T*i nem féltenétek anyukátokat ilyenkor?
Anyu ma megy "randizni" egy pasival,akit a metrón ismert meg. Igen,a metrón. Először elhívta kávézni,de anyu nem ért rá,így ma este fognak találkozni. Anyu nem tud semmit a pasiról. Tel.számát nem tudja,csak a keresztnevét.
Félteni szoktam őt,mikor számomra (és néha számára is) idegenekkel találkozik. Ma már nem lehet megbízni egy emberben sem... ráadásul a pasas kocsival van (azt mondta leparkol és akkor sétálnak egy parkban)
Egyedül vagyok itthon testvéreimmel...
Szerintetek h*lye dolog félteni őt? Lehet hogy túlzásba viszem,de megbeszéltük hogy 1-2 óra múlva felívom őt hogy minden rendben van-e.
16/L
Testvérem a buszon találkozott a későbbi férjével, úgyhogy az nem olyan szörnyű, hogy a metrón találkoztak.
Vagy van más oka is, amiért félted?
19:17-es!
Egy 16 évesre már nem kell vigyázni, pláne nem bébisitter!!!
A 16 éves meg tud vigyázni a testvérére.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:21
Az szép és jó,hogy 16 éves vagyok,de attól még szükségem lehet segítségre... nagyon nehéz több emberről gondoskodni,főleg hogy közben várom haza anyut is...
Utolsó:hát köszi szépen:D tényleg féltem őt...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!