Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Külföldre költöznék új páromma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldre költöznék új párommal, és előző házasságomból született gyerkőccel. Az ex ha nem egyezik bele, mi a teendőm?

Figyelt kérdés

2012. máj. 28. 12:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/106 A kérdező kommentje:
Az igazi apa is vele lehetne, nem rajtam múlott....
2012. máj. 28. 15:01
 42/106 anonim ***** válasza:
25%

Nem értem, miért kell megkövezni a kérdezőt.

Az én szüleim is elváltak, apukám mégis ott volt ha beteg voltam, többször is elhozott iskolából stb. A nevelő"apám" SOSEM ült az ágyam mellett, ha beteg voltam.

Ha egy apa a gyerekével akar lenni, akkor a gyerekével van. Ennyi.

2012. máj. 28. 15:01
 43/106 anonim ***** válasza:
90%
Nő vagyok,de ez nem számít.Most megmutatod ki az erősebb.Viszed,még akkor is,ha ezzel örökre mély szakadékot képzel gyerek és apa között.A nyári szünet kevés egy 6 éves gyereknek ahhoz,hogy szoros maradjon a kapcsolata az apjával.Nem tud még írni,hogy e-mailben tartsák a kapcsolatot,nincs saját mobilja,hogy akkor hívja,amikor akarja.Ti előnyben vagytok és most még a távolság is ahhoz kedvez,hogy vége legyen a kapcsolatnak köztük.Maradnak majd a kötelező körök és ennyi.Te vagy az anyja és mégis szívtelenül kezeled a helyzetet.
2012. máj. 28. 15:03
 44/106 A kérdező kommentje:
Főleg mert az alap kérdés nem ez volt, hogy melyik a "jobb"?
2012. máj. 28. 15:03
 45/106 anonim ***** válasza:
90%
Nem ez volt az alapkérdés,te hoztad bele a nevelőapát a képbe,akinek ehhez semmi köze,csak annyiban,hogy neked ő kell.A gyereknek meg az apja,az igazi.Legalább kéthetente egyszer,de így most ennyi sem marad.
2012. máj. 28. 15:05
 46/106 A kérdező kommentje:
Van mobilja.... Nem kezelem szívtelenül, most is majdnem 100 km a távolság, nem egy városban élünk. Azthiszem ha nemtudom itt biztosítani a gyerek megélhetését, és öthetente azt kell végignéznem ahogy sír az apja után mikor elindul vissza németbe, nem mondhatod te nem gondolnád meg....
2012. máj. 28. 15:06
 47/106 A kérdező kommentje:
Nem nekem kell, a gyereknek.... Azt átélni minden alkalommal ahogy sír utána, meg számolja vissza a napokat mikor jön haza, sztm senki nem vethet rám követ...
2012. máj. 28. 15:08
 48/106 anonim ***** válasza:
90%
100 km nem akkora táv,mint másik országba utazni,amit két hetente nem lehet.Ha elmentek az igazi apja nem láthatja,nemhogy 5 hetente,de évente csak egyszer.Ezt gondolnám meg és nem azt,hogy hogy tudnék áttelepülni örökre.
2012. máj. 28. 15:10
 49/106 anonim ***** válasza:
61%
De,mint mondtad,te vagy az anyja.Az apja lehet,akármilyen jó,te döntesz.
2012. máj. 28. 15:11
 50/106 A kérdező kommentje:
Nem évente egyszer, mert a szünetekben hazahozhatom, ez majdnem kéthavonta, hisz van tavaszi, téli, nyári, min 2 hetesek ott.
2012. máj. 28. 15:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!