy gyerek mindent lát és mindent érez, azt a feszültséget is ami kettőtök között állandósult, és ez rosszabb neki mintha elválnátok. Ha pedig elváltok tudatosítsátok vele hogy nem az ő hibája, mert élete végéig azt fogja gondolni.

Sok sikert és szép életet!

2012. aug. 19. 08:15
 36/69 SargaRigo válasza:

Van egy film. Az a címe, hogy Szerelempróba. Ajánlom nézzétek/nézd meg! Pontosan ezt a problémát kezeli, és nem éppen hollívúdi rendszerben. Szerintem nagyon tanulságos, és elgondolkodtató. Ha még kérdéses a helyzetetek, akkor segíthet rádöbbenni, hogy mi a teendő.

Csak ügyesen!

2012. aug. 19. 09:09
 37/69 anonim ***** válasza:

Tudod kérdező ha a házasságod szerelemből született és amint látom az ágy is köt titeket -- mert sokan ott csalódnak - akkor arra kell törekedni hogy a házasságotok éljen tovább önmagatokért és a gyerekért is.

Nem jó a válás a gyereknek és nem biztos, hogy számotokra is jó megoldás lenne, hisz lehet hogy sok férfi tolong lehet hogy több nő is van a láthatáron, de az nem jelenti azt hogy meg is felelnétek egy új kapcsolatban egymásnak.

Ha a férjed szorgalmas ha őszinte, ha nem egy kujtorgós fajzat vagy nem iszik, nem agresszív, akkor azt tudom tanácsolni, hogy TE mint NŐ legyél az okosabb.

A férfiak más fából vannak gyúrva-- nekik kell, szükségük van a változatosságra- itt értem azt hogy változz meg legyél más, ne anya legyél, mert ezzel rontja el sok nő-- hanem kacér szerető, merészebb legyen a ruhád és a hajad adj magadra és csábítsd a férjedet, de ne add magad oda csak kínáld a nőiességedet és időnként erőltesd meg magad és simogasd, mutasd ki hogy szereted,- nappal is.

A gyerekes anyák ezt olykor elfelejtik csak a gyereküket cirógatják. A férfiak bár felnőttek, de végtelenül gyerekesek ilyen értelemben-- a hiúságuk, az önzésük ilyen értelemben elég nagy.

A pénzt, a vásárlásokat pedig meg kell beszélni. motort szeretne akkor leülsz és megbeszélitek mennyi az annyi, de ne utasítsd el!

Hisz Neki is lehetnek álmai amit szeretne megvalósítani, és ha ez a család miatt nem sikerül akkor eltávolodhat tőletek áldozatnak érezheti önmagát akinek mindenről le kell mondania, holott dolgozik..!! -- akkor számoljatok és vedd fontolóra mikorra tudnátok azt teljesíteni, hogy lássa a párod hogy az Ő álmai épp olyan fontosak számodra mint a Tied vagy a gyerek dolgai.

De a válást azt lehetőleg igyekezzetek elkerülni.

Én a férjemmel 50 éves házasok vagyunk és nem mindig csendesek a kanál és a villa. De volt olyan időszak 30 évesen, amikor elváltunk törvényesen, mert olyan hibát követett el amit nem tudtam csak úgy megbocsátani-- de ő már a váláskor megbánt mindent. 10 évig éltünk külön, de akkor is szerettem, senki nem kellett rajta kívül- és ahogy észre vettem és messziről figyeltem, Neki se kellett senki más. Szinte az egész fizetését oda adta annak idején hogy ne nélkülözzünk a két gyerekemmel -- amit én félre tettem és befejeztem az építkezést.

A mikor a végén jártam, akkor hallotta meg hogy házat tovább építem-- akkor kijött, hozott embereket is és együtt befejeztük, minden nap talált valami munkát amit még meg kell csinálni és ott is aludt a szőnyegre ágyazva. Aztán randevúra hívott, és étterembe mentünk, - és akkor derült ki hogy teljesen lerongyolódott-- lyukas volt a cipőorra, az a szakadt ruha volt rajta amiben hozzánk kijött, a hajáról nem is beszélve mivel azóta nem volt borbélynál se, mivel én vágtam a haját előtte, cakkosra vágta saját magának már vállig érő hajat.

