Mit tennétek, ha bántanák az anyukátokat fizikailag? Mit tennétek az elkövetővel?
Az biztos, hogy aki kezet emelne anyukámra, hullaszállító vinné el, jobb esetben csak szarrá verném, amíg nem könyörög.
Hogy te mit tehetsz? Ha most nem is, talán holnapra lesz látható nyoma az esetnek, rángasd el anyukád orvoshoz, vetessetek látleletet, aztán jelentsétek fel, aki ezt tette vele.
ki bántotta??
értesd meg anyukáddal, hogy ezt nem szabad elviselnie, neki is ki kell állni magáért
a barátja bántotta
meg megfenyegette
hány éves vagy?
azt gondolom most az a leglényegesebb hogy lelkileg állj anyukád mellett, biztasd őt és próbáljatok olyan megoldást keresni ami erőszakmentes és sikeresen megszabadulhattok a "barátjától"
apukád? nem tudna segíteni?
amúgy mivel fenyeget?
Feljelenteném, aztán megkérnék egy férfit a családból, mivel én messze lakok tőle, hogy tartsa szemmel és adott esetben védje meg édesanyámat. Minél előbb eltávolítanám azt a tetvet a közeléből, vagy anyukámat vinném el onnan.
De ha őszintén akarok válaszolni, akkor szilánkosra törném az összes csontot a kezében a annak a szemétládának és gondoskodnék róla, hogy még a pudingot is szívószállal bírja megenni.
Egyszer fordult elő, hogy anyu férje heves vitatkozás közben anyu mellett vágott neki egy tollat a falnak, ketten alig bírtak lefogni, hogy neki ne menjek, pedig jó 50kg-val van fölényben én meg lány vagyok, de ha anyuról van szó, bármire képes vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!