Képesek lennétek még együtt lenni valaha egy olyan férfival, aki korábban fizikailag bántott?
Figyelt kérdés
Röviden a történet:
A férfi fél évnyi együttlét után féltékenység miatt megütötte a nőt. Az erőszakos viselkedése ezután gyakrabbá vált, de közben mégis szerelmes volt a nőbe és folyton elkényeztette, szeretgette, mindent megadott neki. Talán túlságosan is szerette a nőt és ki akarta sajátítani magának a férfi. Szakításuk után a férfi hetekig kereste a nőt, apró ajándékokkal próbálta visszahódítani, milliószor megígérte, hogy többé nem fog semmi olyasmi történni. Most fél év elteltével újra találkoztak, a nő még mindig sokat gondol rá, kötődik hozzá érzelmileg, bár fél tőle kicsit.
2011. márc. 23. 21:37
21/26 anonim válasza:
Én 5 évig voltam hasonló fizikai erőszakkal tarkított kapcsolatban. Nekem is milliószor megígérte, hogy nem fog többé bántani, majd mégis újra meg újra megtette. Hálistennek meg tudtam tőle szabadulni, de még a szakításunk után is egy évig zaklatott. Most viszont megtaláltam az igazit, akitől van egy gyönyőrű kisfiam is. Nagyon boldogok vagyunk együtt és ami a legfontosabb, ő soha nem fog bántani! Hidd el most szabadulj meg tőle, még meg tudsz és te is meg fogod találni az igazit. Én szorítok neked!
22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem fogok hozzá visszamenni , van ennyi eszem, csak néha elgyengülök és annyira tudott mindig is befolyásolni, de már nem hagyom.
2011. márc. 24. 20:36
23/26 anonim válasza:
Nem, nem és NEM!! Az igaz szeretet nem önző és nem kisajátító, mert szem előtt tartod, hogy Neki mi a jó és megbízol benne. Ez rossz kifogás fizikai bántalmazásra.
24/26 anonim válasza:
Amikor könyörög, idézd fel magadban az összes okot, amiért meg akarsz szabadulni tőle.
25/26 anonim válasza:
Klasszikus történet. A faszi pszichopata, a nő meg Stockholm-szindrómás. Sok boldogságot az ilyennek! Előbb utóbb úgyis visszamegy az ilyenhez az olyan nő. Majd küldök koszorút, ha végleg kinyúvasztott. Csak azt sajnálom, hogy két adófizetővel kevesebb lesz (ha ugyan nem munkanélküli mindkettő). Szívtelen aljadék vagyok... Kegyetlen az élet, hát kegyetlen vagyok én is!
26/26 anonim válasza:
Semmiképpen sem.. elhagynám.. de valószínű hogy az első hangos szónál megtenném..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!