Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerektartás emelését akarom 100. 000. ft-ra külföldi fizetésből. Szerintetek bele megy a bíróság?
Jelenleg 60.000ft kapok minden hónapban 2 gyerek után.
Időközben az ex-nek is lett egy új családja.
85.000 ft ajánlott,nem fogadtam el.
Vigyem perre?
Nem tudom itthon hogy működik!A külföldi bérrel a magyar bíróság foglalkozik-e???
De azt tudom,h ez nagyon sok pénz!!!Exed kihasznál téged,és soha életében nem fog dolgozni,a te pénzedből fog megélni az új párjával. Menj te is ügyvédhez!
Kevés gyerekenként a 30eFt??? Akiket ismerek felét se kapják. Anyuka elkölti a gyerekekre ezt a 30ezret? Mert csak a gyerekre fordithatja amit apukától kap.
Ja és lett uj családja? Nekem igy ugy tünik hogy apukával akarja eltartatni magukat.
46/47vagyok.
Ahogy igy leirta az egész esetet, és 85ezret fizetne a két gyerekre az MO-n nézve azért elég jó.
Én is egyedül nevelem a fiamat, 75eFt-s nettó bérem,15eFT gyerektartást kapok. Tesómnak 3 gyerek után állapitott meg a biróság 30eFT-t amit persze apuka azóta se fizet. Lehet akármennyit ragozni, ez a nő csak a pénzre megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!