Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Hogy tudnám ezt feldolgozni? Nagyon szeretem, de nem bírok már vele élni.
Próbáljátok megbeszélni ezt az egészet vele. Ha szeret téged meg ért és meg fog hallgatni. Mond el hogy jobban értékelnéd hogy nagyra értékelnéd ha ő is tenne áldozatokat a házasságotokért. De te is hallgasd meg hogy ő mit mond. És együtt hozzatok döntéseket. De ha makacs és továbbra sem hajlandó áldozatokat hozni, akkor tényleg itt a vége.
Nekem is volt ilyen helyzetem, igaz csak párkapcsolatban. Mi szakítottunk, de aztán újra összejöttünk, mert szeretjük egymást, csak most annyi a különbség, hogy ha valami gond van, nyomja a szívünket egyből megbeszéljük, hogy ne szakítsunk újra. Mert akkor az volt a hiba hogy nem beszéltük meg egymással.
Válassz egy orvost az orvostudakozo.hu-n,ugyanígy írd le és hátha találtok megoldást a problémátokra.
Nembiztos,hogy válnotok kéne,lehet csak egy nagyobb mérföldkőhöz érkeztetek...
Olyan nincs hogy szereted de nem bírsz már vele élni. Olyan van hogy kötődsz hozzá, mert életed fontos részét képezi és képezte, de már nem szereted, csak mint barátot, vagy családtagot.
Azt hogy mit érzertek csak ti tudjátok nyilván, én biztos megpróbálnék kompromisszumot kötni(amennyiben van még valami szerelem). Ha nem sikerül, akkor válás, nyílván nehéz lesz de mindkettőtök életét könnyebbé teszi egy ilyen döntés, ha így döntetek.
Sokszor megbeszéltük. A férjem mindig azt mondja, hogy szeret és nem akar elveszíteni, de mégsem hajlandó áldozatot hozni és megpróbálni a jelen helyzetből kihozni, amit lehet, csak fújja a magáét. Egyszer mondta, hogy mégis megteszi, amit kérek, hogy együtt maradjunk, de két nap után meggondolta magát és csak folytatta, ami miatt szétmegyünk.
És igenis van olyan, hogy szeretem, de nem tudok vele együtt élni, mert fáj, hogy ott van mellettem, de tudom, hogy már nem számítok neki annyit, mint régen, meg fáj hogy mellettem van, de már nem sokáig. Fáj, hogy folyton ölelném, csókolnám, de tudom, hogy már nem az enyém a szíve lelke úgy mint régen.
A munka miatt gondolod,hogy nem a tiéd a szive,lelke?
Vagy esetleg félrecsússzant?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!