Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudja eldönteni a férjem, hogy együtt maradjunk vagy sem. Mit tegyek?
Komolyan, nem tanított meg édesanyád a legalapvetőbb dolgokra sem? Amúgy ez sajnos általános.
1, mosolyogj, és a világ visszamosolyog. Ha házsártos, flegma, morgós, lesz.rompirula vagy, akkor ezt is kapod vissza, mert
2, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten
3, a problémákat meg KELL beszélni, és nem várni a sült galambot meg surmón sunyizni. Kedvesen, mert
4, a veszekedés gáz. A vita konstruktív, érzelem mentes, a veszekedés forrása a düh, félelem, elkeseredés, az pedig semmi jóra nem vezet.
5, SOHA NEM FEKSZÜNK LE DÜHÖSEN ! Addig beszéljük meg a problémákat, amíg valamire jutunk, ki-és-megbeszéljuk.
6, KITARTÁS! Mindenkinek lehetnek szar napjai-hetei-évei. A szerelem meg nem illan csak úgy el. Vagy szereted, és akkor jóban-rosszban együtt, vagy nem. Olyan nincs, hogy most igen, most nem, meg hogy picit.
Úgy komolyan, tényleg egy motor miatt akarsz elválni?
A férfi észérvekkel győzhető meg. Tessék szépen lebeszélni róla (=öngyilkosság, kielemezni miért is vágyik rá pl gyerekkori álom, esetleg haverét kölcsön pár napra és úgy oldani), és nem ULTIMÁTUMOT adni neki, te bugyuta hárpia.
Ha nincs elegendő intelligenciád hozzá, akkor ott vannak a (szőke) női praktikák, mint a légyszilégyszi-kérlekaranyom, nevegyél, majd megbékélt egy hatalmas szex.
Komolyan nem tanított meg mindezekre sem anyád, sem az élet ??
Na már elnézést Nőtársam=Kedves Kérdező,Én azért tévedtem ide,mert az Én kapcsolatomban is felütötte a fejét ez a gondolat...és igaz,nyers stílusban fogalmazott a 12-es,mégis tökéletesen igaza van.:) Én legalábbis nagyon szeretek ilyenkor fejmosást és útmutatást kapni...ezeket a dolgokat amúgy is tudom,amit a 12-es leírt,csak nem mindig könnyű Női fejjel alkalmazni ezeket,viszont meg kell értenünk,hogy a Férfiak tényleg így működnek.
Úgyhogy Én megpróbálok újra kedvességgel győzni,mert Én tudom,hogy mit akarok,hogy nemhiába köteleztem el Magam mellette jó pár évvel ezelőtt, és akármit is tett, Vele tervezem leélni az Életem.
Kedves Kérdező. 12-es vagyok.
Két lehetőség van.
- Vagy egy idióta barm.t vettél el (sokszor megesik, mert jóképű, vagy izmos, vagy sármos, vagy merdzsós, vagy megesett vele, vagy nincs más ... de érzelmileg és intelligencia szintjén egy babzsákkal vetekszik),
- vagy te vagy ilyen téren nem túlzottan eleresztve.
Ritka, de megesik, hogy mindketten (ott kezdődnek az igazi katasztrófák)
Mert ha legalább egyikőtök egy intelligens, némi önbizalommal és tartással rendelkező kedves mosolygós ember, akkor az képes a másikat is megnevelni, az akaratlanul is átveszi ezt tőle, és élnek boldogan.
Szerintem te például azt sem tudod, hogy a legtöbb férfi miért lép félre?
Igen, egyrészt a vadászösztön, de igazándiból azért, mert akit épp meghódít az mosolyog rá (kedves vele így jól érzi magát), szemben az asszonyával aki csak morog és pöröl. Aki egy kedves, mosolygós aranyos nővel él együtt, annak meg nem fordul a fejében, hogy félrelépjen.
