Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Képesek lennétek még együtt...

Képesek lennétek még együtt lenni valaha egy olyan férfival, aki korábban fizikailag bántott?

Figyelt kérdés

Röviden a történet:

A férfi fél évnyi együttlét után féltékenység miatt megütötte a nőt. Az erőszakos viselkedése ezután gyakrabbá vált, de közben mégis szerelmes volt a nőbe és folyton elkényeztette, szeretgette, mindent megadott neki. Talán túlságosan is szerette a nőt és ki akarta sajátítani magának a férfi. Szakításuk után a férfi hetekig kereste a nőt, apró ajándékokkal próbálta visszahódítani, milliószor megígérte, hogy többé nem fog semmi olyasmi történni. Most fél év elteltével újra találkoztak, a nő még mindig sokat gondol rá, kötődik hozzá érzelmileg, bár fél tőle kicsit.

2011. márc. 23. 21:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem!!

Kisajátítás és fizikai erőszak. Halmozottan NEM!!

2011. márc. 23. 21:40
 2/26 A kérdező kommentje:
És a férfinak van egy gyermeke, akivel nagyon odaadó, őt is szinte elkényezteti, csodálatos ember, amikor a gyermekével van. Az anya itt nem játszik szerepet.
2011. márc. 23. 21:40
 3/26 anonim ***** válasza:
23%
:
2011. márc. 23. 21:43
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az az isten! Egyszer emelje rám valaki a kezét, többet nem fog látni, max. fényképen!
2011. márc. 23. 21:45
 5/26 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Aki erre egyszer képes, képes lesz máskor is. NEM!
2011. márc. 23. 21:45
 6/26 anonim ***** válasza:
92%
A nem mellett döntenék! Ne higgyél hosszú távon az ígéreteinek.
2011. márc. 23. 21:47
 7/26 A kérdező kommentje:
Nagyon sokáig én is egyértelműen azt mondtam, hogy nem. Biztos, hogy többé egy ujjal sem érhet hozzám. Csak annyi minden történt és látom rajta, hogy megbánta a tetteit és elbizonytalanodtam. Nagyon bolond vagyok tudom, de egyszerűen érzelmileg nagyon erősen kötődöm hozzá.
2011. márc. 23. 21:49
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Határozott NEM!

Nekem nem kell olyan aki az egyik kezével üt,a másikkal pedig szeret!

Engem csak szeressen,mindkét kezével!

2011. márc. 23. 21:51
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
meglátod, hogy nem fog megváltozni. a férjem detto ilyen volt, de úgyis a saját bőrödön fogod megtapasztalni, és egyre nehezebb lesz kiszállni...
2011. márc. 23. 22:01
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek olyan a természete, hogy konfliktushelyzetben üt, akkor úgyis ütni fog. Amikor elborítja a düh az agyát akkor nem fogja érdekelni, hogy mit ígért előtte. Ne menj vissza hozzá, mert keservesen megbánod még.
2011. márc. 23. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!