Mit tennétek, ha bántanák az anyukátokat fizikailag? Mit tennétek az elkövetővel?
Egy egyenes rúgás gyomorszájra, egy csapott ütés bal kézzel, majd lendületből vissza jobbal. Ha még rendesen áll egy könyök ütéssel fejre, ha már szédölög köríves rúgás lábra, esetleg lengőbordára.
21/F
Hivatalosan azt, amit az előző. Orvos-látlelet-feljelentés.
Nem hivatalosan meg valószínűleg felbérelnék valakit a kertek alatt és alaposan megveretném.
fojtogatás
tanu nincs
akkor tette, amikor ketten voltak
Ha fojtogatás volt...annak kellenek legyenek nyomai...arról akármilyen orvos tud látleletet venni...az orvos által elkészített,lepecsételt,aláírt látlelet alapján pedig rendőrségi feljelentést lehet tenni bármelyik rendőrkapitányságon,amely után a hatóság köteles nyomozást indítani a gyanusított ellen... ha pedig beigazolódik a gyanu,akkor a gyanusítottból elkövető lesz...és akkor egy darabig majdnem biztos,szinte borítékolható,hogy hűvösre kerül...vagy elmegyógyintézetbe,ha egy orvosszakértő úgy ítéli meg,hogy nem beszámítható...számotokra mind a kettő megnyugtató...
JA,ÉS A LEGFONTOSABB,EZÉRT VÉGIG NAGYBETÜKKEL ÍROM:
NE SAJÁT MAGAD,A MAGAD ESZKÖZEIVEL AKARDD A KÉRDÉST MEGOLDANI!!!
Ne feledd,az erőszak mindig erőszakot szül...tehát ha mittudomén megvereted vagy hasonló,akkor az újabb retorziót válthat ki,mostmár ellened,vagy akár anyád ellen...tehát bízd a hatóságokra,és jelentsd fel a helyi(vagy a hozzád legközelebbi) rendőrkapitányságon!!!
az előttem válaszoló egy kis porbafingó lehet... már bocs, de nem érdekelne a rendőrség, ha bántják az anyámat azt én intézem el, nemkell hogy egy fakabát csinálja. ennyi!
ha lány vagy bocs, de ha fiú akkor egy szánalom vagy!
látható nyoma nincs
hogy tudom anyát ilyenkor segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!