Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerektartás emelését akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerektartás emelését akarom 100. 000. ft-ra külföldi fizetésből. Szerintetek bele megy a bíróság?

Figyelt kérdés

Jelenleg 60.000ft kapok minden hónapban 2 gyerek után.

Időközben az ex-nek is lett egy új családja.

85.000 ft ajánlott,nem fogadtam el.

Vigyem perre?

2012. júl. 8. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen, amikor a kapzsiság lesz úrrá valakin...
2012. júl. 8. 19:58
 12/85 anonim ***** válasza:
94%

Az új férjeddel közös gyerek a kutyát nem érdekel, ha az előző házasságból született gyerekeid tartásáról van szó.

A bíró első kérdése az lesz, hogy te hogyan fogsz hozzátenni ugyanennyit? Ugyanis ennek így kell lennie. A volt férjednek a FELÉT kell adnia a gyerekek tartására szánt összegnek. Ha te 100.000,- Ft-ot kérsz, a bíró meg fogja kérdezni, hogy "És, kedves Anyuka, a második százezret honnan tetszik majd hozzátenni?" - szóval nem ajánlom ezt az amúgy nagyon pofátlan keresetet.

Egyébként meg 1000 Euró az nem sok annyira, hogy ez egyáltalán indokolt legyen, nem tudom, mit gondolsz.

A 85 ezer, amit ajánlott, kifejezetten gáláns ajánlat, ha a volt férjed ügyvédje lennék, már erről is lebeszélném, és más megoldást javasolnék, de a lényeg, hogy neked meg semmiképpen sem tanácsolom a pert, mert ez nevetséges elképzelés részedről.

2012. júl. 8. 20:01
 13/85 anonim ***** válasza:
94%
Tehát te 26 ezer forintot tudsz a gyerekeidre költeni, de a férjedtől elvárnál 100 ezret. Neki semmi köze ahhoz, hogy te szültél egy másik férfinak.
2012. júl. 8. 20:03
 14/85 anonim ***** válasza:
93%
unoritoak az ilyen telhetetlen nok.(mondom ezt nokent) 1000 euro kulfoldon nem sok. parom 2000 eurot keres(az sem sok)es epphogy megelunk. nem fognak neked ennyit megitelni sot ha nagyon firtatod a dolgot meg kevesebbet is fogsz kapni.(megerdemelned) 85 ezer ft is eleg sok.
2012. júl. 8. 20:06
 15/85 anonim ***** válasza:
77%
gusztustalanul pénzéhes vagy! biztos miattad váltatok el a férjeddel!
2012. júl. 8. 20:06
 16/85 anonim ***** válasza:
91%
Mirefel akarod megkapni a volt férjed fizetésének egyharmadát. Őrülj, hogy ennyit is fizet, mert sokkal kevesebbet kéne neki. Tehát, ha a bíróságra mennél rosszabbul jársz. Mivel a fizetésének 20%-át kell gyerektartásként fizetni, így az pont 60ezer. Boldog lehetsz, hogy ennél többet ajánl.
2012. júl. 8. 20:07
 17/85 A kérdező kommentje:

Biztos hogy megsem kottyanna neki a 100 ezer kifizetése mert most volt az esküvőjük és nászuton is voltak.

A felesége kintről kapja a gyest és családit.

Az ügyvédem mondta hogy akár 180 ezret is itélhet nekem a bíróság.

2012. júl. 8. 20:11
 18/85 anonim ***** válasza:
94%

Régóta vagyok ezen az oldalon, én szinte mindig a nőnek adok igazat, de te most kivétel vagy.

Pár éve, amikor még kiskorú voltam, de elég nagy ahhoz, hogy felfogjam a dolgokat, láttam apám fizetési papírját, nettó 520.000 ft a fizetése, míg édesanyám kb. 100-120e ft-ot hozott akkor haza. Elváltak még nagyon régen. Egyedül nevelt akkoriban édesanyám, és apám 30.000 ft-ot adott neki, gyermektartás címszó alatt. Szerintem nem kell elmondani mennyi az a 30.000 ft egy egyedülálló anyának.

Sőt mi több, májusi születésű vagyok, és az utolsó májusi gyerektartást már oda sem akarta adni az apám édesanyámnak amikor betöltöttem a 18-at.

Inkább örülj neki, hogy 85.000 ft-ot felajánlott. Fogadd el, és értékeld, hogy a volt férjed emberből van.

2012. júl. 8. 20:11
 19/85 anonim ***** válasza:
85%

Ne a volt férjedből akarjatok megélni az új férjeddel!!!

Szerinted jó kedvéből dolgozik kint külföldön???

Miért nem megy az új férjed is külföldre dolgozni,aztán akkor abból a keresetből vegyetek a picinek pelenkát!Ne a nagyokra szánt pénzt költsd magatokra,hanem a nagyoknak vegyél meg mindent!

Én a volt férjed helyében a 85öt sem ajánlottam volna fel!

Szemtelen vagy és pénzéhes!

Megérdemelnéd,hogy a volt férjed elperelje a gyerekeket,mert nem tudod nekik a megfelelő színvonalat biztosítani(a leírásodból az jön le).Ő dolgozzon azért,hogy neked mindened meglegyen!Majd ha te is hozzáraksz a gyerektartáshoz ugyanannyit,majd akkor járjon a szád!!!

2012. júl. 8. 20:14
 20/85 anonim ***** válasza:
90%

180 ezret hogy kaphatnál, mikor több, mint a fizetésének a fele? Nekünk apa 10eret ad fejenként (30ezret összesen), azt is hol ideadja időben, hol nem, van hogy 2 hónapot késik.

Az új pároddal tudtátok előre, hogy ez lesz, mikor gyereket vállaltatok. Akkor mi is a gond?

2012. júl. 8. 20:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!