Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerektartás emelését akarom 100. 000. ft-ra külföldi
fizetésből. Szerintetek bele megy a bíróság?
Figyelt kérdés
Jelenleg 60.000ft kapok minden hónapban 2 gyerek után.
Félve kérdezem meg, de ez a mindkét szülőnek ugyanannyit kell a gyerekre költeni dolog honnan jön? Van erre valamilyen törvény? Mert én azt gondoltam eddig, hogy mindkét szülő a lehetőségeihez képest kell hogy hozzájáruljon a gyerekek eltartásához. De ha már erkölcsileg nézzük, akkor az aki neveli a gyereket az már eleve többet tesz hozzá, hiszen két-három-négy gyerek ellátása és nevelése nem egy kertiparty...
2012. júl. 8. 20:16
22/85 anonim válasza:
Álljon meg a nászmenet emberek! A kérdezőnek az ügyvédje javasolta, hogy kérjen ennyit. Kíváncsi vagyok, hogy ügyvédi költséget miből fizeted? Vagy azt is a volt férjeden akarod behajtani, mert ha elveszítitek a pert, azt akkor is ki kell majd fizetned. A kutyát nem érdekli, hogy szültél még egy gyereket. Azt a mostani férjednek kell eltartania. Ne mondd nekem, hogy két gyerekre 170 ezer forintot költesz havonta.
2012. júl. 8. 20:16
23/85 tetro válasza:
Az ügyvédek jutalékért is dolgoznak...
2012. júl. 8. 20:17
24/85 anonim válasza:
jah meg annyit hogy a volt fejed helyeben en minden fillerrel elszamoltatnalak titeket, hogy igenis csakis a gyerekekre koltheted..ja es tenyleg ne ugralj mert kulfoldon az 1000 euro meg a minibalbert sem eri el sok helyen. tehat te fogsz rosszabbul jarni.
2012. júl. 8. 20:18
25/85 anonim válasza:
Tudod te egyáltalán hány forint 1000 Euro? Én maximum 70 000 Ft tartok reálisnak.
Szegény ex-férjed.. Azért mert volt nászúton máris milliomos lett? Szánalmas vagy. Kérlek gondolkodj el egy kicsit..
2012. júl. 8. 20:20
26/85 anonim válasza:
Persze, hogy "akár ítélhet" 180 ezret is a bíróság.
Meg akár el is küldhetnek a fenébe...
2012. júl. 8. 20:26
27/85 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki hozzászólását.Én nem a pénzéhes anyuka vagyok hanem az exférj.
Kiváncsi voltam a reakciókra,mert tegnap utasította vissza a 85 ezret és mondtam hogy akkor pereskedjen.
Csütörtökön jöttünk haza nászútról és egy ügyvédi levél várt minket hogy fizessek 100 ezret vagy perre viszi.
Nekem nincs ügyvédem de beszéltem eggyel.
2012. júl. 8. 20:32
28/85 anonim válasza:
Szégyenlem magam nőként a volt feleséged viselkedése miatt! Szégyen! Már egy fillért nem fizet, te fizettél volna önszántadból 85-öt, ami nem kevés, de ő meg kapzsi és dőzsölni akar. Jogilag nem tudom, megállja-e a helyét a kérése, jogász nem vagyok, de emberileg undorító. Mondjuk az, hogy született egy gyereke mástól, a bíróságot biztosan nem hatja meg. Azt nem tudom, hogy a te kereseted döntő-e ebben a témában. Sok sikert kívánok neked az egészhez, hogy jól gyere ki belőle és ne egy kapzsi, álszent, undorító nő kedvére ítéljen a bíróság!
2012. júl. 8. 20:36
29/85 anonim válasza:
Nyugi, az ügyvédet azért fogadta fel, és fizette, hogy ezt írja.
Ettől még nem biztos, hogy tényleg pereskedni.
De, ha mégis, hát rajta.
2012. júl. 8. 20:37
30/85 anonim válasza:
pénzéhes anyukának még csak annyit üzennék,hogy mivel szült még egy gyereket,akkor így már három gyereket nevel,és így még csak a térítési díjra és a tankönyvek árára sem hivatkozhat,mivel azok ingyen járnak,de legrosszabb esetben is 50%-ot kell fizetnie...Úgyhogy csak fogja be a száját...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!