Alkoholista apával élők! Ti otthon hagytátok anyukátokat?
Az előbb válaszoltam egy kérdésre, abból indulok most ki, lehet majd valaki felismeri:)
Szóval az a lényeg, hogy 20 éves vagyok, szeretnék elmenni itthonról, mert már kibírhatatlan a helyzet, a hülye abnormális apám miatt. Undorító alkoholista, hánynom kell tőle, nem bírok vele együtt élni. De édesanyám egy áldott jó lélek, főz, mos, takarít, ha olyanja van reggel kikészíti nekünk (van egy nővérem) az ennivalót, szóval egy tünemény, nagyon imádom. És semmilyen körülmények között nem szeretném itt hagyni ezzel a majommal, a szívem szakadna meg, ha azzal a tudattal kellene együtt élnem, hogy itt maradnak ketten, szerencsétlen hazajön a munkájából fáradtan meg minden, itthon fut a lakás, akkor még itt is kezdjen el dolgozni(mert persze apám nem csinál itthon semmit), aztán este vmikor ez a barom is hazajön, hullarészegen, beleköt szegénykémbe, meg undorító aljas dolgokat vág a fejéhez, és ő meg nem tud kihez egy szót se szólni, és hozzá se szól senki egy jó szót... Abban biztos vagyok, ha én lelépek itthonról záros határidőn belül vagy magát vagy apámat kinyírja, csakhogy végre nyugta legyen. De mégse maradhatok itt örökre. Így mégis mi a fenét csináljak?:'( Aki volt ilyen helyzetben mit csinált??
Köszi
20/L
te vagy a gyerek és anyád a szülő.
nem te tartozol felelősséggelérte, az ő felelőssége lett volna, hogy megkímélje a gyerekeit egy alkoholosta apával való gyerekkortól. Ha még most sem látja be, hogy nektek ártott azzal, hogy nem hagyta el apátokat,akkor már végképp nem kell azon gondolkodnod, hogy mi lesz vele apád mellett. Ő döntött így. A ti jólétetek ellen.
Tehát a pénz miatt nőttetek fel alkoholista apa mellett és most a pénz miatt "áldozzátok" be magatokat továbbra is.
Nem tudom, nekem a pénz ennyire nem fontos. Az életem fontosabb. pénzt mindíg lehet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!