Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldre költöznék új párommal, és előző
házasságomból született gyerkőccel. Az ex ha nem
egyezik bele, mi a teendőm?
igen 30 nap az ügyintézés, de indokolt esetben újabb 30 nappal meghosszabbíthatják :S
először is beadod a kérlmedet, megindoklod, hogy miért fordulsz hozzájuk. nyilván írd le hgy a férjed miket mond, írd le, hogy ő kategórikusan elzárkózik a költözéstől.
írd le, hogy külföldön miket valósítottál már meg. munkahelyed lesz ott? gyereknek ovi vagy suli stb. tehát a gyámügynek látnia kell, hogy a gyereknek mindent előkészítettél.
ezt ők megkapják majd, kicsit tologatják majd az aktát, aztán behívják aoukát is hogy tegye meg ő is reakciókat.
aztán vársz a döntésre.
2012. máj. 28. 13:41
hát ahhoz hogy augusztusban ott kezdhesse a sulit, hát nagyon kell sietni. :S
így van, előkéne készíteni a sulit is. beiratás stb.
2012. máj. 28. 13:42
Ha az apa szívesen nevelné a gyermeket a továbbiakban, akkor költözz a gyermek nélkül. Szerintem undorító dolog így elszakítani a gyermeket, saját érdekeink miatt az apjától. A tapasztalat beszél belőlem, sajnos már átéltem.
2012. máj. 28. 13:49
nem értem miért kell leponozni? utolsó te lehettél szerintem. én pusztán válaszoltam a kérdezőnek. Attól még lehet hogy magam sem értek egyet a kérdezővel. először is megkellene tudni hogy az apa igényt tart e valóban a gyermekre? megkéne tudni hogy eddig is élt e láthatásokkal stb. Ha minden rendben az apával, én magam is ellenzem ezt a nagy távolságot. De ha nem egy mintaapáról beszélünk akkor igenis nem tök mindegy, hogy mit gondol az apa? nyilván csak kiszúrás végett ellenkezik. De mondom várjuk meg hogy mit mond a kérdező az apa személyiségéről.
2012. máj. 28. 13:52
Utolsó, nem én pontoztalak le. :) Hanem az utolsó válaszod miatt fel!!!
2012. máj. 28. 13:55
Ezt a kérdést én is feltettem a kérdezőnek és kaptam is választ.Kéthetente láthatta,de akkor vitte,amikor akarta,vagyis gondolom a két héten kívül is a gyerekkel akart lenni.Nem tartom helyesnek a külföldre költözést mindenáron,akkor sem,ha ma Magyarországon gond nélkül el lehet szakítani az apától a gyerekét.
2012. máj. 28. 13:57
Ez estben köszi :) Csak már kicsit unom, hogy összevissza mennek a pontozások :)
2012. máj. 28. 13:57
Én sem szoktam pontozni,úgysem azt tükrözi,hogy ki milyen hasznos választ adott,hanem ki áll be a sorba és ki nem.A többség akaratát mutatja.
2012. máj. 28. 13:58
tényleg el is felejtettem, hogy erre válaszolt a kérdező. hát igen ez esetben más megvilágításba kerül a dolog. Nagyon úgy néz ki, hogy az apa igenis ezentúl is szeretne élni a láthatásokkal, ez esetben viszont 100%-osan megértem ha nem fog belemenni a költözésbe.
Ilyenkor viszont apán a sor, hogy összeállítsa a gyámügynek a kifogásait a költözés ellen.
2012. máj. 28. 13:59
20/106 A kérdező kommentje:
13-as, ha az apa nevelné, akkor az anyját sztd nem hiányolná???? Nem a magam érdekét nézem, a mienket! A családét. Ha az aki eddig nevelte, most csak jobb esetben havonta láthatja, az a gyerek érdeke?
Kapcsolódó kérdések: