Bántott már partner fizikailag? Hogyan történt?
# 2
nem biztos hogy olyan egyszerű az. az egyik barátomat(nőt)verte a barátja, mégsem merte elhagyni. az lett a vége, hogy elbeszélgettem a sráccal, miután nem először láttam a lányon zúzódásokat. a beszélgetés után egy ideig véreset vizelt...de legalább tanult a dologból:)
Engem egyszer meg akart ütni, EXEM!
Akkor eléálltam, és nyugodt hangon mondtam neki, hogy ha dicsőségnek érzi, hogy erős tud lenni egy nővel szembe, üssön. Nem ütött!
Nem. Soha nem is veszekedett velem senki.
26L
Én nem értem miért félnek elhagyni a nők a pasit ha veri őket. Most ha nem hagyja el akkor veri rendszeresen. Ha elhagyja akkor lehet hogy meg sem találja többé, vagy legfeljebb ugyanúgy megveri mint előtte, de legalább van esélye új életre. Ha vele marad nincs. Feljelenteni meg fel lehet, főleg ha már nyoma van a dolognak akkor tesznek is valamit a rendőrök.
Na mindegy, meg kell válogatni kivel jön össze az ember, az a legjobb.
engem a feleségem vert meg amikor megtudta hogy megcsalom.
ahogy beléptem az ajtón fejbevágott egy baseball ütővel aztán nem emlékszem. a kórházban ébredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!