Én kiöltözve mentem ő szörnyen topisan-- kinéztek bennünket az étteremből. Abszolút nem érdekelt, még táncolni is elhívtam. Aztán újra megesküdtünk, és azóta is zörögnek a kanalak-- mivel én eléggé vad is vagyok vannak dolgok amit nem tűrök el, különben röpül a torta tányérostul.Na ez a szerelem amikor egy férfi belátja hogy hibázott és annak ellenére hogy bazi erős, még se válik agresszívvá-

A lényeg hogy egy házasság nem jelenti azt hogy állandóan a mennyekben járunk, hisz különbözünk és a vágyaink is eltérhetnek. Egy a fontos, mindig őszinték legyetek egymáshoz.

2012. aug. 19. 09:18
 38/69 anonim ***** válasza:

Kb 2 mondatával nem értek egyet az Utolsónak,de amúgy nagyon rendben volt a válasza és gratulálok Nekik az 50évükhöz,még vagy ennyit Nekik!:)

Az egyik mondtat,ami nagyon nem kóser: "Ha a férjed szorgalmas ha őszinte, ha nem egy kujtorgós fajzat vagy nem iszik, nem agresszív, akkor azt tudom tanácsolni, hogy TE mint NŐ legyél az okosabb." Ebból is látszik,hogy hozzá vagy szokva a jóhoz,és aki nem ilyen,vagy van hibája,az menjen a levesbe,ha már a kanalaknál tartunk!?:)Ez nem így működik.

A másik meg,hogy: "Na ez a szerelem amikor egy férfi belátja hogy hibázott és annak ellenére hogy bazi erős, még se válik agresszívvá- " Mi van!?:) Téged lehet,hogy ez fogott meg a férjedben,vagy számodra ez a becsülendő illetve ez a szerelem,de ez csupán annyi,hogy legfeljebb számodra és szerinted jelenti ez a szerelmet.Szerintem ennek semmi köze ahhoz.

De összeségében,amit üzentél a válaszoddal,avval, nyilván a Kérdező is tudja:),mert írtam már párszor,de tökéletesen egyet értek.

S nagyon jól megfogalmazta a Válaszoló,hogyan viszonyulj konkrét az adott témához,hogy vedd Őt is figyelembe,az Ő álmait...stb...

Remélem minden jól alakul!

2012. aug. 19. 11:52
 39/69 anonim ***** válasza:

Tudod 39- amikor fiatalon szerelmes lettem először, hozzámentem egy önmagát szerénynek, halk szavúnak mutatott egyénhez.Egyénhez? Egy agresszív orangutánhoz!akitől a két 1/2 éves házasságunk alatt, naponta szenvedtem el a hazugságot a részegséget és a legbrutálisabb agressziót. aki tulajdonának tekintett

Ahol lakott a szomszédok azt sajnálták hogy nem láttak előbb, hogy figyelmeztettek volna hogy naponta itta magát részegre és naponta verekedett valakivel ott ahol lakott. Oda soha nem hívott ki. Én a VI kerületben laktam Ő pedig Csepelen- igy nem ismertem annyira környezetét, az apját mutatta be azt is erőszakkal józanul-- mert az is egy alkoholista, brutális állat és ráadásul egy pedofil állat is volt.A nyomorultja börtönben is halt meg, mert majd nem lefejezte a szomszédját ásóval.

Én csak akkor tudtam ott hagyni őket amikor a kisfiam már félig szoba tiszta volt akkor felültem a vonatra és elutaztam az ország másik felébe, mert Pesten bárhova költöztem albérletbe rám rúgta az ajtót és persze elküldtek a gyerekemmel az albérletből.

Akkor váltam vaddá, amikor a kisfiamat is megütötte 9 hónaposként. attól kezdve megtanultam verekedni és meg is vadultam egy életre! Ha valaki csak felemelte a kezét a villamoson, akkor automatikusan ütöttem-- az a nyomorult pedig amíg el nem költöztem aludni nem mert, mert amit elértem azt vágtam hozzá, a forró leveses fazekat a széket és asztalt az ásványvizet és meg is fenyegettem ha még egyszer hozzáér a gyerekemhez vagy hozzám akkor el is kezdheti ásni a saját sírját.

Sajnos a falak mögött nagyon sok hasonló dráma zajlik és nagyon sok nő eltűri az erőszakot mert még kilépni is fél az ilyen kapcsolatból.Nagyon sok férfi nem hogy nem látja be ha hibázott, de épp ellenkezőleg, annál jobban erőszakossá válik. A munkám során nagyon sok ilyen családi élettel szembesültem később és bizony megdöbbentem, hogy milyen sok nő eltűri, mert nincs ereje, vagy épp mersze újra kezdeni főleg ha gyerek is van, mert már összetörték az önbizalmát.

