Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerektartás emelését akarom 100. 000. ft-ra külföldi fizetésből. Szerintetek bele megy a bíróság?
Jelenleg 60.000ft kapok minden hónapban 2 gyerek után.
Időközben az ex-nek is lett egy új családja.
85.000 ft ajánlott,nem fogadtam el.
Vigyem perre?
Az új férjeddel közös gyerek a kutyát nem érdekel, ha az előző házasságból született gyerekeid tartásáról van szó.
A bíró első kérdése az lesz, hogy te hogyan fogsz hozzátenni ugyanennyit? Ugyanis ennek így kell lennie. A volt férjednek a FELÉT kell adnia a gyerekek tartására szánt összegnek. Ha te 100.000,- Ft-ot kérsz, a bíró meg fogja kérdezni, hogy "És, kedves Anyuka, a második százezret honnan tetszik majd hozzátenni?" - szóval nem ajánlom ezt az amúgy nagyon pofátlan keresetet.
Egyébként meg 1000 Euró az nem sok annyira, hogy ez egyáltalán indokolt legyen, nem tudom, mit gondolsz.
A 85 ezer, amit ajánlott, kifejezetten gáláns ajánlat, ha a volt férjed ügyvédje lennék, már erről is lebeszélném, és más megoldást javasolnék, de a lényeg, hogy neked meg semmiképpen sem tanácsolom a pert, mert ez nevetséges elképzelés részedről.
Biztos hogy megsem kottyanna neki a 100 ezer kifizetése mert most volt az esküvőjük és nászuton is voltak.
A felesége kintről kapja a gyest és családit.
Az ügyvédem mondta hogy akár 180 ezret is itélhet nekem a bíróság.
Régóta vagyok ezen az oldalon, én szinte mindig a nőnek adok igazat, de te most kivétel vagy.
Pár éve, amikor még kiskorú voltam, de elég nagy ahhoz, hogy felfogjam a dolgokat, láttam apám fizetési papírját, nettó 520.000 ft a fizetése, míg édesanyám kb. 100-120e ft-ot hozott akkor haza. Elváltak még nagyon régen. Egyedül nevelt akkoriban édesanyám, és apám 30.000 ft-ot adott neki, gyermektartás címszó alatt. Szerintem nem kell elmondani mennyi az a 30.000 ft egy egyedülálló anyának.
Sőt mi több, májusi születésű vagyok, és az utolsó májusi gyerektartást már oda sem akarta adni az apám édesanyámnak amikor betöltöttem a 18-at.
Inkább örülj neki, hogy 85.000 ft-ot felajánlott. Fogadd el, és értékeld, hogy a volt férjed emberből van.
Ne a volt férjedből akarjatok megélni az új férjeddel!!!
Szerinted jó kedvéből dolgozik kint külföldön???
Miért nem megy az új férjed is külföldre dolgozni,aztán akkor abból a keresetből vegyetek a picinek pelenkát!Ne a nagyokra szánt pénzt költsd magatokra,hanem a nagyoknak vegyél meg mindent!
Én a volt férjed helyében a 85öt sem ajánlottam volna fel!
Szemtelen vagy és pénzéhes!
Megérdemelnéd,hogy a volt férjed elperelje a gyerekeket,mert nem tudod nekik a megfelelő színvonalat biztosítani(a leírásodból az jön le).Ő dolgozzon azért,hogy neked mindened meglegyen!Majd ha te is hozzáraksz a gyerektartáshoz ugyanannyit,majd akkor járjon a szád!!!
180 ezret hogy kaphatnál, mikor több, mint a fizetésének a fele? Nekünk apa 10eret ad fejenként (30ezret összesen), azt is hol ideadja időben, hol nem, van hogy 2 hónapot késik.
Az új pároddal tudtátok előre, hogy ez lesz, mikor gyereket vállaltatok. Akkor mi is a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!