Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a párod nem partner, akkor eljött az időa válásra?
Olyan nehezen szánom rá magam, pedig az elmúlt pár év már csupa küzdelem mellette.
Úgy érzem nem társam. Meg kell küzdeni azért, hogy én ott dolgozhassak ahol nekem tetszik, hogy a csekkekbe ő is szálljon be, hogy aludjunk egy ágyban (de miatta nem), hogy a beteg gyerekünkről fogadja el a diagnózist és aszerint kezelje, mindenért.
Már nincs egy örömteli percem sem vele, utálom, ha itthon van.
De ő a gyerekek apja, akit szeretnek, közös a vagyon, nem vagyok válás-párti.
Most mi legyen? Párterápiára nem hajlandó, beszélni nemlehet hatékonyan vele, azonnal követel, támad.
Ti is úgy látjátok, ennyi elég a váláshoz?
Nekem is ez a nagy kérdés!Csak töprengek és nem tudom mit csinàljak. Ha boldogtalan vagy mellette és megteheted, hogy ràtalàlj a boldogsàgra, vàljàl el. Nekem sokkal nehezebb a vàlàshoz vezetõ ùt. Most is csak arra tudok gondolni, hogy mennyire boldogtalan vagyok mellette, de ha kiejtek ugyanaz a reakció mint neked, és csak vitàba torkollik.
Nagyon nehéz ügy.
Nem lehet, hogy a gyermeketek betegsége változtatta meg?
Hallottam már ilyen esetről.
Mennyire beteg?
Köszönöm a válaszokat. ő egy cirkuszkirály, már szinte idegronccsá tett, mire észbekaptam, hogy nem az életem sz.r, hanem a vele való együttlét. Félek tőle elválni, mert hiszti lesz, küzdeni fog a gyerekekért (pedig csak az egyiket szereti és ez a másikon jól látszik is) és a lakásért is pedig nekem ugyanúgy albérletbe kéne mennem, mint neki csak én két gyerekkel.
Osztottam-szoroztam, kijönnék. Szűkösen, de tisztességgel. Akkor is, ha nem fizet. Van munkám, lesz is mindig (olyan fajta), igaz abból nem fogok soha meggazdagodni.
Megvárom, míg újból balhét csap valami hülyeségért, és akkor előrukkolok neki a válással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!