Ezért írtam azt ha őszinte ha szorgalmas ha nem iszákos és nem agresszív nem akar uralkodni feletted akkor meg kell próbálni rendbe hozni a házasságot és oda figyelni a másik álmaira, vágyaira-- nem utolsó sorban nem elfelejteni azt, hogy a férfinek szüksége van arra hogy szeressék mint férfit vegyék észre, házasságon belül nem csak megszokott férjként kezelni, aki dolgozik, aki hazajön, főzni kell a számára, esetleg teríteni kell neki hanem a férfit látni benne és úgy is éreztetni.

Ezt felejtettem el én magam is amikor 29 felé jártam. A gyerekek voltak a ház amit terveztem, a telek amit keresgéltem utaztam ide oda az építő anyagok beszerzése a munka és a család,

- csak Róla, a férjemről felejtkeztem el, mert természetesnek vettem hogy minden úgy lesz ahogy szeretném, soha eszembe se jutott megkérdezni - Mond el te miképp szeretnéd, Jó ez az ötlet mit gondolsz talán te másképp szeretnéd talán a te javaslatod jobb lenne...Arról nem is beszélve, hogy mint nő magamról is elfelejtkeztem de Róla is, mint férfiről, az volt a legutolsó amire gondoltam-- nem hagytam rá időt se.

S amikor elkezdtük az építkezést és az alapot készítettük, akkor jöttem rá, hogy ha elmegy időnként akkor Valakihez" ment, akinek lakása volt aki mellett nem kellett félnie az építkezéstől a rengeteg kiadástól amikor a szülei csak károgtak a fülébe, tönkre mentek, nem lesz elég a pénzetek stb stb. -- amire én magasról tettem, Őt viszont megingatta, de én, belebolondultam a házunkba amit megálmodtam, s nem vettem észre, az Ő félelmeit. Amikor készítettük az alapot és lábazatot akkor egyszer azt mondta; - ha kész a lábazat akkor itt se vagyok, nem veszek részt ebben az őrültségben.

Én pedig akkor elküldtem azonnal ahogy befejeztük az alapot, mert már tudtam hova járogat amikor eltűnik.

Tavasz volt készítettem egy fabódét, oda hoztam magamhoz a két gyerekemet a nagyszülőktől és szabadságos kiskatonákkal felhúztuk a falakat. Igaz csak főzőfülke, mosdófülke kicsi szoba és nagyobbacska szoba lett, de amikor kezdődött az iskola a nagyobbik gyerekem már oda járt és benne laktunk. -- A díszes rokonság elment a ház előtt mert nem gondolták hogy az lett építve A magas Tető becsapós volt. Mindenki arra várt belefulladok. Igaz nem kaptam bank kölcsönt igy csak részlet ház készült el, de ahogy nőttek a gyerekeim úgy növekedett és szépült a házunk.

Persze még ma sem tudom biztosan én hibáztam vagy Ő hibázott amikor cserben hagyott-- akkor sok évig nem tudtam megbocsátani neki-- pedig messziről szemmel tartottam ne hogy elvesszen.

Szóval nem olyan egyszerű az élet ahogy az ember elképzeli akkor amikor belezúg valakibe és azt mondja Veled akarom leélni az életemet.

Nagyon sok olyan házassággal találkoztam, ahol azért volt mindig béke, mert valamelyik fél mindig engedett. Minél jobban különbözünk egymástól annál nehezebb a harmonikus életet megteremteni

2012. aug. 19. 18:48
 40/69 anonim ***** válasza:

Én gondoltam,hogy azért mondtad ezt,mert rossz tapasztalatod volt a múltban.De ettől függetlenül nem csak kezesbárány és orángután létezik illetve nem csak fekete és fehér emberek.Igenis rossz tulajdonságokkal bíró férfiaknak is van életük,asszonyuk,akik elviselik,szeretik Őket.Csak azért állok ki emelett,mert ha a Kérdezőnek a férje is bír valamely általad felsorolt tulajdonsággal(nem a végletekig),akkor nehogy meghátráljon a kapcsolatuk rendbehozatalától.De nemtudom a Te élettapasztalatoddal mennyire tudsz Velem egyetérteni,de nem is az a célom,hogy meggyőzzelek.Csak értsd meg amit mondok.

Számomra a történetedből az fogott meg,hogy Te már akkor tudtad,mikor elküldted,hogy máshoz jár.Ezt hogy?Ezt a részét kifejted Nekem bővebben?

Köszönöm szépen az őszinteségedet!

2012. aug. 19. 19:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!