Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy érzem én nem szeretem már a férjem az elég ok a válásra?
Én ugyan nem vagyok házas, de többéves kapcsolatban vagyok. Nekem is volt idő, amikor sokat agyaltam a szakításon, nem láttam, merre tart a kapcsolatunk, viszont jól éreztem magam vele. Sokat sírtam, de egyszer úgy intéztem, hogy szóba jöjjön a kapcsolatunk, és kiöntöttem neki a kételyeimet arról, hogy szeretném, ha ez működne, de nem tudom, kétoldalú-e a dolog, és nem tudom, hosszútávon bírnám-e tovább. Őszintén válaszolt, én pedig megkönnyebbültem, hogy beszéltünk, ő pedig kicsit elkezdett aggódni, hogy mi van, ha menet közben lelépek. Azóta minden oké. Tényleg az a titka egy jó kapcsolatnak, hogy meg tudjatok mindent beszélni, csak a ridegséget hagyd ilyenkor, és legyél extra empatikus. Én úgy hoztam elő a témát, hogy közben a mellkasán feküdtem, így érezhette, hogy tényleg szeretem, de azért mégis felmerültek bennem kételyek.
Talán Te már nem szereted a férjed, és nem szeretnéd, hogy rendbe jöjjetek? Ezt nem tudtam eldönteni a leírásodból. Ha szeretnél még egy esélyt adni a kapcsolatotoknak, tényleg ülj le vele beszélgetni. Mutasd ki, hogy szereted (nyílj meg jobban, és ha a lelked mélyén még szereted, menni fog), egy férfit nagyon boldoggá tud tenni, ha a nője odavan érte - persze nem általános iskolás csajszi módon.
23:57
A szcientológia valószínűleg nem azért van betiltva több országban is mert megoldja a hasonló problémákat.
Szerintem nem elég ok. :)
Mi is 7éve együtt, egy másfél éves babával, csak mi 5éve házasok. Volt nekünk is hullámvölgy, amikor mindketten feszültek voltunk, ilyenkor nem figyeltünk oda a másikra, ettől még feszültebbek lettünk..stb. ördögi kör. Valakinek el kell kezdeni a változtatást. A baba sok energiát leszív, ez tény.
Mi elmentünk kineziológushoz, járunk is mind2en. Nagyon jó! Azóta minden a régi lett. Ő türelmesebb, én figyelmesebb lettem, a szex kezd helyrerázódni, így kiegyensúlyozottabbak is lettünk. A szerelem meg újra felizzott. Csak ennyi kell. Légy megértőbb és ő ezt kedvességgel fogja viszonozni, és így szépen a pozitív dolgok majd egymást gerjesztik :)
"A világ több országában[2], így Németországban[3][4][5] , Franciaországban, Görögországban [6]állami szinten lépnek fel a szcientológia ellen, Magyarországon nem korlátozzák tevékenységüket."
forrás: [link]
másik forrás: józan ész
"Ha további részletek érdekelnek, tudok szolgálni azokkal is."
Köszi, ha hittérítésre lesz szükségem írni fogok!
Digo:
Nem azért válaszoltam ide, hogy megtámadjanak a hitem miatt. Én úgy gondolom, hogy neked is jogod van abban hinned, amiben szeretnél.
Én próbáltam konstruktív lenni, neked milyen konstruktív javaslatod volt?
Sajnálom kérdező, nem állt szándékomban ezzel teleszemetelni a válasz szekciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!