Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsaltak. Ti mit tennetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltak. Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés

Hazasok vagyunk, van ket gyermekunk es a kapcsolatunk az elejetol alomszeru. Szeretjuk egymas es ez valoban igaz, ennyi ev utan is.

De ma jott a pofon: a ferjemnek egy even at megszakitasokkal viszonya volt. Alig tudtam elhinni, mert nem az a tipus, kettonk kozul inkab en lennek ilyen, ha a korabbi kapcsolatainkat nezzuk.

De most durvan megcsalt, ugy igazan, ismeroseink kozul is tudtak rola. Ezek az emberek el is tavolodtak tolunk, nem ertettem hogy miert, de most mar tudom. Csalodtak a ferjemben is a baratai, de bombat sem akart robbantani senki.Vegul a ferjem vallott be mindent, eloszor termeszetesen toporzekoltam, de tenyleg, igazan szeretem es latom hogy o is. Ezert adtam neku gondolkodasi idot, megadtam a lehetoseget hogy ujraepitsen mindent, de azzal a feltetellel, ha oszinten mindenre valaszol, ne maradjon bennem kerdes es es azonnal szakit, en leszek az egyetlen.

Ez mind megtortent. Oszinten megbanta, erzemd rajta, tudatositom vele, hogy hibazott, de azt is ereztetem, hogy megadom a tamogatast az ujraepitesre. Alakul is a dolog, szo nelkul munkahelyet valt (kollegak), autot cserelunk (abban volt szex, igy en mar nem akarom hasznalni), a koltozest is felajanlotta (mert nem tul messze lakik a no, osszefuthatunk), semmivel sem hezital.

Kivan, szex rendben mindkettonknel. De az eddig is jol mukodott.

A megcsalas oka nem a testiseg volt, tudni kell, hogy en egy igenyes, csinos, dekorativ no vagyok, nem dicsekves, csak a helyzetet irnam korbe. Viszont volt egy ev, amikor munka miatt kulon voltunk, kb ket havonta talalkoztunk, nekem is sok volt a stressz, munka, a kulonlet miertjet sem lattam igazan, nem tudtam megfeleloen tamogatni. Et billentette meg a kapcsolatunkat, ekkor jott ossze a masik novel (egyebkent nem szebb, nem jobb, nem fiatAlabb, csak siman megertobb volt akkor). A nagy gond az, hogy a kapcsolat meg fel evig folytatodott azutan is, hogy ismet egyutt voltunk es latszolag rendben volt minden. Kb negyszer volt szex ebben a formaban hat honap alatt, talalkozas, lelkizes, proba a szakitasra nagyon sok, de vegleg elvalas csak akkor lett, amikor a ferjem kitalalt es atbeszeltuk a dolgokat.

Ti mit tettetek volna ebben a helyzetben?

Jol cselekedtem?

A kapcsolatunkra az elejetol jellemzo volt, hogy idonkent volt egy-egy dolog, ami miatt a szetvalas szelere kerultunk (nem megcsalas), de a szerelem, tisztelet es a kozos jovokep nagy, emiatt par ora alatt atbeszeltunk mindent es vegul meg szorosabb lett kozottunk a dolog.

Most is hasonlo volt a forgatokonyv, ezert bizom abban, hogy tullepunk es erosodunk, de megis felek picit, hogy ez nagy falat.

2012. máj. 26. 01:48
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen gyorsan nem tudtam volna megbocsájtani. Biztos hogy napokig de akár hetekig, hónapokig is őrlődtem volna magamban. Valószínűleg hogy egy időre külön költöztem volna, és megmondtam volna neki hogyha még szeret akkor bizonyítsa be: udvaroljon, és bizonyítsa be hogy nem kell neki más csak és kizárólag én. Ha ezt sikeült volna, na akkor bocsájtottam volna meg neki. Először tegyen értem, kérjen bocsánatot minden egyes nap, mert a tisztelet és a bizalom nem áll helyre egyik napról a másikra, sőt igazából, soha nem lesz olyan mint a megcsalás előtt. Ha azelőtt 100%-ig bíztál benne megcsalás után mindig benned lesz az hogy mivan ha újra megteszi? Soha többé nem tudsz majd annyira megbízni benne, mint régen. Persze újra lehet építeni a kapcsolatot, meg lehet próbálni, és lehetséges hogy sikerülni is fog, de olyan többé nem lesz mint régen, sajnos.
2012. máj. 26. 08:21
 12/40 anonim ***** válasza:
82%

Kedves 9

Mindenkinek más ás más az önbecsülése.

Én egy megcsalás (pláne ha hosszú, sorozatos megcsalás) után egy pillanatra nem mérlegelném, hogy jobb akar-e lenni, megbánta-e, blaaa blaaa...

Ez elvi kérdés.

2012. máj. 26. 08:21
 13/40 anonim ***** válasza:
96%

Én Nem tudtam volna ezt már lenyelni. Pont azért mert egy év hazugságáról van szó, hülyének nézett folyamatosan, nem egy egyszeri alkalom amit megbánt és bántotta a lelkiismerete. Szerintem erről a kapcsolatról csak te gondolod, hogy maga a tökéletesség. Bennem ott lenne, hogy ezt majd eljátsza újra, ha megint valami probléma lesz. Még ha el is költöztök, majd keres másikat. Közben a gyerekei sem jutottak eszébe.

