Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyukák! Milyen az életetek? Tovább tudtatok lépni? Mennyi időbe telt, még egy normális férfit találtatok? Hány gyerkőccel maradtatok egyedül?
Én ugyan nem vagyok egyedülálló anyuka, egyenlőre csak anyukának készülök a férjemmel, de a szüleim példáját leírom neked. (gyerekként a mai napig furcsa látnom ezt a helyzetet, de elfogadom, és örülök, hogy boldogok)
szüleim házassága kb. 8 éve kezdett megromlani, legalábbis amit mi érzékeltünk belőle. kb 3-4 évig a válás után még együtt éltek,mert mindkettejüknek ez az ingatlanja volt, nem nagyon tudtak hova lépni. ez idő alatt is volt mindkettőjüknek párja. nem tudom a te gyermekeid hány évesek, mi 4en vagyunk tesók nálunk a legkisebb volt 8 éves. abban a négy évben tudomásom szerint mindkettejüknek volt több párja is, mára apukám egy kamaszkori szerelmével él 3 éve, most várnak babát. anyukám pedig több sikertelen próbálkozás után, most végre úgy néz ki, révbe ér. 1 éve együtt van a párjával, aki már körbevitte Európában és a tenyerén hordozza, annyira imádja. Barátnőm is elvált 6 éve, pici gyerkőccel maradt egyedül, de a férjénél ő is 100* különb embert talált, aki nem csalja meg és megbecsüli. Kívánok neked is hasonló jókat, a mai világban már gyermekkel sem nehéz párt találni, lassan ez a gyakoribb, mint hogy egy gyermek a saját két szülőjével él.( sajnos, ilyen világot élünk, bár nem tudom nálatok mi volt a gond. én a mai napig igyekszem elhitetni magammal, hogy majd a mi házasságunk más lesz, de bizony sokszor nem egyszerű.) drukkolok, hogy rád találjon a szerelem.
2éves múlt a "nagy",meg 3 hós a kicsi!
Utolsó köszi,próbálok erőmeríteni a sztoriaidból!!!!!:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!