Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldre költöznék új párommal, és előző házasságomból született gyerkőccel. Az ex ha nem egyezik bele, mi a teendőm?
99-nek üzenném sok-sok éves tapasztalatból adódóan h a nőknek sokszor fingjuk sincs magukról sem nemhogy egyébről,
a kérdezőt nem ismerem, elképzelhető h neki van/volt igaza
Kérdező:
Na ez tök jó, épp most akartam írni, hogy a sok válaszoló hogy védi az apukát, holott nem látunk bele az életetekbe. Nálunk is második a terhességem alatt jött rá a férj, hogy még inkább bulizna meg csajozna. Rugalmas a láthatás, de csak időnként jön jópofizni a gyerekeknek.
Jó sokan mondták, hogy akkor maradjon apukánál a gyerek: oké, nekem csak 4 napra kellett külföldre menni munka miatt, csak annyit mondtam el apukának, hogy mikorra KELL beérni a suliba, melyik nap milyen különóra van, mit kell bevinni, egyből mondta, hogy na jó, akkor maradjanak anyukámnál.. Múltkor mondtam neki, hogy 1 éven belül lépnék én is le a gyerkőcökkel, még ő javasolta hogy melyik országba kéne mennem, fel sem merült, hogy ő maradna velük.
Ha már felelősség, 24 órás meló van a gyerekkel, azt már nem vállalják. Jó, hogy beleegyezett a férjed, épp javasoltam volna neked, hogy vesd fel neki, mi lenne ha nála maradna a fiad. A férfiak 99%-a lelkesen aláír neked bármit, még azt is, hogy viheted Afrikába egy sárkunyhóba, csak ne neki kelljen bajlódni a gyerekkel.
Most irány a gyámhatóság, ott szerintem megmondják pontosan mi kell.
Lehet,hogy a férfiak 99%-a aláír bármit,csakhogy ne kelljen a gyerekével foglalkoznia és bármit megtesz,hogy lepasszolhassa,de annak a maradék 1%-nak kell szülni,aki valóban apa,nem csak azzá tette a nő.Szerencsére van ilyen,csak ti választottatok rosszul.A külföldi élet csak addig ideális,amíg az anya viszi a gyereket és vele élhet.Belepusztulnék,ha csak a szünetekben láthatnám a gyerekemet,meg néha beszélhetnék vele telefonon.
Egy anya
"annak a maradék 1%-nak kell szülni,aki valóban apa,nem csak azzá tette a nő."
Nekem a férjem rágta folyton a fülem a gyerekért, négyet akart, állandóan ezt hajtogatta. Nem én erőltettem rá a kicsiket. Az elsőnél mintaapuka volt az első hónapokban, jött a második (ÉN még vártam volna), aztán találta ki, hogy az apukaszerep mégis túl sok neki. Mégis honnan kellett volna tudnom előre? Nem vert soha, nem részeges, nem játszik szerencsejátékot, tehát még azt se mondhatom, hogy voltak előjelei, hogy nem a megfelelő emberrel házasodom.
Több pasin is ezt láttam, eleinte hálelúja jön a baba, mutogatták büszkén az ultrahangfelvételeket, lelkesen belevetik magukat a teendőkbe, aztán egyszercsak sok lesz a felelősség.
Más férfi az ismerősi körben meg az első 1-2 évben alig nézett rá a gyerekre, most, hogy nagyobb a gyerkőc meg olyan mintaapa lett, hogy mutogatni kellene, már a másodikat tervezik.
Az ember folyamatosan változik, nincs mindennek előjele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!