Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Amikor a párod nem partner,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a párod nem partner, akkor eljött az időa válásra?

Figyelt kérdés

Olyan nehezen szánom rá magam, pedig az elmúlt pár év már csupa küzdelem mellette.

Úgy érzem nem társam. Meg kell küzdeni azért, hogy én ott dolgozhassak ahol nekem tetszik, hogy a csekkekbe ő is szálljon be, hogy aludjunk egy ágyban (de miatta nem), hogy a beteg gyerekünkről fogadja el a diagnózist és aszerint kezelje, mindenért.

Már nincs egy örömteli percem sem vele, utálom, ha itthon van.

De ő a gyerekek apja, akit szeretnek, közös a vagyon, nem vagyok válás-párti.

Most mi legyen? Párterápiára nem hajlandó, beszélni nemlehet hatékonyan vele, azonnal követel, támad.

Ti is úgy látjátok, ennyi elég a váláshoz?

2011. dec. 4. 19:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez a nagy kérdés!Csak töprengek és nem tudom mit csinàljak. Ha boldogtalan vagy mellette és megteheted, hogy ràtalàlj a boldogsàgra, vàljàl el. Nekem sokkal nehezebb a vàlàshoz vezetõ ùt. Most is csak arra tudok gondolni, hogy mennyire boldogtalan vagyok mellette, de ha kiejtek ugyanaz a reakció mint neked, és csak vitàba torkollik.

Nagyon nehéz ügy.

2011. dec. 4. 20:02
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk dettó, csak nincs gyerek. Egy éve ezen gondolkozom és még így sem tudok dönteni.
2011. dec. 4. 20:05
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Előző, ha nincs gyerek mire vársz. Siess, még mielőtt bekopog a gólya.
2011. dec. 4. 20:27
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Válni,sajnos egyértelmű.Először szar lesz,utána elkezd az érzés hasonlitani egy marha nagy megkönnyebbüléshez.Mivel veled sem alszik,valószínű félre is kefél.
2011. dec. 4. 20:36
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Így nincs sok értelme együtt élni, válás lenne a megoldás, de te tudod, hogy anyagilag megengedheted-e, mert nincs rá garancia, hogy a válás után is támogat majd titeket anyagilag. Sajnos nehéz helyzetben vagy, a gyerekek miatt nem mindegy, hogy hogyan döntessz. Az csak egy dolog, hogy szeretik az apjukat, de ha anyagilag is függtök tőle, akkor még nehezebb a dolog. Hát a körülmények ismerete nélkül nem tudok okosabb választ írni. Ha van hova mennetek és el tudod tartani a gyerekeket egymagad, akkor ne várj tovább. Sok sikert kívánok nektek!
2011. dec. 5. 08:19
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is kiírtam pár napja egy hasonló kérdést, két gyerekünk van, a párom nem társ, ráadásul nálunk szexchat és csókok is voltak más nővel. Én csupa olyan választ kaptam itt, hogy mit képzelek én, hogy a válás eszembe jut, tűrni kell, mert ez a házasság, meg hogy gyerekek is vannak. Én ezzel szemben még mindig azt mondom, hogy jogod van lépni, boldognak lenni, ráadásul a gyerekeidnek is így lesz jobb hosszú távon. A házasság nem szabad, hogy börtönné váljon!
2011. dec. 5. 11:28
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Na ja, jogod van új életre, de lehetőséged már nem nagyon . Lehet, itt tényleg az a jobb, de ne úgy mérlegelj, hogy a másik serpenyőben egy boldog élet van egy új társsal, hanem egyedüllét, mert az valószínűbb már 2 gyerekkel. De van, amikor már ez is jobb. Ha szeretik a gyerekek, akkor azért valamennyire szerepkörében van, nem? Mert ha le sem tojja őket, ez sem lenne. Tudod munka mellett ellátni a gyerekeket, van segítség? Ez is lényeges szempont. Mi az, hogy beleszól hol dolgozol? Ez viszont a te hibád is, hogy engedheted meg neki? Ez a te dolgod, max ha nincs pénz, és te önkéntes vagy, de egyébként azt, hogy hol fogok dolgozni, én nem megbeszélném vele, hanem közölném.Egy fedél alatt is sokkal függetlenebbül kellene élni tőle. A lényeg, úgy dönts: jobb vele élni, vagy jobb nélküle, egyedül, esetleg rosszabb anyagi körülmények között.
2011. dec. 5. 14:00
 8/18 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy a gyermeketek betegsége változtatta meg?

Hallottam már ilyen esetről.

Mennyire beteg?

2011. dec. 5. 19:25
 9/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. ő egy cirkuszkirály, már szinte idegronccsá tett, mire észbekaptam, hogy nem az életem sz.r, hanem a vele való együttlét. Félek tőle elválni, mert hiszti lesz, küzdeni fog a gyerekekért (pedig csak az egyiket szereti és ez a másikon jól látszik is) és a lakásért is pedig nekem ugyanúgy albérletbe kéne mennem, mint neki csak én két gyerekkel.

Osztottam-szoroztam, kijönnék. Szűkösen, de tisztességgel. Akkor is, ha nem fizet. Van munkám, lesz is mindig (olyan fajta), igaz abból nem fogok soha meggazdagodni.

Megvárom, míg újból balhét csap valami hülyeségért, és akkor előrukkolok neki a válással.

2011. dec. 6. 18:24
 10/18 A kérdező kommentje:
utolsónak: tartósan, de nem látszik rajta. De napi szinten kell fejleszteni, különben látszana :-(
2011. dec. 6. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!