Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A gondom az, hogy válunk. Volt már itt ezzel kapcsolatban kérdésem . De, most nagy a baj. A válás az igazságról és a tragédiáról szól. Sajnos két kisgyermek felé kellene dns vizsgálatot tennem apaságihoz. Aminek nagyon erős alapja van. Mind a kért gyermeket szeretem a feleségem is.DE nem tudnék ártani nekik. Sajnos ha ki derülne az igazság, egyik eshetőséget sem élném tul ha nem az enyémek akkor azért, és meg hurcoltam két gyermeket,ha valami csoda folytán mégis az enyém akkor azért. Nem akarok bántani senkit sem. Félek tragédia lessz belőle. Ha nem teszem meg le húzhatom magam . Bele bukok az letbe.Akkor is tragédia lessz.Mattot kaptam.
2012. febr. 6. 06:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Elkerülhetetlen a válás? Semmiképpen nem tudjátok megoldani a konfliktusokat és együtt maradni?
2012. febr. 6. 07:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én megpróbálnám az aranyközéputat megtalálni.

Te most az igazságot keresed. Gondolom a sértődöttség az igazság kiderítésének az érzése is munkálkodik benned.

Gondolkodj el azon, hogy mi lenne akkor ha kiderülne, hogy nem tőled vannak a gyerekek? Változtatna valamit azon a tényen, hogy nem te vagy a biológiai apa? Ők viszont erről nem tehetnek. Ők ennek ellenére is Apának fognak érezni.

Gondolj bele abba is, hogy hány örökbefogadó szülő van aki hozzád hasonló cipőben jár. Akiknél nem a vérvonal, hanem a gyermek feltétel nélküli elfogadása, szeretete játszik szerepet , hogy felülkerekedjenek ezeken a gondolatokon. Úgy gondolom te most éppen ebbe a helyzetbe kerültél.

Talán most félre kéne tenned az önérzetedet és csak a gyerekek jövőjére, érzéseikre koncentrálni.

Nem attól válik valaki jó szülővé valaki mert ő a vér szerinti szülő! Hanem inkább attól, hogy ő képes elfogadni, szeretni, nehéz időben gyermeke mellett lenni.

2012. febr. 6. 07:16
 3/10 A kérdező kommentje:

Ezt én is tudom. Tisztába vagyok vele. Csak a másik szülő is kellene ehhez. Szóval, álltalában megbeszélik ezezket.

De a feleségem folyton azt hajtogatja, nincs mit meg beszélni. De, hogy nem .Az a gond, hogy ő is most fog rá jönni, vagy már rá is jött, miért marták el a szülei. Én , mivel házasságunk előtt vettem egy házat és abban éltünk, majd jött a jó akaró anyós. Föl ajánlottam egyenlőre üzenetben neki, hogy vissza költözök a szüleim házába. Ő pedig be költözik az enyémbe, örök laksatási joggal, és támogatom. Szóval ha nem derítem ki az igazságot , akkor is le húzhatnám magam a wc-n. Szóval , igen van az arany közép út. Ahhoz ő is kell.

2012. febr. 6. 07:33
 4/10 A kérdező kommentje:

Amugy , el kerülhető lenne a válás, de ahhoz ő is kell. De eddig ezzel nem is akartam foglalkozni a házasságunk alatt. Sajnos befolyásolható a feleségem, hiába mondtam neki a folyamtokat, nem bízott bennem, pedig nem volt rá oka. Vagy nem ismert ki eléggé. Talán, most fog tényleg kiismerni. Hogy, hogyan reagálok a dolgokra.

Szóval az biztos, hogy gerinctelen nem tudok lenni. Ha nem szeretném és a gyermekeket sem, akkor gerinctelen lennék.

2012. febr. 6. 07:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Keress egy ügyvédet!
2012. febr. 6. 08:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Pszihiátria! Túl sötéten látod a dolgokat, segítség kell neked, és meglátnád, nem dőlt össze a világ. DNS teszt( ha tiedek,öröm, ha nem, némi megnyugvás, hisz megcsaltak, becsaptak, nyilván más mellett a helyed), láthatáskérés. Hétközben dolgozol, gyerekek is iskolában, óvodában. Szünetek, hétvégék fele meg lehet a tied. Kezdhetsz új életet, lehet másik családod. A feleségednek nem valószínű.
2012. febr. 6. 09:35
 7/10 anonim ***** válasza:
A válás és a DNS teszt tök rossz megoldás. Menjetek el tanácsadóhoz, próbáljátok megoldani. Hidd el, ha a feleséged azt mondja, hogy a tieid. Ha nem hihetsz a szavának, akkor aligha van mit megoldani. Akkor marad csak a válás.
2012. febr. 6. 10:45
 8/10 A kérdező kommentje:

Milywn igaz. De kinek lessz jó, ha kiderül az igazság? Amikor a gyermekek meg kérdezik majd akárhány évesen , apa. Nincs. Ez a nagy élet.

Szerintem meg szégyen.

2012. febr. 6. 19:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen ez nem is ilyen egyszerű. Amikor el indul egy válás beindulnak a folyamatok. Főleg, mivel konkrétumokkal alá tudom támasztani az állításom. A másik dolog meg ha kiderítem az igazam, akkor két gyermeket hurcolok meg akiket szeretek így is. Ami viszont emberi tényező, ha ki derül, hogy nem az enyém a két gyermek akkor rá jövök 10 évg egy nagy hazugságban éltem valakivel aki csak papiron élt velem, meg egy házba, albérlőm volt. Akkor milyen érzések indulnak meg az eberben.Én annak a következményét nem kívánom akkor annak a nőnek.Nem tettlegességre gondoltam. Ha még is enyém, bár kicsi az esélye, akkor szégyenemben el áshatom magam. Szóval mind a mai napig az volna alegjobb, hogy megbeszélnénk a dolgainkat értelmesen. Szerintem, ahogy eddig nem ttudtam vele, akkor most még jobban nem. Ebben az a rossz ha egy nőt meg utálunk pont a válás során kiderülő tények miatt, amelyek most, hogy már külön vagyunk, kerülnek felszínre.
2012. febr. 7. 04:27
 10/10 anonim ***** válasza:

én kívülállóként két esetet látok.

1

szerencsétlen az asszony, és te marha féltékeny vagy.

ekkor legjobb az asszonynak, ha elváltok, és ha a teszt bizonyítja, akkor fizetheted a gyerektartást a gyerekeid után, akik egy hülye apától legalább messzebb kerültek.

legfeljebb anyós előtt is égsz, mint a Reistag.

2

igazad van, a gyanúd jogos, a menyecske átejtett, akkor is önts tiszta vizet a pohárba, és ne hagyd magad kihasználni. Hány évesek a gyerekek?

Jobb lenne, ha ésszel még nem fognák fel a kitagadásukat", kicsiként meg úgyis sérülnek a cirkuszok, indulatok, bizonytalanság miatt.

2012. febr. 7. 21:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!