Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, mire lehet ilyenkor gondolni, amikor gyesen vagytok gyerkőccel, és a férjetek közli, hogy váljatok el, hogy nagyobb legyen a családi pótlék?
őszinten azt, hogy szép kis apukad van, es hogy anyukadnak bele kellett volna menni, lehet, hogy most minden mas lenne.
a szuloknek szeretni kene egymast :(
Szerintem az egyik legvisszataszítóbb dolog a világon. Hagyjuk már meg az emelt családi pótlékot azoknak, aki tényleg egyedül nevelik a gyereküket! Az egyedülállóktól az ingyen tankönyvet is azért vonták meg, mert sokan trükköztek ezzel.
tikki
Az én pàrom soha se kérne ilyet,eszébe se jutna.
Pedig mi sem àllunk valami fényesen anyagilag ,söt.
De a hàzasàg az nekem szent.
Azt sem értem hogy a hàzassàgi gyürüt miért kell eladni pàr ezer forintért?
Nekem fàjna a szivem érte.
Tudom,ha nincs otthon kenyér...stb.
De eleve ugy kellene gondolkodni,hogy hàzassàg,gyürü,stb,azok nem vàsàrbavihetö dolgok.
Ez az én véleményem.
A te csalàdod magànéletébe nem làtok bele,igy nem akarok se rosszat,se jot irni apukàdrol,bàr azért a néhàny ezer forintért....
Én nem tettem volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!