Képesek lennétek még együtt lenni valaha egy olyan férfival, aki korábban fizikailag bántott?
Röviden a történet:
A férfi fél évnyi együttlét után féltékenység miatt megütötte a nőt. Az erőszakos viselkedése ezután gyakrabbá vált, de közben mégis szerelmes volt a nőbe és folyton elkényeztette, szeretgette, mindent megadott neki. Talán túlságosan is szerette a nőt és ki akarta sajátítani magának a férfi. Szakításuk után a férfi hetekig kereste a nőt, apró ajándékokkal próbálta visszahódítani, milliószor megígérte, hogy többé nem fog semmi olyasmi történni. Most fél év elteltével újra találkoztak, a nő még mindig sokat gondol rá, kötődik hozzá érzelmileg, bár fél tőle kicsit.
Figyelj, én 5 évig éltem ilyen kapcsolatban.. Verés, szakítás, hízelgés, hitegetés, ígérgetés, békülés.. Verés, szakítás,stb.. Mindig volt valami a tarsolyában, amivel visszarángathatott magához! Az utolsó években már szó sem volt szerelemről, zsarolt mindenfélével, azzal, hogy árt a családomnak, hogy öngyilkos lesz, stb.
Hálát adok az égnek, amiért megszabadultam tőle, és hidd el hogy nagyon maradandó fizikai-lelki-anyagi-családi és mindenféle sebeket hagyott maga után a dolog!
Aki egyszer megüt egy nőt, az meg fogja tenni ismét, lehet csak 5 év múlva, de akkor már hova indulnál a gyerekekkel, kapcsolatok, menedék nélkül? Mert ez a típus annyira ki fog sajátítani, hogy barátaid és családtagjaid sem maradnak, akik eddig az önálló életedhez tartoztak..
Olyan ez, mintha két személyiségük lenne. Az egyik egy vadállat, ami teljesen véletlenszerűen tör fel belőle, és beszámíthatatlanságában azt teszi, amihez éppen kedve támad. Megaláz, megver, kést szorít a torkodnak, nekimegy annak, akik csak rád nézett, és talán egyszer elveszíti a fejét annyira, hogy tényleg elvegye az életed. Én közel álltam ahhoz a ponthoz.. A másik személyiség pedig messze túlszárnyalja a legtökéletesebb férfit, kedves, megértő, szerető és szerelmes, lehozná a csillagokat, örökké sajnálkozik, amiért néha előtör belőle a rossz oldala. Persze ez nem fog sokat számítani, amikor épp az életedért remegsz, és nem tudod, épp mennyire van bekattanva.
Ha gyereke van, gondolom elvált, biztosan jó okkal. A gyerekével igen kevés időt tölt, és ameddig kicsi, addig nincsenek közöttük hatalmi viták, pusztán tekintély elven a gyerek azt teszi, amit mondanak neki. Ha te életed végéig azt akarod tenni, amit mond, akkor talán nem lesznek nagyobb fennakadások.. De ha véletlenül más véleményen vagy, esetleg némi önállóságra vágysz (pl elmenni vásárolni egy barátnővel..), vagy talán nem tetszik neked az, amit csinál (hajnalban esik haza a kocsmából) akkor sohasem tudhatod, mikor tör elő ismét az állat..
Fogadd meg azok tanácsát, akik voltak ilyen helyzetben. Ha feltennél egy kérdést arról, hogy hányan vannak, akiknek az agresszív, verekedős párja megváltozott, nem hiszen hogy túl sok sikertörténetet olvasnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!