Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Külföldre költöznék új páromma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldre költöznék új párommal, és előző házasságomból született gyerkőccel. Az ex ha nem egyezik bele, mi a teendőm?

Figyelt kérdés

2012. máj. 28. 12:51
 61/106 anonim ***** válasza:
73%
Persze,erre mondtuk,hogy úgyis viheted,lényegtelen,hogy az apa mit akar és a gyereknek mihez van joga,a házasságotok fontosabb...
2012. máj. 28. 15:55
 62/106 anonim ***** válasza:
89%

De nem érted?

Erős jog a házasság, és? Ki a fene tiltotta meg, hogy házas légy, vagy hogy kimenj külföldre az új párodhoz? Senki, innentől kezdve tök mindegy, mi az erős jog,a gyámügyet nem érdekli, csak az, hogy a gyerek vérszerinti apja szereti a gyerekét és kötődik hozzá és joga van élni a láthatással, aminek SEMMI KÖZE a te házassági jogodhoz.

2012. máj. 28. 16:16
 63/106 A kérdező kommentje:
Te meg nem érted, hogy azt mondták hogy 100% hogy a gyámügy aláírja, ha van kinti munkahely, lakcím, az apa láthatása nem lehet akadály. Ezt egy ott dolgozó mondta, gondolom nálad jobban ért hozzá....
2012. máj. 28. 16:26
 64/106 A kérdező kommentje:
Tehát a gyámügy nem utasíthatja el, csak az apa láthatására hivatkozva. Itt is olvastam kommenteket, aki már túl van rajta, aláírták neki is, pont a házassági jogra.
2012. máj. 28. 16:29
 65/106 A kérdező kommentje:
Attól élni fog a láthatással, csak majd megmondják hogy minden szünetben haza kell hoznom az én költségemre, tehát módosítják a régit.
2012. máj. 28. 16:31
 66/106 anonim ***** válasza:
100%
Kétgyermekes anyuka vagyok. Elolvastam az összes választ és a kommentjeidet is. Menj a gyámügyre, van esélyed, hogy a javadra döntenek. A gyermek és az apja (vér szerinti) számára viszont ha így elszakítod őket egymástól a saját érdekeid miatt (mert ez akárhogy magyarázod is, nem a gyerek érdeke) nagyon rosszat teszel.
2012. máj. 28. 20:23
 67/106 A kérdező kommentje:
És szerinted ha rámegy a házasság erre a különlétre, az nem viselné meg a gyereket, meg hogy távol van attól akit szeret? Ez nem az én érdekem, kimenni idegen országba, újra kezdeni mindent, nekem se könnyű....Nem akarok vitatkozni hogy mi viselné meg jobban a gyereket, persze hogy sehogyse jó, de valamit kell lépni.
2012. máj. 28. 20:31
 68/106 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, de szerinted az nem viseli meg a gyereket, hogy az igazi apjától elszakítod?

Simán csak belemagyarázod a saját önérdekedet és próbálod itt meggyőzni a népet, hogy ez a jobb a fiadnak. Fenét, ez neked jobb..

2012. máj. 28. 20:50
 69/106 A kérdező kommentje:
Mindkettő megviselné, ez most viseli meg ami most van. Ugy érzem az a jobb megoldás. A helyzetünket én ismerem, ha csak ítélni tudsz ne írjál.
2012. máj. 28. 21:02
 70/106 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele egyszer abba,hogy milyen lenne,ha nem te nevelnéd és te lennél az,aki csak az iskolai szünetben láthatja a gyerekét,persze csak akkor,ha épp nem beteg.Akkor is azt mondanád,hogy nincs jó megoldás,de valahogy lennie kell? Nem hinném,előbb borítanád rá az asztalt a gyámügyisre.
2012. máj. 28. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!