Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tudja eldönteni a férjem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudja eldönteni a férjem, hogy együtt maradjunk vagy sem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 Szabolcs_'981 válasza:
Sajnos azt kell mondjam hogy az ilyen ok nélküli hangulatváltozások akkor szoktak bekövetkezni amikor valakinek kapcsolata van. Mindenképp meg kell beszélnetek a dolgot, hogy mi a fontos a másikban, illetve miért viselkedik így. Meg kell mondanod neki hogy neked ez nem jó, rosszul esik és bánt vele. A kapcsolat kettőtökről szól, és ha nem érzed jól magad benne akkor mondani kell és MINDKETTŐTÖKNEK tenni kell érte hogy egyenesbe jöjjetek. Ha ez számára nem fontos, akkor nincs értelme az egésznek bárhogyan szépíted, csak beteg leszel, meg depressziós és az idő meg csak múlik és múlik.
2012. aug. 24. 10:05
 52/69 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!A szokásos vagyok.Először 15-ös.

Na most.Ne tartsd egyoldalúnak az egészet.Fogd fel úgy,hogy Te vagy az okosabb és amit teszel,azt Magadért/Magatokért teszed.Ez az első és legfontosabb ahhoz,hogy szívből tudj adni.S ne várj vissza semmit!

Ha így adsz,kapni is fogsz hidd el!

Másodszor,azt írod Te nem vagy bunkó,Ő pedig egyáltalán nem kedves.Ez biztos nincsen így,de nem csodálom ha ez a helyzet már ezt a csorba képet mutatja Neked.Mert rosszul esik minden romba dőlt próbálkozás.Csak tényleg arról van szó,hogy kéne egy értelmező szótár mindkét nem kezébe.Vagy jobb lenne egy ilyen gondolatátviteli sapka:) ami egyből fordítaná a megfelelő szöveget,hogy úgy értsük meg egymást,ahogy azt szántuk.Elmondom miért mondom ezt:

Úgy érzem,ahogy a Párommal viselkedem kenyérre lehet kenni.Mégis sokszor megkapom Tőle,hogy bunkó vagyok.:)Kb. dettó,mint Nálatok->érzel valamit,de azt Ő nem biztos,hogy úgy érzi. Olyankor nagyot nézek és NEM ÉRTEM hogy vehette ezt föl így,mikor Én így és így gondoltam,de akkor már késő,mert más üzenetet kapott,mint amit Én feladtam.(12-es példát is írt erre.)

Hidd el,ha megerőlteted magad és MINDENRE pozitívan reagálsz Neki (amikor nagy ritkán reagálni kell->ha ilyen távolságtartó), mindenféle sértettség és düh nélkül (ami Benned van,de le kell leplezned,söt legjobb ha elengeded,ha még tudod is,hogy miért ilyen és nem Veled van baja), akkor meglásd lesz változás a viselkedésében!Tehát valamerre elmozdul ez az egész,jól érzed tarthatatlan állapot.

Én is ezt érzem.:) Én most a kedvesség és távolságtartás módszerrel próbálkozom,kisebb-nagyobb sikerekkel->mert ez utóbbi nehezen megy,de ettől remélem,hogy felfigyel Rám illetve hiányozni fogok Neki,ha elkezdek kellő távolságot tartani...csak persze nem könnyű Én is mindig ott lihegnék a nyakába legszívesebben,hogy áruld már el mi bajod,mért viselkedsz így!:)

Szóval lassú víz partot mos!

Egyenlőre próbáld a kedvességet még jobban elmélyíteni,avval az érzelmi háttérrel,amit az elején ecseteltem! Sok sikert és kitartást!

12-es!Örülök,hogy visszatértél.:)

2012. aug. 24. 12:22
 53/69 anonim ***** válasza:

12-es vagyok.

Fura, szerintem valami belülről rágja. És ezt nem fogom innen tudni kitalálni mi. Bármi lehet a (rég)múltból, illetve bármi lehet abból ahogy a jövőbe tekint.

Vidd el párterápiára. Ha ügyes emberekhez viszed, nekik meg fog tudni nyílni, és akkor kiderül mi nyomja a lelkét.

Ja, és ne hagyd, hogy bármi depresszió ellenes szert bevegyen vagy felírja neki marha doki. Ártalmasabb tud lenni, mint gondolnád.

2012. aug. 26. 22:50
 54/69 anonim ***** válasza:

Én a Kérdező 51-es kommentjéből arra merek következtetni,hogy Ő tudja mi rágja belülről a Párját ->"Tudom az okát,de nem én tehetek róla."De legalábbis gondol valamire,ami vagy valós ok,vagy nem.

Viszont persze a párterápia nagyon jó dolog lenne,ha kivitelezhető!? Kivitelezhető,Kedves Kérdező?

Egyébként várom a reakciódat az előző válaszomra is,remélem sikerrel haladsz!:)

2012. aug. 27. 15:20
 55/69 anonim ***** válasza:

Van valakije.Szabolcsnak van igaza.

A moci is ezért kellett neki.Majd meglátod, hamarosan kiderül.Ezért is nem olyan a szex köztetek.

12-eshiába szépít és próbálja menteni a helyzetet.Ez van.

Egyébként,ha nem válsz el és kitartó vagy, a külső kapcsi rovására megy majd.De előbb kell a botrány

2012. aug. 28. 23:06
 56/69 A kérdező kommentje:
56! Én is gtam már erre,de hogy tudjam meg?! Amíg nem tudok konkrétumokat,nem vádaskodhatok! Küldjek rá mnyomozót?
2012. aug. 29. 07:04
 57/69 anonim ***** válasza:

Hmm...elbeszélgetés?Őszinte pillanata? Hátha mégsincs...

56

2012. aug. 29. 23:04
 58/69 A kérdező kommentje:

56!

???? Lehet,h túl korán v,de ezt nem értem.

2012. aug. 30. 06:17
 59/69 Szabolcs_'981 válasza:
Ha van rá alkalmad nézd meg a híváslistáját, smseket, abból kiderülhet, vagy ha be tudsz lépni az emailjébe.
2012. aug. 30. 07:08
 60/69 A kérdező kommentje:
Sztem ő ettől jóval rafkósabb! Nem hiszem,h ezen megbukna!
2012. aug. 30. 07:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!