Kivétel a k.róbogár sz.ralakok (stohlbuci, dajcstomi és tsai), de hát nem kell kérem olyat választani (sok buta nő elköveti).
Amúgy vicces, hogy a többit amit írnék, azt a 15-ös válaszoló le is írta.
Szóval ha egy férfinek nem hiszel arról, hogy hogy működnek a férfiak és mi a gond, legalább egy (írása alapján feltűnően intelligens) nőnek azért kellene.
Ő megértette amit írtam, is igen, megértette, hogy fejmosásnak szántam. Sokakra ráférne mostanság.
- Egy okos nő ért belőle, elgondolkodik rajta, talál benne fogódzkodót.
- Egy h.lye legyint rá, mer ő jobban tudja ááám.
- Egy szőke még támadásnak is veszi (de mééé, tááán én vagyok a hibáááás? ... Ekkor ugyebár az egyetlen nem hazug válasz az: IGEN, TE ! ).
A férfi egyszerű ám, mint a kocsi. Kormány, fék-gáz, kuplung.
Ennyi.
A stílusom, az lehet egyeseknek nyers, én inkább úgy mondanám hogy nem visszafogottan szókimondó.
Túl sok manapság az ímmel-ámmal megfogalmazott, köntörfalazott, elsurmogot és így ellaposult vélemény, én nem állok be a sorba.
Tömören, egyenesen, igazan. Ez a mottóm.
Sajnos a jelzők elég sűrűn kellenek, mert pl amíg nem mondja a férfi egy nőnek hogy te hisztis pcsa, addig az nem érti meg, hogy viselkedése éppen kirívóan irritáló (az okos nő ezen elgondolkodik, akkor jön a katarzis, paradigmaváltás-pálfordulás, fejéhez kap és észhez tér).
Ami a tárgyat illeti, ha meg akarod tartani, mert érdemesnek érzed rá, mert azért mentél hozzá, akkor harcolnod kell érte. Ahogy 15-ös leírta. Sokan inkább feladják, mert ez már ilyen sz.r feladós világ, erre neveltek, ne javíttasd a TV-t, házasságot, vegyél újat.
Ha kedves vagy vele (nem a s.ggét kell kinyalni, csak kedvesen beszélni, odabújni, rámosolyogni, huncutkodni ...), azonnal feléled benne, az: ezt a lányt vettem én el érzés ... és happy end.
Pontos receptet persze pontos tények ismeretében nem tudok adni, de így általánosságban működő dolgokat igen.
Ti tényleg EGY balhé miatt akartok elválni? (most meglehetősen érhetetlen fejjel nézek rád)
Csak a mesékben vannak tökéletes, konfliktusmentes kapcsolatok. MINDIG elő fog fordulni, hogy mást akartok, de ezeket nem üvöltözéssel kell megoldani. Az én párom is akart sok hülyeséget. Adtam neki egy kis időt, hogy megeméssze, tényleg kell-e az nekünk. Ha még akkor is kellett, tegye. Most, három év után úgy szidja azt a kocsit, mint a bokrot.
Okosabb lenne megdumálni, hogy ha két hónap múlva is kell neki a motor, akkor vegye meg. Vagy csak akkor, ha a rokonnak fennálló tartozást már kicsengettétek. Legyen egy reális határidő, vagy cél, nem csak egy kategorikus nem. Ő már felnőtt, nem egy 5 éves kölyök, akinek simán nemet mondhatsz. Vele már tárgyalni kell.
Jajj Kedves 12-es...,annyi erőt adtál,köszönöm Neked!Mindig vissza fogok térni ide,ha a férfi agy feladja a leckét...Ez a pár kommented lesz az Én bibliám.
Kedves Kérdező,Neked is ezt javaslom.Látod,hogy bevált a tanácsa,csak Neked még sok kitartást is kívánok ehhez,mert nem elegendő ám 1szer kedvesnek,megértőnek...stb lenned.
Sok sikert kívánok Mindkettőtöknek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!