Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bántott már partner fizikailag...

Bántott már partner fizikailag? Hogyan történt?

Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 19:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%
Dugás közben és ököllel de jó volt nagyon.
2011. nov. 30. 19:12
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
én reptetném,de azonnal...
2011. nov. 30. 19:14
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Ha egyszer megpróbálná, akkor biztos hogy másnap szerszám nélkül ébredne.
2011. nov. 30. 19:16
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

# 2

nem biztos hogy olyan egyszerű az. az egyik barátomat(nőt)verte a barátja, mégsem merte elhagyni. az lett a vége, hogy elbeszélgettem a sráccal, miután nem először láttam a lányon zúzódásokat. a beszélgetés után egy ideig véreset vizelt...de legalább tanult a dologból:)

2011. nov. 30. 19:18
 5/11 anonim ***** válasza:
59%

Engem egyszer meg akart ütni, EXEM!

Akkor eléálltam, és nyugodt hangon mondtam neki, hogy ha dicsőségnek érzi, hogy erős tud lenni egy nővel szembe, üssön. Nem ütött!

2011. nov. 30. 19:18
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem. Soha nem is veszekedett velem senki.

26L

2011. nov. 30. 19:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Engem is részegen vert meg a férjem.Mondtam neki minek iszik minden fizetéskor,,,mire ő arcon vágott és csavargatta a kezem ,lábnál húzott le az ágyról és meg is akart rúgni,de elmozdultam így nem ért el- ordibálva azt felelte magán ügy. Reggel mikorra fel ébredt össze csomagoltam a cuccát és elzavartam. Szerencsére az én lakásom volt,mert örökségemből vettem az ingatlant így nem tudott mit tenni. A baj ,hogy semmire nem emlékezet. :(
2011. nov. 30. 19:27
 8/11 anonim ***** válasza:

Én nem értem miért félnek elhagyni a nők a pasit ha veri őket. Most ha nem hagyja el akkor veri rendszeresen. Ha elhagyja akkor lehet hogy meg sem találja többé, vagy legfeljebb ugyanúgy megveri mint előtte, de legalább van esélye új életre. Ha vele marad nincs. Feljelenteni meg fel lehet, főleg ha már nyoma van a dolognak akkor tesznek is valamit a rendőrök.

Na mindegy, meg kell válogatni kivel jön össze az ember, az a legjobb.

2011. nov. 30. 19:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

engem a feleségem vert meg amikor megtudta hogy megcsalom.

ahogy beléptem az ajtón fejbevágott egy baseball ütővel aztán nem emlékszem. a kórházban ébredtem.

2011. nov. 30. 19:32
 10/11 anonim ***** válasza:
akkor megúsztad ordibálás nélkül kedves utolsó :)
2011. nov. 30. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!