Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerektartás emelését akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerektartás emelését akarom 100. 000. ft-ra külföldi fizetésből. Szerintetek bele megy a bíróság?

Figyelt kérdés

Jelenleg 60.000ft kapok minden hónapban 2 gyerek után.

Időközben az ex-nek is lett egy új családja.

85.000 ft ajánlott,nem fogadtam el.

Vigyem perre?

2012. júl. 8. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
79%
Sokan egy hónapot dolgoznak 60-85 ezer forintért, te meg gyakorlatilag semmit nem csinálsz ezért a pénzért, csak kétszer szétraktad a lábad.
2012. júl. 10. 21:03
 52/85 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó, hát ez egy jó undorító hozzáállás a részedről. Ezek szerint ha valaki szül két gyereket, akkor ezzel be is fejeződött minden velük kapcsolatos tevékenysége. Nincs velük semmi dolga, a kölykök nőnek mint a burján. A gyerektartásként kapott pénzt természetesen nem a gyerekekre költi, hanem fodrászra, kozmetikusra, plasztikára, a srácok a szakadó esőben rongyokban koldulnak az utcán. Tulajdonképpen miért is kéne gyerektartást fizetni nem? Tartsa el az, aki neveli a gyereket... Szánalmas vagy.
2012. júl. 11. 10:40
 53/85 anonim ***** válasza:
67%

ma 10:40: Olvasd már el, amit a kérdező írt. Nem a gyerekekre költi azt a pénzt, hisz 85 ezer sok egy kicsi gyerekre. Félrekéne tenni neki, hogy majd ha iskolába jár, tudjon miből tanulni. De nem, a volt feleség a seggére csap a pénznek.

Sőt megkockáztatom, hogy ha mindet a gyerekre költené, akkor is egy szenny lenne, mivel felesleges kisgyereket lepénzelni.

2012. júl. 11. 11:28
 54/85 anonim ***** válasza:
68%
A 60eFt bőven elég, azon felül apuka adhat többet a gyerekeknek. Pl nyithat számlát nekik (fiamnak is van), vehet nekik cipőt , ruhát...lehet máshogy is támogatni a gyerekeket.
2012. júl. 11. 15:11
 55/85 anonim ***** válasza:
71%
11.28.! Ha jól értelmezem a kérdést, a KÉT gyerekre kap 60.000.- Ft-ot, és szintén a KÉT gyerekre ajánlott apuka 85-öt. Amúgy én az összegtől függetlenül tartottam gusztustalannak a hozzászólást, mert kb. az jött le belőle, hogy minden nő egy vérszívó pióca, aki csak azért szül gyereket, hogy utána a gyerektartást magára költse, míg a gyerek semmit sem lát belőle.
2012. júl. 11. 22:46
 56/85 anonim ***** válasza:
47%

55-ös: Ott van az, hogy te (E/2-ben). Utána olvastam csak, hogy a kérdező igazából a másik fél, de a lényegen nem változtat.

Nézd, aki elpasszolja a 85 ezret, felmerül a gyanu, hogy nem akar dolgozni, csak gyereket terelgetni otthon, élvezve azt a pénzt, maiért más egy hónapot dolgozik. És igen, kiterjesztem akkor ebben a hozzászólásban minden olyan anyukára, akinek nem elég a havi 20 gyerekenként. Mert ugyanis elváltként ingyenes az ovi, az ebéd stb, tehát szinte semmit nem kell rá költeni. Tehát ez az anyuka sem különb a k*rváktól, sőt még aljasabb is, mert a k*rvák legalább mindig szétteszik a lábukat, maikor fizetsz.

2012. júl. 12. 07:21
 57/85 anonim ***** válasza:
83%
Mondd csak, hol élsz te? Hogy lenne ingyenes bármi? Én is elvált vagyok két gyerekkel, de mivel se kisebbségi nem vagyok, se a fizetésem nem a minimálbér, így SEMMI sincs ingyen, de még kedvezmény sem jár! Se az étkeztetésre, se a tankönyvre, se semmire! Nem jár segély, nincs kedvezmény, mindent ugyanúgy ki kell fizetni mint annak, aki egy gyereket nevel teljes családban. Akkor jár 50%-ra az ebéd, ha minimum három gyereked van vagy fogyatékos gyereket nevelsz. Szóval 20.000.- Ft semmire sem elég, még a havi étkeztetésére sem egy gyereknek.
2012. júl. 12. 08:54
 58/85 tetro ***** válasza:
52%
Sajnos én se értem a legtöbb válaszoló gondolatmenetét. Tényleg aki szerint elég egy gyerekre havi 30e Ft, az soha nem megy zöldségeshez vagy henteshez? Vagy képtelenségnek tartja, hogy egy gyerekre elköltsön valaki 100e Ft-ot akár havonta? Tudjátok mennyi egy tankönyv csomag? Egy iskolatáska vagy egy nyelvóra? Ha csak heti egy nyelv~ meg egy sport órára eljár a gyerek az se jön ki 20e Ft-ból, de akkor még bérlete meg uzsonnája nincs... Nem értem mitől szánalmas az az anyuka, aki esetleg nem száraz kenyérrel akarja etetni a gyerekét, hanem naponta akar neki húst és zöldséget adni. Úgy hömbölögtek itt sokan mintha dollár milliókat kérne az anya, miközben az összeg amit kér, nem futja ki egy közepes állapotú lakás bérleti díját és rezsiét...
2012. júl. 12. 10:55
 59/85 anonim válasza:
53%

Tetrónak tökéletesen igaza van.

Egy gyereknek nagyon sok mindenre szüksége van,és mint tudjuk semmi nincs ingyen.Lehet a gyereket kínai cipőben is járatni,meg a vöröskereszttől is lehet ruhát kérni,meg lehet olcsó szar kajákat is főzni,meg túrórudit is csak hétvégére venni.De minek akkor a gyerek??Egy kiskutya eltartása is sok pénz ma már,hát még egy gyerek tisztességes ellátása.

2012. júl. 12. 14:38
 60/85 anonim ***** válasza:
72%
tetro, te halál komolyan írsz? Ember, sok családban egy személyre havi 30 ft alatt jut. Vágod? Egy sz*ros gyerekre minek költeni havi 100 rugót? Havonta nem veszel könyvcsomagot. Hobija legyen a gyereknek, de csak egy! Vagy sport vagy zene és azon belül is egy valami. Napi szinten a hús luxus. Nézz már szét Magyarordzágon. Ki eszik napi szinten húst? Ma már ez is luxus. a 2000-es évek elején nem volt az. Csokival sem kell elhalmozni. Tudni kell gyereket nevelni. A gyereknevelés nem azt jelenti, hogy minden sz*rt megveszek neki. Mert ebből nem tanul a gyerek sem, te sem. Már látom miért van ennyi válás és miért problémásak a gyerekek. Foglalkozni kell velük, nem pénzelni.
2012. júl. 12. 19:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!