Ne haragudj, ez az én véleményem.

Lehet, hogy miután elhagyom és mégis teper és látom, hogy megijedt az elveszítésünktől fél év-év múlva megbocsátanék, bár ezt nem tudom. De így igazából nem tudatosult szerintem benne, hogy még egy ilyen és elveszti a családját, mert látja hogy ezt is könnyen megúszta.:S

2012. máj. 26. 08:31
 14/40 anonim ***** válasza:
88%
azért a sok nagy szavakkal dobálozo én kitenném az biztos tipusu válaszoloknak(gondolom nők) mondanám h azért megnézném azt a kétgyerekes anyát aki egy relativ jolműködő kapcsolatot egy biztos háteret dobdna el ennyiért. persze van ilyen de ha ráadásul szeretik egymást és ő is irta h a megcsalás oka az időleges elhidegülés volt nemértem mért ne maradhaTNának együtt. amugymeg egy év alatt négy alkalom?marhára nem sok...mm érted mire gondolok persze megcsalás a négy is de azok lehettek tényleg amolyan elgyengült pillanatába lefeküdt vele
2012. máj. 26. 08:36
 15/40 anonim ***** válasza:
81%
már írták a nagy igazságot, h a kocsi zavar és a farka nem? szerintem rosszul cselekedtél, és én kidobnám, ahogy csak lehet, mert SENKI nem érdemel bocsánatot, ha ennyire megbántotta, megalázta, azt akit elvileg szeret. ezentúl, ha nincs otthon, folyton az fog járni a fejedben, hogy vajon most épp mit csinál? megcsal megint? hát én ebből biztos nem kérnék, a kapcsolatok alapja a bizalom, és a TISZTELET. tisztelt ő téged azzal, hogy a saját kocsitokban dugta a nőt nem egyszer?? ne legyél buta, inkább keress egy férfit, aki tényleg szeret.
2012. máj. 26. 08:41
 16/40 Bence_ ***** válasza:
88%

Jesszum pepi!

Pasi nő nélkül, egyedül volt.Ekkor ismerkedett meg valakivel, aki figyelt rá, foglalkozott vele. Megszerette.

Aztán amikor vissza jött a feleség akkor picit gondolkodott, hogy mi legyen. Fél év nagyon hamar elmegy. Kettőt pislogunk és itt a karácsony.

Párod szeret, ezért mondta el és állt eléd. Hidd el nem lehetett könnyű. Biztosan be volt tojva, hogy mi lesz, mit döntesz.

Szerintem légy rá büszke. Mert volt annyira tökös, hogy eléd állt és vállalta. Tudod hány pasi sunnyog?

Szerintem tanuljatok abból ami történt. Ne legyetek ennyi ideig külön. Kicsit olyan, mennyi ideig bírjátok tovább víz nélkül. Ebből az derült ki, hogy Te jobban bírod.

Piszok szar lehetett neked. Borzalmas rossz a hideg zuhany.

2012. máj. 26. 08:50
 17/40 anonim ***** válasza:
91%

Megbocsájthatsz, de egyet sose felejts el....SOSE fogsz tudni innentől kezdve 100%-osan megbízni benne!!!!! Mindig ott lesz benned a "kisördög", hogy most miért késik? Hol lehet? ....stb....

....és ez viszont a végén tönkre fogja tenni a kapcsolatot!

Ez nem csak egy "kaland" volt-1 éven át te egy átvert nő voltál... :(( Ezt egy autócserével és egy költözéssel nem lehet semmisnek tekinteni....

2012. máj. 26. 08:52
 18/40 anonim ***** válasza:
91%
Túl gyorsan bocsájtottál meg,a súlyát nem érzi egyáltalán,hogy mit tett.Így esélyed van még "egyszer" megkapni ugyanezt.Sokan nem bocsájtanának meg még 2gyerekkel se.Igen ez nem egy egyszeri félrelépés volt ebben azért jelentős érzelmi megcsalás is van.Na és ez a nem mindegy!Tudod most bevallotta ő maga,de legközelebb ha leszilyen neki egy cseppnyi lelki ismeretfurdalása sem lesz akkor és
2012. máj. 26. 09:14
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bocsátanék meg.Egyszerűen nem nyelném le a békát.A tüske ugyanis ott maradna bennem,a bizalmam szertefoszlana,így meg már értelmetlen volna folytatni.
2012. máj. 26. 09:27
 20/40 anonim ***** válasza:
86%
Anya is megbocsátott apának. 10 éve boldogan élnek. Én pedig nagyon örülök, hogy együtt vannak a szüleim, mert nagyon sok ismerősömnek, osztálytársamnak elváltak. Így nem kell szétszakadnom. Szerintem jól döntöttél, legalább egy második esélyt érdemes adni.
2012. máj. 26. 09:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!